-
Novi centar za žene u Sarajevu!
Zenski edukacioni centar Nahla preselio se na novu adresu, Dzemala Bijedica 122 u sarajevskom naselju Otoka. U subotu, 17. novembra 2007. svecano je pustena u rad nova zgrada Centra, a od ponedjeljka, 26. novembra 2007. na usluzi bosanskoj zeni bit ce pet katova sa 1.370 m2 efektivnog prostora ispunjenog najrazlicitijim aktivnostima namijenjenim iskljucivo zeni i porodici.
Kursevi stranih jezika, racunara, kuhanja, sivanja, seminari o braku i bracnim problemima, komunikaciji u porodici, roditeljstvu i odgojnim problemima, menadzmentu i izgradnji licnosti, samousavrsavanju, ishrani, razlicite vrste radionica (psiholoske, umjetnicke, nutricionisticke, radionice za mlade), psiholosko, bracno i porodicno savjetovaliste, igraonica za djecu, izlozbe, tematske veceri, , kozmeticki i frizerski salon, sauna, sportska sala, biblioteka sa citaonicom, internet kafe, samo su neki od sadrzaja koje cete moci koristiti u novoj zgradi.
Vise informacija o novim uslugama Centra uskoro cete moci naci na nasoj web stranici www.nahla.ba.
Dobro dosli!
-
ja sam koordinator za kreativne radionice,a i član savjetodavnog tijela
tako da ako imate bilo kakva pitanja,
bilo bi drago da pitate,bilo ovdje ili na pp
-
i još nešto,
ako odete na stranicu, možda steknete dojam da se radi o islamskom centru,
ali nije tako!
Nahla je centar koji je je otvoren za sve zene, bez obzira na vjersku ili nacionalnu pripadnost.
-
-
dođi svakako :D
OT emina je prelijeeespa, mashAllah!
-
a kako da se učlani jer mene intresuju kursevi ngleskog koliko je i kada se održavaju
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma