-
veca i manja?
Pozdrav svima Ovo je moj prvi post na dojenju.Na svako pitanje koje bih postavila trazila sam odgovore na postojecim topicima i na svako sam nasla! Mislim da je to dokaz da smo imali samo uobicajene probleme! A sad ovo: Oduvek mi je desna dojka bila neprimeto veca od leve> Postalo je vidno tek u odmakloj trudnoci. Kad se bebac rodio i krenuli da dojenjem postalo je vidno i preko odece. Vizuelno mi ne smeta(dodam upijace za mleko u grudnjak). Ali sto se tice mleka.. U desnoj ga ima i duplo vise,rekla bih. Sad me zanima dal ispravno radim: do sada sam mu davala jedan podoj jedna do kraja pa ako hoce jos, onda druga. U zadjih par dana samo leva mu nije dosta, a desnu nikad ne posise do kraja tako da je skoro stalno puna. Plasim se upale! Bebac je 3 meseca 6300kg, mokre pelene su ok,u zadnjih 10 dana kakao je samo 3 puta puuuuuno! Mislim da je imao skok u razvoju jer smo imali i 5-6 neprospavanih noci i budjenje i cicanje svaki sat. Zadnja 2 dana to se smirilo i sad je ok. Nocu cica 3-4 puta a danju 5-6.Al sam se raspisala! Izvinite! I savetujte!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma