Citiraj zelimo_bebu prvotno napisa
samo zato jer nije bilo nikakvih komplikacija - no kad žena rodi zimi, pa se mora tuširati u WC-u razbijenih prozora, hladnoj vodi i da dalje ne govorim-e pa to me ljuti!
Samo sam htjela opet reći da su iskustva različita Ja sam rodila zimi...s komplikacijama...nisam imala nikakvih problema (osim, ponavljam, što je potrebna raditi na većoj slobodi izbora, smanjenju rutinskih medikaliziranih postupaka te personaliziranju odnosa liječnik-pacijentica za vrijeme i poslije poroda)...I nisam se morala tuširati u hladnoj vodi, jer je bilo normalno tople vode. A ako je nešto pokvareno, može se pozvati majstor (ponekad moraš, doduše nekoliko puta reći) i on obično se u dosta kratkom roku dođe popraviti. To opet govorim iz vlastitog iskustva dugotrajnog ležanja na odjelu.

I inače šef ginekologije je dr. Njavro koji je i moj liječnik i ja za njega, na temelju opet mog osobnog iskustva, mogu samo reći sve najbolje, isto kao što i ti govoriš za dr. Dumančića, i mogu mu samo puno zahvaliti...isto kao što imam dobrih iskustava i s nekim drugim liječnicima koji su me primali i pregledavali tijekom svih ovih godina koliko hodočastim gore... Prema tome ja ne bih generalizirala, niti bila tako isključiva već bih rekla da realno bolnica ima potencijala, ali i mjesta za poboljšanje na kojima treba raditi.