Pokazuje rezultate 1 do 6 od 6

Tema: Hitno! - Prodojeci pedijatri i fizijatri -pomoc oko lijekova

Pahuljica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno Hitno! - Prodojeci pedijatri i fizijatri -pomoc oko lijekova

Beba ima skoro 7 mj. Rodena je s 3 kg i 48 cm, sada ima 9 kg, 66 cm i jos uvijek je na iskljucivom dojenju jer dobro napreduje.

Vec se 8 dana mucim s uzasnim bolovima u ramenu zbog upale zivca. Ustvari, fizijatar pretpostavlja da je upala i prepisao mi je samo Lekadol do tri puta dnevno i nista vise zbog dojenja uz fizikalnu- struje. Unatoc tome- preznojavam se i umirem od bolova. Zanima me da li je to zaista jedina terapija, odnosno koju bi jos terapiju mogla uzimati jer ovo zaista ne pomaze. Moja je mama, uz muza, cijeli dan samnom. Ja je samo hranim, a oni sve ostalo.

Trebala bih napraviti rtg i uzv ali ne znam koliko to steti bebi.

Jako, jako bih je htjela i dalje dojiti ali ne znam koliko cu jos moci ovako. Sada je 3 ujutro i uopce nisam spavala, jucer i prekjucer gotovo nista.

Stvar je prilicno ozbiljna i htjela bih se savjetovati s prodojecim doktorima oko daljnje terapije. Trazim drgo misljenje. Makar telefonski.

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

rtg i uzv nemaju utjecaja na dojenje, a što se tiče lijekova...
    ili nazovi Zavod za farmakologiju na Rebru ili dooobro pročitaj upute na lijeku, posavjetuj se s liječnikom, magistrom u ljekarni...

nadam se da će bolovi brzo prestati...

Datum pristupanja
    Nov 2005
    6,841

Početno

Od jačih lijekova protiv bolova smiješ uzimati Voltarene (rapid - kojeg nema tržištu, ili forte). Ne izlučuje se u mlijeko.

Lidali avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj martinaP prvotno napisa
    Od jačih lijekova protiv bolova smiješ uzimati Voltarene (rapid - kojeg nema tržištu, ili forte). Ne izlučuje se u mlijeko.
    Izlučuje, ali ako su do 2 na dan navodno u neznatnoj količini koja ne može štetiti djetetu.

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Smiješ i Ibuprofen (Brufen).
    Ja sam ih pila iz sličnog razloga.

Pahuljica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Tnx!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu