Drage moje,
molim vaša iskustva o trudničkim tečajevima. Ja sam u 23. tjednu, nisam se još odlučila gdje gravitirati za porod (dal' SD, dal' Vinogradska), zbog problema s kukom očekujem da sam kandidat za carski. Tražim neki trudnički tečaj koji bi bio u poslijepodnevnim satima (idealno ne prije 17 h jer radimo) i na kojem ne bi fokus bio isključivo na porodu (tehnike disanja itd.), nego di bi bilo malo i o trudnoći i malo o njezi bebe itd.
Gledala sam da kod nas u Novom ZG-u nudi Dom zdravlja, ali to počinje u 15 h. Nisam još zvala Klub trudnica SD niti Vinogradsku, zapelo mi je za oko da postoji takav tečaj i u Pol. Vili i tu se nekako nadam da bi mogao biti poslijepodne.
Kakva su vaša iskustva - da li odabir mjesta trudničkog tečaja prejudicira bolnicu (tj. hoće li me npr. primit u SD ako odradim tečaj izvan SD-a)? Je li odabir bolnice nužno ovisi o mjestu stanovanja i di ja pripadam ako živim u Novom ZG-u.
Možda malo previše pitanja, ali cijelila bih pomoć ili da me moderatori transferiraju na Rodilišta ako je ovo topic za dolje.
Puno hvala svima!