-
Noah i prehlade
Vec sam negdje pisala da je Noah prehladjen od 10 mjeseca. Mislim nije dva dana sastavio da je zdrav.
To je ono standardno nos prvo prozirno, pa suhi kasaalj, pa produktivni kasalj(kao da je pusio 50 godina), pa onda udri zeleno iz nosa.
Uglavnom nas ped stalno vice viroza. Kao Annabel donese kuci, pa i Noah kao krenuo u neki mali vrtic ali sve se to desavalo i prosle godine a Noah nije isao u vrtic.
Prosli mjesec je zaradio pneumoniju pa smo popili antibiotike tj dok je pio antibiotike posto jos gore pa ponovo isli pa on ulikao pa kaze nije pneumonija prestani davati antibiotik.
Sve u svemu Noah boluje po 10 dana pa jedan ok pa opet i to sve tako od desetog mjeseca.
Kad kihne to se one zelene sline odbiju tj odskoce od zemlje. Neki dan mi kihnuo u autu dok sam vozila po auto putu pa sve razmaljo po sebi jer mu nisam nos mogla ocistiti.
Razlog zasto ja ovo pisem je ovaj: Zeleno iz nosa konstantno, kasalj ripa i kao i sve druge mame mislim ma bakterija sigurno( iako sam cula da sve zeleno iz nosa ne znaci bakteriju).
Posto moj ped nece da uradi briseve ja Noah odvedem kod mog doka koji je nas covjek i zatrazim bris.
SVE STERILNO. NI B OD BAKTERIJE.
Ok meni drago ali sam se razocarala jer sam kontala ako je bakterija barem znas kako ljeciti
Uglavnom smo kod otorinca u ponedeljak ponovo pa budemo vidjeli sta je s trecim krajnikom.,
Noah je na Flovent dva spreja ujutro i dva navece i kad god to prestanem davati on se razboli tj kaslje ko lud. Nije spavao vec 6 noci za redom i sad dva dana je na Floventu i sinoc prespavao cijelu noc. Frendica koja je doktorica mi rekla ako me otorinac ne posalje ovima za rapetorti bolesti tj ona misli da se kod Noah treba napraviti provjera za Astmu i treba imunologu radi alergija, onda ce mi frendica napisati uputnicu
Uglavnom eto polemika oko zelenog iz nosa, tako dugo a nema bakterije. Znaci moj Noah kupi virus za virusom.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma