Ja uvijek napravim od pol kile brasna (da imam i za sutra ), a nadjeve stavljam ovisno kako smo raspolozeni. Danas glasam za tunu, primjerice.
Volimo i pizzu od kulena, uvijek stavim pancetu ili onaj hamburger, dimceka, tost purece sunke i sl. Nista ne ribam - uvijek trazim da mi narezu. Sir jedino ribam. Ili kupimo onaj gotovi za pizzu koji nam se cini najboljim kad se rastopi. Stavim sampinjone tanko narezane skroz na vrh jer ne valja kad su ispod svega jer puste vlagu pa se pizza iskvasi, a ponekad stavim i sampinjone iz konzerve. Fino je i tankjo narezati papriku svjezu, staviti kukuruz secerac...

Tijesto pustim da se dize pola sata, a u pol kile brasna stavim 1 suhi kvasac, malo soli, i oko 3 dcl vode. Ponekad stavim i malo ulja (oko 1 zlicu maslinovog), a moj strucnjak MM kaze da bi bilo dobro da stavim i malo mlijeka - ne znam zasto (a sumnjam da i on zna )

U paradajz sos (ponekad pasirana rajcica, ponekad pelati - od Podravke jer su bez konzervansa) stavim malo origana, malo chilija (volimo ljuto!), granule cesnjaka.

Mljac!