- Dojim na zahtjev, ali između podoja ubacujem dudu varalicu jer je ovisnik, kad zaspe i ispadne mu cica iz usta budi se nakon dvije minute i tako u krug. Duda nam je zadala probleme sa prirastom prosli mjesec, ali nismo je uspjeli izbaciti potpuno, zbog toga sto mi je mama bila u bolnici, svekrva ga cuvala, a i meni je zbog nervoze duda u tim trenutcima pomogla
- Na dojci je ponekad nemiran (jedan ili dva podoja dnevno) malo cica pa okrece glavu, pretpostavljam zbog dude, ali ostale podoje je miran, gleda me u oci, sunce moje malo
-Podoj traje do 10 minuta, ali imam jak LD od pocetka, u pocetku je grcao kad bi krenulo mlijeko, sad samo udahne i dalje cica, uglavnom na kraju zaspe ili zakunja
- Sisa aktivno ali na kraju ili zaspe ili zakunja
- Dnevno jede 7-8 puta, do prije par dana je imao tri podoja nocu, sada je produzio pa nocu spava i do 4-5 sati ujutro, pa onda ima dva podoja
- Vodu i caj ne dajem, dudu varalicu ima, bocicu kada je kod svekrve (sad to vise nije cesto)
- Dojku sam mijenjala tako da prvi podoj cica lijevu, drugi lijeva desna, treci desna , cetvrti desna lijeva, ali se znam pogubiti pa onda dam prazniju, pa ga prebacim na puniju
- Bradavice me bole ali to je vise od vakuuma, nije bol zareca, nego bas od potezanja. Inace uhvati i areolu i to skoro cijelu, ali kad zavrti glavom, a drzi cvrsto...zaboli
- Nema naslage
- Osjecam LD, mlijeko sprica na sve strane