Mi smo bili u Klaicevoj, ne zbog kile nego drugih problema. Nisam sigurna koliko se lezi zbog preponske kile ali pretpostavljam 3-5 dana ne vise. Imas pravo biti sa svojim djetetom od 10-20h svaki dan ukoliko ti pedijatrica na uputnici za hospitalizaciju napise da majka ima pravo biti s malodobnim djetetom, ali to joj posebno natukni kad vam pise uputnicu. U tom slucaju u bolnici imas pravo i na rucak.
Vjerujem da dosta lijecnika tamo operira preponsku kilu jer je to manji zahvat. Znam da tebi je kao mami prestrasan ali op. preponske kile nije dugacak i tezak zahvat. Ja bi svejedno toplo preporucila Bastica ili Bahtjarevica jer o drugima malo znam.
Mislim da sobu ne mozes dobiti jer mi smo bili prije mjesec dana i raspitivali se pravo o tome i nije bilo sanse. Pedijatrija ima svoje tri sobe samo za pedijatrijske pacijente, a kirurgija jednu za svoje. I to su tri mame po sobi naravno prednost imaju majke koje doje male bebe te zatim majke koje doje do godine dana i zatim majke koje ne zive u Zagrebu. Dojenje djeteta preko godine dana ne smatraju prioritetom. Naravno preporucam ti da se svejedno raspitas u samoj bolnici o mogucnostim smjestaja ali unaprijed te upozoravam da je to gotovo nemoguce.