Pokazuje rezultate 1 do 10 od 10

Tema: AS i nekompatibilan auto

Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno AS i nekompatibilan auto

imamo problem sa AS maxi cosi rodi xp i renault scenicom, novim modelom.

nadam se da cu uspjeti objasniti o cemu se radi, a ako me ne shvatite, poslikat cu . ovako: dijete je visoko 117, i kad izvucemo naslon AS na potrebnu visinu, pojas automobila ne klizi, zato jer se naslon AS naslanja na pojas na mjestu na kojem je pojas montiran u autu.

ako izvucemo naslon vise nego sto treba, pojas klizi puno bolje.

ako pojas ne provucemo kroz crvenu utor na AS, pojas klizi.

sta napraviti? srednje sjedalo i nije neka opcija za AS, jer imamo dvoje djece i dvije AS.

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Jeste li probali postaviti u sredinu? Naime, ja uspijevam staviti 3 AS na stražnje sjedalo bez većih problema, a cure su na pregledu stavile također 3 AS i u manji auto.

Jeste li probali (vjerojatno jeste, ali ipak pitam) s druge strane - i iza vozača i suvozača?

Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

na srednje sjedalo nismo probali. klinci se svadjaju pocesto i ovako, a da su jedan kraj drugog ne znam na sta bi to licilo. ali probat cemo.

svejedno je na kojoj strani je sjedalica, jer su pojasvi automobila isto montirani na obje strane.

idealno bi bilo kad bi mogli sjedalice najmestiti malo prema sredini, da se odmakne naslon AS od auta (tesko mi je razumljivo pisati, mislim na bocnu stranu auta na kojoj se nalaze pojasevi).

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Moji dečki se voze u MC Rodi XR i mislim da znam o čemu govoriš, ali možda i nije to.
    Ono kaj mene malo smeta je samo to da kad vežem djecu nemogu onako lagano uzet kopču od pojasa i vući je kroz onaj creveni utor na AS, već moram jednom rukom iza AS izvlaćiti pojas, a drugom ga vući prema dolje. No, kad se malo uhadaš ide brže. Najvažnije je da kad dijete zakopćaš , smjestiš pojas u njegove utore na AS i zatim zategneš do kraja.

Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Najvažnije je da kad dijete zakopćaš , smjestiš pojas u njegove utore na AS i zatim zategneš do kraja
    pojas je stalno u utoru (ne znamkakva je MC rodi XR), i kad klince zavezem, pojad dobro stoji. ali cim se mali nagne, pa ponovo nasloni, pojas se ne vrati na svoje mjesto (ako naslon sjedalice nije podignut vise nego sto bi u stvari trebalo).

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

E vidiš ja to nisam primjetila, ali i meni se čini onaj utorić na naslonu AS dosta nezgodan za provlačenje pojasa ako nije u ravnini sa onim izlaznim dijelom gdje pojas izlazi van iz svog kučišta.

Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

ako nije u ravnini sa onim izlaznim dijelom gdje pojas izlazi van iz svog kučišta.
    vidis kako si ti to lijepo srocila: izlazni dio gdje pojas izlai van iz svog kucista! e pa to kuciste je na krivom mjesto u novom scenicu, jer se naslon AS izvucen na odredjenu visinu naslanja na njega i blokira normalno kretanje pojasa!

pitanje: sta je manje zlo (to mi grozno zvuci, ali moram pitati): da pojas AS prolazi puno iznad ramena djeteta (znaci da prelazi malo preko vrata), da pojas ide iza ramena djeteta, ili da uopce ne prolazi kroz utor AS predvidjen za pojas?

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Dobro da si se javila, moram danas odma provjeriti dal se naš pojas vraća nazad kak treba, mada ja do sad nisam primjetila da su bili labavo vezani kad su izlazi iz AS.
    A za ovo tvoje pitanje bolje da se javi netko od cura ili dečki koji se bolje kuže.
    Bez obzira na sve, na slijedeći pregled AS u Zagrebu dolazim čoporativno sa djecom.

Nika avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

verice, taj utor je predvidjen kako bi namjestio gornji dio pojasa djetetu, nema smisla ako mu prelazi preko vrata.

a ako nejde kroz utor jel mu pojas ide dobro preko ramena?

Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

kuzim ja cemu sluzi utor

a ako nejde kroz utor jel mu pojas ide dobro preko ramena?
    da.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •