Stranica 1 od 4 123 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1 do 50 od 200

Tema: Trudnički tečajevi-aktualno stanje

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno Trudnički tečajevi-aktualno stanje

Drage moje,

molim vaša iskustva o trudničkim tečajevima. Ja sam u 23. tjednu, nisam se još odlučila gdje gravitirati za porod (dal' SD, dal' Vinogradska), zbog problema s kukom očekujem da sam kandidat za carski. Tražim neki trudnički tečaj koji bi bio u poslijepodnevnim satima (idealno ne prije 17 h jer radimo) i na kojem ne bi fokus bio isključivo na porodu (tehnike disanja itd.), nego di bi bilo malo i o trudnoći i malo o njezi bebe itd.

Gledala sam da kod nas u Novom ZG-u nudi Dom zdravlja, ali to počinje u 15 h. Nisam još zvala Klub trudnica SD niti Vinogradsku, zapelo mi je za oko da postoji takav tečaj i u Pol. Vili i tu se nekako nadam da bi mogao biti poslijepodne.

Kakva su vaša iskustva - da li odabir mjesta trudničkog tečaja prejudicira bolnicu (tj. hoće li me npr. primit u SD ako odradim tečaj izvan SD-a)? Je li odabir bolnice nužno ovisi o mjestu stanovanja i di ja pripadam ako živim u Novom ZG-u.

Možda malo previše pitanja, ali cijelila bih pomoć ili da me moderatori transferiraju na Rodilišta ako je ovo topic za dolje.

Puno hvala svima !

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Pardon, htjedoh reći da me moderatori transferiraju gore na Informacije o trudnoći, ako sam fulala pdf.

Osoblje foruma čokolada avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Ovi dvodnevni tečajevi po domovima zdravlja fokusiraju se na porod i njegu djeteta, a tečajevi po bolnicama (3-4 tjedna) puno su opširniji. Malo domova zdravlja ima tečajeve u neko zdravorazumsko vrijeme (iza 17h), čak mi se i voditeljica jednog takvog (Park stara Trešnjevaka) žalila da Grad to katastrofalno organizira...ono...u podne ili u 2 popodne.

Mi smo išli u Petrovu (17.30-19h), tamo su dosta opširni, koji put i nepotrebno (jednako vrijeme se posveti njezi zubiju u trudnoći i njezi djeteta nakon poroda), ali oni zahtijevaju svoj tečaj ako otac želi biti na porodu (400kn).
    Klub trudnica održava tečaj mislim u Viliju (500kn) i otprilike je istog trajanja kao i Petrova. Ne znam da li Sv. Duh uvjetuje prisustvo oca svojim tečajem?
    Inače, žena naravno može roditi svugdje i bez tečaja.

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Puno hvala, čokolada! I budući tata se priprema just in case ako bi bilo prirodno, a i da malo oboje čujemo korisnih stvari.

zrinka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ina, bolje ti je ne otici na tecaj ako je los

raspitaj se koji je kvalitetan tecaj u zagrebu, pa pohodi taj...da ne gubis vrijeme

svakako nemoj zaboraviti rodinu malu skolu dojenja

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj zrinka prvotno napisa
    ina, bolje ti je ne otici na tecaj ako je los

raspitaj se koji je kvalitetan tecaj u zagrebu, pa pohodi taj...da ne gubis vrijeme

svakako nemoj zaboraviti rodinu malu skolu dojenja
    Zrinka, puno hvala. Di mogu dobiti info za Rodinu malu školu dojenja - to je isto neki tečaj? Samo me skreni please di pitati, kome se obratiti za kontakt? Unaprijed puno hvala !

Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

ide svaki mjesec u gnijezdu. trajanje 2 sata. bude na forumu obavijest.

Datum pristupanja
    Apr 2004

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Savršeno, puno hvala !

bubimira avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Citiraj čokolada prvotno napisa
    Ne znam da li Sv. Duh uvjetuje prisustvo oca svojim tečajem?
    Ne. Možeš imati potvrdu s bilo kojeg tečaja: njihovog ili iz bilo kojeg DZ, pa čak mislim da i ovaj iz Petrove primaju. Na tu potvrdu ti se upiše "otac na porodu" i to je to.

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno Vili tecaj

Bas sam pitala u Vili. Nakon zavrsetka tog tecaja, dobijes potvrdu s kojom mozes roditi soro u svim bolnicama u ZG te u nekim bolnicama po cijeloj Hrvatskoj (Rijeka, Varazdin i. sl.) Tecaj za par je 500 kn.
    Za termin nisam pitala, jer rekla da od 28 tjedna primaju.

Ja imam pitanje za Malu skolu dojenja. Po nazivu zvuci da je to iskljucivo o dojenju. Jel tako? Pretpostavljam da to najbolje pohadati kratko prije termina.

pinocchio avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Citiraj ChikaPika prvotno napisa
    Ja imam pitanje za Malu skolu dojenja. Po nazivu zvuci da je to iskljucivo o dojenju. Jel tako? Pretpostavljam da to najbolje pohadati kratko prije termina.
    mala škola dojenja je upravo to što joj naslov kaže. puno, puno korisnih informacija o dojenju za buduće majke ali i očeve. ne moraš nužno ići neposredno prije termina. odi kad ti paše. i mislim da je dobro prijaviti se unaprijed zbog velikog interesa i ograničenog broja mjesta

Maja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Mala škola dojenja je idealna negdje oko 30.tog tjedna.

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Puno hvala svima, uranila sam onda malo jer sam tek u 23., ali bih htjela što više toga sad dok nisam otežala i dok sam fit .

Majo, koliko se unaprijed treba prijaviti za tečaj dojenja? Dovoljno je nakon što se tečaj oglasi na Rodi ili se treba i prije prijaviti? Ako sam dobro shvatila, to se održava dinamikom jednom mjesečno?

smaja avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

I ja bi išla na rodinu školu dojenja, sad ovo nisam vidjela na vrijeme...

1 Jel se zna kad će biti u 12. mjesecu?

2 I da li uopće ići na trudnički tečaj? Koliko je bitan?

Thnks...

jaffa avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Cure koje znam da su bile na tecejevima, preporucile su da odem, a one koje nisu zale sto nisu. Jedna nije niti znala da nitko ne moze biti uz nju ako nema tecaj. Ja idem na Tresnjevku, isto zato sto je jedina koju sam nasla da je poslije 5. Mora se naruciti unaprijed. Slijedeci termin je (osim onoga ovaj tjedan, to vise nemaju slobodno) 12.12 i 13.12 od 17-20h.

Dalm@ avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2006

Početno

Po mom mišljenju, trudnički tečajevi u DZ-ovima su sasvim dovoljni, pogotovo u kombinaciji s portalom i forumom.
    Onaj na Trešnjevci počinje iza 17h, a popis svih u tekućem mjesecu se nalazi ovdje:
    http://www.zagreb.hr/DOKUMENT.nsf/VP...penDocument&07
    Tih 400-500 kn radije utrošite na opremu za dijete.

Naravno, sve to ako rodilište u koje planirate ići ne uvjetuje svoj tečaj za tatino pristustvovanje na porodu.

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj jaffa prvotno napisa
    Cure koje znam da su bile na tecejevima, preporucile su da odem, a one koje nisu zale sto nisu. Jedna nije niti znala da nitko ne moze biti uz nju ako nema tecaj. Ja idem na Tresnjevku, isto zato sto je jedina koju sam nasla da je poslije 5. Mora se naruciti unaprijed. Slijedeci termin je (osim onoga ovaj tjedan, to vise nemaju slobodno) 12.12 i 13.12 od 17-20h.
    Puno hvala - je li se taj tečaj ne može slušati prije 28. tjedna ili ne uvjetuju?

Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Mene zanima da li Vinogradska uvjetuje neki određeni tečaj za prisustvo muža na porodu ili možemo na ovaj gradski?

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Ja sam bila prije nekih desetak dana na maloj školi dojenja u Rodi. Što reći o tečaju? Zgodno je i preporučujem svima da čuju. Cure koje surfaju netom vrlo vjerojatno se same dodatno informiraju i iz drugih izvora (časopisi, knjige) tako da neće čuti ništa senzacionalno novo. Međutim, možete postaviti pitanja i razriješiti neke nedoumice koje eventualno imate i vrlo je dobro znati da ima negdje netko tko će vam pružiti podršku ako jednom negdje zaškripi. U svakom slučaju preporučam.
    Što se trudničkih tečaja tiče bijah na jednom u sklopu DZ Siget koji je vodila paronažna sestra. Traje dva četvrtka za redom, dobije se kartica s kojom, prema riječima patronažne sestre, muževi mogu prisustvovati porodu u svim bolnicama osim Petrove. Ali tečaj mi se nije svidio, od 5-6 tema koje smo morali proći zadnjeg četvrtka, prošli smo ih 2 jer je partonažna malko neorganizirana. Ali ne plaća se ništa pa vrijedi ona koliko para toliko muzike. Vrhunac tečaja je dolazak liječnika - ginekologa koji je pobrao hrpe simpatija i smijeha, al prije bih ga pridružila Pervanu i ekipi nego poslala da priča trudnicama. Nama je trebao ozbiljan doktor s ozbiljnim pristupom. Sada razmišljam platiti tečaj negdje jer mislim da ću za cijenu dobiti i nekakvu vrijednost.
    Ako netko zna za tečaj u skolpu Merkura neka javi gdje se i kada održava.
    PS Sada tek vidim da je moja kritika trudničkog tečaja prilično blaga. No kako se ništa ne plaća odvojite cca 3 sata dva četvrtka za redom i pogledajte. Usput budi rečeno, patronažna nije sklona Rodama jer smatra da nisu stručne a ja nekako mislim da je nastup Roda s pozicija majki s iskustvom itekako dobrodošao jer ionako će mi moje prijateljice koje su nedavno postale majke biti osnovna podrška i adresa za sva pitanja!

partyka avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

MM i ja smo uplatili tecaj u Poliklinici Vili (500kn) a to je ustvari tecaj Kluba trudnica Sv. Duh. Odradili smo zasad vise od pola i pretezno sam bila jako razocarana. Doduse propustila sam par predavanja i tek ih moram nadoknadit pa ne znam kako je to izgledalo, ali ovo sto sam vidjela je ajme meni.
    Prvo (i najgore) je bilo predavanje glavne primalje koja je bila takva da sam ja MM-u nakon 10 minuta grcevito stezala ruku i ponavljala "Mi cemo rodit u Austriji". Dakle, x nam je ljubazno objasnila da je svrha trudnickog tecaja da se mi trudnice naucimo ponasat u bolnici (?!?!?!?). Pa nam je tako lijepo i rekla da kad nam prvi put kazu "Skini se!" da ne budemo blesave i skinemo se cijele vec samo donji dio. A kad nam drugi put kazu "Skini se!" da se onda skinemo cijele. Ja sam bila u tolikom soku da se nisam ni sjetila priupitat zasto oni ne mogu prosiriti recenicu za jos dvije rijeci i reci nam skinite donji dio ili skinite se skroz. Najgore mi je bilo sto sam gledala zene oko sebe koje su to marljivo zapisivale.
    Jedna cura je naivno pitala dal nam kazu da ce nas rezat, a x joj je rekla "Kad bi vam rekli da cemo vas rezat vi bi skocili kroz prozor" (?!?!?). Isto nam je lijepo objasnila da ce nas dva dana poslije poroda nesto jako bolit na kuku i da necemo znati od cega nam je, ali da nam je to ustvari od inekcije koju su nam sibnuli bez da smo znali da nam posteljica brze izadje van.
    Ja sve razmisljam da ponovno odem na to predavanje (ovaj put spremna i hladne glave) i da je izvrijedjam za svaki taj bezobrazluk. Znam da nicem ne bi koristilo ali ja se bar ne bi osjecala ko govno sto sam sve to sutke dopustila.
    Sorry sto sam oduzila, bas me pogodio taj trudnicki jer mi je bio vrlo jasna najava kako ce nas tretirat ko stoku pred klanje na porodu i nakon njega.

pinocchio obrisala uvredljive izraze

partyka avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Citiraj tito prvotno napisa
    Sada razmišljam platiti tečaj negdje jer mislim da ću za cijenu dobiti i nekakvu vrijednost.
    E da, tako sam i ja razmisljala i platila najskuplji tecaj u gradu i eto ti ga sto dobijes: poduku kako ces se ponasat u bolnici da sto manje nerviras sestre i doktore...

kljucic avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

To se stvarno nisam nadala za SD!!! A mislila sam tamo rodit. :/ Fakat je takva situacija? Šta nisu oni najskloniji "prirodnom porodu", u Zagrebu?

I jel imaju na SD stolčić?

kljucic avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

I kak staviš ovaj ticker ispod? Meni nikako ne uspijeva

partyka avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Pa sta je najgore, valjda i jesu najskloniji prirodnom porodu ali eto do kud sklonost ide (ne bas daleko). Zato sam i ja razmisljala o SD ali sad ako cu ikako moci - pravac austrija.
    sta se tice tickera, davno sam ga stavila pa se vise ne sjecam tocno, ali znam da je bilo bitno da iskopiras na toj stranici kod za BBCode a ne za HTML (na toj stranici s tickerima ti pise koji je kod za hmtl a koji za taj bbcode) i onda sam to lijepo copy, pa paste u profilu kod potpisa.

kljucic avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Meni je SD druga opcija. Trenutno navijam za VŽ i obrađujem MM i Mamu koji tvrde da sam luda da kaj bi ja tam, ko da je na drugom kraju svijeta :shock: Ali MM je već malo popustio, već bum ja njega obradila
    Hvala, probat ću ovo za ticker!

pinocchio avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

cure, prema pravilima ovog foruma tickeri u potpisu nisu dopušteni.

NIJE DOZVOLJENO:

1. Koristiti sličice u porukama - samo URL. U odredjenim situacijama postoje iznimke - osoblje foruma ce odlučiti o iznimkama.

2. Koristiti animirane (gif) sličice u avatarima

3. Koristiti smajlije s drugih web site-ova

4. Imati sličice i tickere u potpisu
    partyka, molim te ukloni ticker i u potpisu stavi link na njega ako želiš. hvala

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj partyka prvotno napisa
    Pa nam je tako lijepo i rekla da kad nam prvi put kazu "Skini se!" da ne budemo blesave i skinemo se cijele vec samo donji dio. A kad nam drugi put kazu "Skini se!" da se onda skinemo cijele. Ja sam bila u tolikom soku da se nisam ni sjetila priupitat zasto oni ne mogu prosiriti recenicu za jos dvije rijeci i reci nam skinite donji dio ili skinite se skroz. Najgore mi je bilo sto sam gledala zene oko sebe koje su to marljivo zapisivale.
    Jedna cura je naivno pitala dal nam kazu da ce nas rezat, a x joj je rekla "Kad bi vam rekli da cemo vas rezat vi bi skocili kroz prozor" (?!?!?). Isto nam je lijepo objasnila da ce nas dva dana poslije poroda nesto jako bolit na kuku i da necemo znati od cega nam je, ali da nam je to ustvari od inekcije koju su nam sibnuli bez da smo znali da nam posteljica brze izadje van.
    Ajme meni, a pravo na informaciju i normalno komuniciranje.... Stvarno nisam mislila da je tako. A ja ću vjerojatno isto na SD na porod, samo zbog specifikuma situacije (artroza desnog kuka) na carski. Ginićka mi je preporučila Dom zdravlja Kruge, mislim da ću rađe tamo, kraće je pa ću se valjda manje traumatizirat. Hvala na infaću.

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

jel misli tko u prvom mjesecu na tecaj u Varaždin?

partyka avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

upozorena sam zbog tickera i zbog toga sto sam dva put upotrijebila rijec krava - nije mi palo na pamet da je to zabranjeno. ispricavam se svima.

zrinka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

partyka, sve ok
    smijes upotrijebiti rijec krava, ali vrijedjanje nije dozvoljeno

a ovo sto pricas za tecaj, zbilja ruzno zvuci, ko da smo u nekom logoru a ne da idemo roditit,nesto sto bi trebalo slaviti, sto bi trebalo biti dostiojanstveno i sto pmtimo cijeli zivot

Tiwi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Partyka užasno iskustvo i što je najgore daš prilično novaca za tako nešto. Ja bih se vjerojatno jako uzrujala.

Citiraj Angelina_2 prvotno napisa
    jel misli tko u prvom mjesecu na tecaj u Varaždin?
    Ja, odnosno mi (ide i MM). Možda se vidimo

pinocchio avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

partyka

Citiraj partyka prvotno napisa
    Ja sve razmisljam da ponovno odem na to predavanje (ovaj put spremna i hladne glave) i da je izvrijedjam za svaki taj bezobrazluk. Znam da nicem ne bi koristilo ali ja se bar ne bi osjecala ko govno sto sam sve to sutke dopustila.
    kad malo promisliš vidjet ćeš što ti je najpametnije napraviti. u svakom slučaju navijam za stav koji može aktivno mijenjati "ustajale vode" u našim rodilištima. vrijeđanjem možda dobiješ još goru reakciju i malo (ili nimalo) volje za promjenom, ali zato možeš izabrati neki drugi način koji će ih posramiti i natjerati da razmisle o načinu na koji razgovaraju s trudnicama koje su ponajmanje zaslužile takav tretman.
    sretno i javi promjene

kljucic avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

I ja se ispričavam što sam pitala za ticker. Priznajem, bila sam lijena pročitat pravila foruma A tak su supač ti tickeri :/

I ja bih u VŽ, ali ne znam kad bi bilo najbolje. Sad sam 10. tj. Nije li 1. mj. malo prerano? Jel velika gužva, moram se predbilježit?

pinocchio avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

kljucic, pogledaj ovdje. sve što te može zanimati o varaždinu naći ćeš tu ili pitaj što te zanima. sad nas već ima dosta s prelijepim varaždinskim iskustvom

kljucic avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Hvala!

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

n etreba se naruciti i rano je... Meni je primalja Erika rekla poslije 30 tj...
    Tiwi..

Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Ina , ako misliš na trudnički tečaj u DZ Kruge onda ti to nije tamo nego u Rapskoj a raspitat ću se točno koja dva dana u 12. mjesecu .

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj otta prvotno napisa
    Ina , ako misliš na trudnički tečaj u DZ Kruge onda ti to nije tamo nego u Rapskoj a raspitat ću se točno koja dva dana u 12. mjesecu .
    Može, može, priv. gini mi je preporučila DZ Kruge i dr. Schedida (mislim da se čita "šedid"). Nego, negdje na trudničke ne preporučavaju ići prije 27. tjedna... Meni je 27. tjedan oko 18.12. mislim, ali tad nisam u ZG-u, a pasalo bi mi i da nije u r. vrijeme (tj da je od 17 pa nadalje)... Ti javi, pretpostavljam da to organiziraju svaki mjesec, jel' da? Čujemo se i hvala ti !

Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Kaj je s Rodinom školom dojenja...jel dolaze i muževi? Moj bi došao, ali veli da mu je glupo ak bude jedini tamo. A ja bih ga htjela u sve uključit... Nije on kriv kaj nema sise, bitno da ima volju

pinocchio avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

andiko, ovo je poziv za zadnju malu školu dojenju (novi termin će se znati uskoro). partneri su uvijek dobrodošli jer je njihova podrška i pomoć kod dojenja majkama i te kako potrebna, pogotovo ispočetka.

U srijedu, 21.11. 2007. u Čanićevoj 14, u Rodinom gnijezdu, održat će se radionica o dojenju.

Radionicu vode savjetnice sa SOS telefona za pomoć pri dojenju, a pozvane su sve trudnice i njihovi partneri.
    Radionica je besplatna. Početak je u 17 sati, predviđeno trajanje dva sata.

Prijava dolaska na telefon 091 56 444 70 je obavezna jer je broj sudionika ograničen.

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Hvala, pinocchio ! Ovaj smo propustili, ali možda dočekamo u 12.-me ili u 1.-me.

Andiko, i MM će ići, tako da ne brigaj.

pinocchio avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Citiraj ina33 prvotno napisa
    Majo, koliko se unaprijed treba prijaviti za tečaj dojenja? Dovoljno je nakon što se tečaj oglasi na Rodi ili se treba i prije prijaviti? Ako sam dobro shvatila, to se održava dinamikom jednom mjesečno?
    ina33, ovo je odgovor od macekice:

Citiraj macek prvotno napisa
    bit će 12. 12. u 17 h.
    par dana prije, bit će obavijest na forumu i portalu, sa brojem telefona na koji se treba prijaviti.

jaffa avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

[quote="ina33"]
    Nego, negdje na trudničke ne preporučavaju ići prije 27. tjedna... Meni je 27. tjedan oko 18.12. mislim, ali tad nisam u ZG-u, a pasalo bi mi i da nije u r. vrijeme (tj da je od 17 pa nadalje)... Ti javi, pretpostavljam da to organiziraju svaki mjesec, jel' da? Čujemo se i hvala ti !
    Ja sam se prijavila na tresnjevku i nisu me pitali u kojem sam tjednu.

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Super, hvala za info !

Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

evo ja škicnula danas u domu zdravlja Trnje;
    trudnički tečaj je 11. i 12.12.2007. u Rapskoj 39 u 15:00 h.
    Nema nikakvog broja telefona...

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

A jao . Puno hvala, svjedeno. Naime, MM drži nekakav tečaj u Varaždinu 12. i 13. i neće moći, a 12.12. je i Rodin tečaj dojenja u 17 h. Nadala sam se da će on moći doći na obje stvari, ali bitnije mi je da dođe na trudnički tečaj just in case zbog bolničke administracije da ima taj papir, a za dojenje ću onda ići sama taj termin 12.12. i njemu prenijeti što sam čula. Imaš link za DZ Trnje - može i na PP? Jel' ti ideš u tom terminu?

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj ina33 prvotno napisa
    A jao . Puno hvala, svjedeno. Naime, MM drži nekakav tečaj u Varaždinu 12. i 13. i neće moći, a 12.12. je i Rodin tečaj dojenja u 17 h. Nadala sam se da će on moći doći na obje stvari, ali bitnije mi je da dođe na trudnički tečaj just in case zbog bolničke administracije da ima taj papir, a za dojenje ću onda ići sama taj termin 12.12. i njemu prenijeti što sam čula. Imaš link za DZ Trnje - može i na PP? Jel' ti ideš u tom terminu?
    evo linka za sve tečajeve u domovima zdravlja

http://www.zagreb.hr/dokument.nsf/52...c?OpenDocument

icyoh avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

ja ću (valjda) roditi na sv.duhu, da li oni priznaju tečaj iz bilo kojeg doma zdravlja?

thnx za link, super je

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj icyoh prvotno napisa
    ja ću (valjda) roditi na sv.duhu, da li oni priznaju tečaj iz bilo kojeg doma zdravlja?

thnx za link, super je
    Ja ću isto, rečeno mi je da da.

Stranica 1 od 4 123 ... PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •