Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12
Pokazuje rezultate 51 do 87 od 87

Tema: Niste zadovoljni sa...

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Od bivših aparta kojih smo se riješili:
    - napa bez odvoda u dimanjak, ona što ima samo filter, ustvari imala je odvod u dimnjak, ali je bio jedan motor i i monitrala se ispod elemenata, ako kužite
    - perilica neke marke niti ne sjećam se koje, gužvala veš i loše prala
    - skupaa staklo-keramička ploča na plin, to nisi nikada imao čisto, barem ne okolo tih plinskih plamenika, osim ako sam glancala sredstvom za stakla. Druga priča su staklo-keramika na struju, gdje je sve jedna ravna ploha.
    - Gorenje frižider

Od novih aparata koje sad imamo:
    - Zanussi usisavač cicllone 2000 hepa filter, ništa ne vuče osim kad je filter potpuno čist, a nije čist više potpuno nakon 5min, usisavanja, kratak kabel, nema spremnik za sitne dijelove
    - jednobojni tamno plavi dvosjedi na kojima se vidi svaki šmrkalj

vjestica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

LG usisivač sa hepa filterom, ugrije se u roku 5 sekundi, ne vuče dobro, svaki čas ga trebaš rastavljati i prati, par puta mi se desilo da usisava 5 minuta pa se sam ugasi pa se hladi po sata
    s njim smo se patili više od godinu dana dok nije definitivno riknuo kad sam pokušala usisati Vanish u prahu pa je počeo arlaukati i pozadi izbacivati prašinu
    na kraju sam ga frknula i kupila sa vodenim filterom s kojim sam zadovoljna iako je glomazniji (slovenačka marka Viv)

niccoleta avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

gorenje veš mašina neki model 61212 tako nešto.... ima samo jedan kolut, znači ne mogu sama naređivati okretaje, ima max 1200 okretaja i onda mi je veš na 60 zgužvan strašno, a na 95 (u kojem nema pretpranja, jedino pretpranje imam na 60) mi ne opere mrlje od kave na krpi ili od kakaa.

Ma strašno, imam ju 1godinu, a jedva čekam da je se riješim. ostalo sve ok

niccoleta avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

http://www.gorenje.hr/6658?aid=11416

TO JE TAAAAA
    pa nek svi znaju

wana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Ariston perilica/sušilica, al sam zato oduševljena
    tutto****m!!!! :D baš sam u subotu očistila fuge u hodniku, ponovno su postale svijetlo bež boje :D

Poslid avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Candy vešmašina-sušilica.

Nisam zadovoljna kako mi pere, a još manje kako suši (odnosno, ne suši)

Uspjela sam posušiti jedino četvrtinu mašine tetra pelena i to nakon 110 minuta supervrućeg sušenja.

Elinor avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Imam peglu Tefal, na običnu vodu, koja me izluđuje. Naime, trebalo bi svaka dva tjedna provoditi postupak čišćenja pegle od kamenca, a postupak je katastrofa. Peglu treba napuniti s vodom, pa je zagrijati na max. temperaturu, pa onda tresti da iz nje izađe sva voda i otčepi rupice za paru... Ne da mi se baviti peglom, ima da šljaka a ne da imaš posla s njom ko s posr.... Možda ja i jesam prelijena za takav stroj, ali zamislite da morate, npr. svaka 2 tjedna odmrzavati škrinju ili frižider!!! Često mi po robi prosipa nakupljeni kamenac :mad: ili još gore, otopi se pa ostavi smeđi flek. Jedva čekam da krepa! Inače, u uputstvima piše da se NE STAVLJA destilirana voda, koja bi mogla riješiti problem.

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

nemoj slušati uputstva, stavi destiliranu vodu

Poslid avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

A ja ću ti reći suproto od Tine. Ja sam imala takvu peglu i počela stavljati destiliranu vodu i krepala mi pegla.

Jedino ako je stvarno hoćeš riješiti

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Citiraj Elinor prvotno napisa
    Imam peglu Tefal, na običnu vodu, koja me izluđuje. Naime, trebalo bi svaka dva tjedna provoditi postupak čišćenja pegle od kamenca, a postupak je katastrofa. Peglu treba napuniti s vodom, pa je zagrijati na max. temperaturu, pa onda tresti da iz nje izađe sva voda i otčepi rupice za paru... Ne da mi se baviti peglom, ima da šljaka a ne da imaš posla s njom ko s posr.... Možda ja i jesam prelijena za takav stroj, ali zamislite da morate, npr. svaka 2 tjedna odmrzavati škrinju ili frižider!!! Često mi po robi prosipa nakupljeni kamenac :mad: ili još gore, otopi se pa ostavi smeđi flek. Jedva čekam da krepa! Inače, u uputstvima piše da se NE STAVLJA destilirana voda, koja bi mogla riješiti problem.
    Ja sam ta uputstva uspješno ignorirala.

Već 5 godina peglam samo s destiliranom - i još radi bez greške.

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

I ja bi jedan tutojeb. Di to ima za kupit?

clumsy mom avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Napom bez odvoda, sokovnikom od 100000 delova, fritezom koja btw savršeno radi ali mi se zgadi ručak kad vidim koliko masnoće moram usuti u nju, blenderom od zilion decibela

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Citiraj Poslid prvotno napisa
    A ja ću ti reći suproto od Tine. Ja sam imala takvu peglu i počela stavljati destiliranu vodu i krepala mi pegla.

Jedino ako je stvarno hoćeš riješiti
    I ja imam tu peglu. Iako je cesto ne koristim a nova je, rekla mi je prodavacica i pise u uputama da se stavlja samo obicna voda sto je meni bilo :shock:
    Jer otkad znam za sebe u aparate se stavlja destilirana voda jer je kamenac zlo.
    Sad,nakon nekog vremena i sumnje u prodavace da uvijek kazu nesto samo da to kupis ili da ti se sta prije pokvari pa da moras ponovo doc to kupit, odlucila sam stavit destiliranu vodu,ali prije nego je stavim sta mislite moze li se pokvarit pegla jer bas izricito pise da se koristi obicna iako mi stvarno nije jasno zasto :? Meni je logicnije da se pokvari jer stavljam obicnu vodu... Pa da sprijecim prije nego se to dogodi.

clumsy mom avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Ja imam Rowentinu peglu na paru sa samočišćenjem i naređenju 'SAMO OBIČNA VODA' doskočila sam stavljanjem samo obične vode. Prokuvane i ohlađene . Kamenac se fino staloži na dnu i pegla ne mora da se čisti češće od 2 puta godišnje kad baš nemam šta da radim sa sobom. Inače, koristim je već 4 godine svakodnevno

Poslid avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Piše u uputstvima da destilirane vode imaju neke sastojke koji štete djelovima filtera.

A ovo s prokuhavanjem nije loša ideja.

Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Ja baš i nemam nešto puno tih kućanskih aparata...kad bolje razmislim imam samo ono najnužnije, štednjak, perilicu rublja, peglu (koju nastojim koristiti što rijeđe ), usisavač (isto rijetko koristim radije pokupim prašinu vlažnom krpom) i frižider...i nemam nekih želja Dr.Phil...jel to normalno?? :/

Alkemicarka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Ne znam za vas, ali ja imam Philips glačalo, mama i tata također. Stavljamo isključivo destiliranu, nikad s njim nikakvih problema, a pegla savršeno.

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Citiraj clumsy mom prvotno napisa
    Ja imam Rowentinu peglu na paru sa samočišćenjem i naređenju 'SAMO OBIČNA VODA' doskočila sam stavljanjem samo obične vode. Prokuvane i ohlađene . Kamenac se fino staloži na dnu i pegla ne mora da se čisti češće od 2 puta godišnje kad baš nemam šta da radim sa sobom. Inače, koristim je već 4 godine svakodnevno
    Kako cistite pegle od kamenca? sad stvarno ne znam da stavim tu destiliranu ili ne,ipak mi pegla ponekad i zatreba,a obicno kad nesto nemam mi treba vise nego kad to imam
    Sta se tice od ostalih aparata imamo mikrovalnu od wirlpoola i samo rijeci hvala za nju, stapni mikser je isto dobar od Boomann-a, obicni mikser od gorenja sluzi za moj hobi pravljenja kolaca..
    A najkorisnija stvar je perilica za robu
    Svaka joj cast.
    Jednog dana sigurno zelim imati sva moguca kucna pomagala. Ali jos cu malo pricekati na to
    Sada pikiram rucni usisivac i rotirajucu cetku od rowente
    Malo pomalo

clumsy mom avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Ova moja se uključi na maksimum, tank se napuni vodom do crte, pegla se okrene u horizontalu a onda se drži dugme za turbo-paru dok komadići kamenca samo ispadaju. Ako je baš zaprljana ponoviš postupak sa još jednim tankom vode. Krupne komadiće kamenda koji se zaglavljuju u rupama očistiš čačkalicom. Treba voditi računa nad kojom će se površinom čistiti pegla jer kamenac ispada i 'rastvoren' u vodi i u parčićima pa natapa površinu ispod pegle

Inače, moja sveki ima neku noname peglu sa samočišćenjem, kupila je od nekih uličnih prevaranata i od istih dobila uputsvo za održavanje pegle. Znam da su joj napomenuli da u vodu doda malo octa pre samočišćenja. Ja se iskreno nisam usudila da to odradim na svojoj pegli mada ona svoju uredno tako čisti nakon svakog peglanja (zaludni penzioner)

Dream avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj rinama prvotno napisa
    U Zepteru, draga. Naravno, ukoliko si mislila na Tuttojebbu (nominativ - tuttojebbo). Ako si mislila na nešto drugo ( ), onda ne znam...

Alkemicarka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Ni slučajno nemojte čistiti aparate za kavu i pegle octom. Ocat je prije svega kiselina i može doći do nagrizanja i korozije nekih metalnih dijelova.

Moja pegla ima neko dugme za samočišćenje, još je nisam čistila, koristim je preko 2 godine, isključivo sa destiliranom, peglam sve osim čarapa

Osoblje foruma pujica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Citiraj TinnaZ prvotno napisa
    skupaa staklo-keramička ploča na plin, to nisi nikada imao čisto, barem ne okolo tih plinskih plamenika, osim ako sam glancala sredstvom za stakla. Druga priča su staklo-keramika na struju, gdje je sve jedna ravna ploha.
    ufff, di mi nadje bolnu ranu

od bas svih aparata koje imam doma ovo je jedino zbog cega svaki dan lupam glavom o zid zasto sam to kupila

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj Dream prvotno napisa
    Citiraj rinama prvotno napisa
    U Zepteru, draga. Naravno, ukoliko si mislila na Tuttojebbu (nominativ - tuttojebbo). Ako si mislila na nešto drugo ( ), onda ne znam...

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj pepi prvotno napisa
    gorenje, gorenje i samo gorenje...
    ovoliki potpis

Ana i mamino zlato avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Ja sam mislila uzimati gorenje kućanske aparate - selimo u naš prvi stan pa mi sve to treba, od veš mašine do perilice suđa. Šta onda da ne uzimam gorenje?

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

ja ne bi uzela gorenje

njumi avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Ja sam zadovoljna Gorenjem.
    Al kako rekoh, očito sam ubola dobru seriju proizvoda.

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

ravna ploča od el.šporeta gorenje
    ne znam u čemu je stvar ali nema sredstva kojim se može
    u potpunosti očistiti, uvijek ostaju neke fleke

Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Citiraj clumsy mom prvotno napisa
    Ova moja se uključi na maksimum, tank se napuni vodom do crte, pegla se okrene u horizontalu a onda se drži dugme za turbo-paru dok komadići kamenca samo ispadaju. Ako je baš zaprljana ponoviš postupak sa još jednim tankom vode. Krupne komadiće kamenda koji se zaglavljuju u rupama očistiš čačkalicom. Treba voditi računa nad kojom će se površinom čistiti pegla jer kamenac ispada i 'rastvoren' u vodi i u parčićima pa natapa površinu ispod pegle

Inače, moja sveki ima neku noname peglu sa samočišćenjem, kupila je od nekih uličnih prevaranata i od istih dobila uputsvo za održavanje pegle. Znam da su joj napomenuli da u vodu doda malo octa pre samočišćenja. Ja se iskreno nisam usudila da to odradim na svojoj pegli mada ona svoju uredno tako čisti nakon svakog peglanja (zaludni penzioner)
    ja iman tu peglu i sinoć mi se baš dogodila ona smeđa fleka na njoj od kamenca i kad san izvadila štapić i očistila ga više mi se ne pali iman je nepuna 2 mj. a koristila san je 10-15 puta možda. e da ni meni nije bilo jasno zašto na običnu vodu.

clumsy mom avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Kakav štapić :? ?

Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

onaj štapić šta se na vrhu njega regulira količina pare koja se ispušta. pa se on izvuče i u uputstvu piše da se umoći u sok od limuna ili bijeli alkoholni ocat. kad san to napravila pegla ni a ni be..... ne reagira na struju

clumsy mom avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Moja nema taj štapić. Samočišćenje se izvodi bez ikakvog vađenja delova

Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

može i moja na taj isti način, izgleda da san trebala tako je i očistit

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Definitivno gorenje, imamo dva frižidera koji stalno sline(hoću reći puštaju kapi vode tako da mi se hrana namoči) i perilicu za suđe, vrata se automatski dižu gore tako da s jednom nogom držim vrata da posložim suđe, a funkcionalnost za slaganje suđa je katastrofa.

sanjas33 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno re

ja nisam zadovoljna sa svojim kokičarom, odnosno onaj uredjaj kaj baca kokice van, grozno, koristila sam ga dva puta! Najgluplja moja investicija.

Ana i mamino zlato avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Hvala mame na savjetima. Još ne krećemo u kupovinu, ali vrijedi znati. Ispada da je uvijek do serije proizvoda, manje do same marke. Neki se recimo kunu u Gorenje drugi ga mrze. Treba nekad imati i sreće pa dobro potrefiti.

Rency avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

mikrovalka Quadro,kao bila na akciji pa ju kupili ,ma totalna katasrofa
    uopce ne zagrijava kako spada ,kokice se uopce nedaju ispeci,to je ono koliko para toliko muzike,eto nam ga sad

Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •