Pokazuje rezultate 1 do 6 od 6

Tema: Novi centar za žene u Sarajevu!

white_musk avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno Novi centar za žene u Sarajevu!

Zenski edukacioni centar Nahla preselio se na novu adresu, Dzemala Bijedica 122 u sarajevskom naselju Otoka. U subotu, 17. novembra 2007. svecano je pustena u rad nova zgrada Centra, a od ponedjeljka, 26. novembra 2007. na usluzi bosanskoj zeni bit ce pet katova sa 1.370 m2 efektivnog prostora ispunjenog najrazlicitijim aktivnostima namijenjenim iskljucivo zeni i porodici.

Kursevi stranih jezika, racunara, kuhanja, sivanja, seminari o braku i bracnim problemima, komunikaciji u porodici, roditeljstvu i odgojnim problemima, menadzmentu i izgradnji licnosti, samousavrsavanju, ishrani, razlicite vrste radionica (psiholoske, umjetnicke, nutricionisticke, radionice za mlade), psiholosko, bracno i porodicno savjetovaliste, igraonica za djecu, izlozbe, tematske veceri, , kozmeticki i frizerski salon, sauna, sportska sala, biblioteka sa citaonicom, internet kafe, samo su neki od sadrzaja koje cete moci koristiti u novoj zgradi.

Vise informacija o novim uslugama Centra uskoro cete moci naci na nasoj web stranici www.nahla.ba.

Dobro dosli!

white_musk avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

ja sam koordinator za kreativne radionice,a i član savjetodavnog tijela

tako da ako imate bilo kakva pitanja,

bilo bi drago da pitate,bilo ovdje ili na pp

white_musk avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

i još nešto,

ako odete na stranicu, možda steknete dojam da se radi o islamskom centru,

ali nije tako!

Nahla je centar koji je je otvoren za sve zene, bez obzira na vjersku ili nacionalnu pripadnost.

Strobery Shortcake avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Pa kud mi pobjegoše iz komšiluka

:D Šalim se naravno, čestitam na novom prostoru. Završila kurs AutoCAD-a tamo, bila jako zadovoljna, i koristim u poslu jako, pa su i moji suradnici zadovoljni ma morat ću nekako doprtljat do tamo, a valjda će biti i na netu šta se novo dešava.

white_musk avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

dođi svakako :D

OT emina je prelijeeespa, mashAllah!

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

a kako da se učlani jer mene intresuju kursevi ngleskog koliko je i kada se održavaju

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •