Citiraj zutaminuta prvotno napisa Vidi poruku
Znam da se neka ne griju jer se gubi vrijednost. To su valjda hladno prešana. Logično jer čemu postupak hladnog ako će se kasnije grijati. A onda ako se toplo prešana koriste za grijanje onda takva već nemaju sve vrijednosti i isto mi je uzmem li za tu primjenu hladno prešano kada je rezultat isti. A da mi se ide kupovati još jedan tip maslinovog ulja samo da si popržim luk, ne da mi se. Vjerojatno su jeftinija, ali ipak.

Ako nešto krivo govorim ispravi me.
Sry, ja sam fan hladno presanih, kokosovog, gheeja kaj vec godinama radim kuci pa se zanesem oko toga
Jednostavno rafinirana ulja smatram smecem, kao i vegetu itd. Ne bih ih ja jela pa ih ne bi niti djeci dala. Izuzetak je kada jedemo vani ili kod roditelja sto redovito i ispastamo(probava nas sve redom muci iduca dva dana) pa pokusavamo minimalizirati. Eto, no hard feelings

Poslano sa mog LG-D855 koristeći Tapatalk