Pitanjce zašto ne mogu na forumsku burzu?
Hvala ..pozdrav dodolina
Pitanjce zašto ne mogu na forumsku burzu?
Hvala ..pozdrav dodolina
na ovom topicu imas nesto o burzi
http://www.roda.hr/rodaphpBB2/viewtopic.php?t=46108
moraš imati određeni broj postova da bi je mogla vidjeti....
pa imam 186 postova..što to nije dovoljno..nisam od jučer na rodi...?
![]()
dodolina prvotno napisa
anchie76 editirala komentar koji bi ukazivao na kolicinu postova potrebnih za burzu
Hvala cure....![]()
ja sam par dana imala forumsku burzu i jutros mi je bila tu a sada je nestala, di je pobjegla??
Sigurno je vidis, to je bilo vjerojatno ili vrlo privremeno, ili se nisi ulogiralamali karlo prvotno napisa
![]()
nije fer, a zašto se baš mora imati određeni broj postova? Bilo bi ok da se to malčice izmjeni
Ne bi bilo okNije to slucajno napravljeno. Dugogodisnje iskustvo i problemi s burzom su nas naveli da to napravimo, i stvar za sada funkcionira bas onako kako smo zamislili. Je, nazalost neke "zrtve" su pale usput (kao ti npr.), ali to je bila cijena koju smo bili spremni "platiti".
Postojanje burze je beneficija koju zelimo pruziti nasim "starim" i "vjernim" clanovima. Polako, doci ces i ti u tu kategoriju![]()
![]()
ma dobro, doću i ja na red, pa i nije mi to tak važno samo sam naivna i ne znam zašto je to tako, vjerojatno postoji opravdan razlog
Ja nemam nažalost pristup burzi,iako sam već neko vrijeme s Vama,
ali da li bi mi netko mogao postaviti oglas?
Hvala
ne moze jer je zabranjeno stavljanje oglasa u tudje ime. morat ces se strpiti dok ne steknes uvjete za burzu...Natalija prvotno napisa
potrebno je aktivno sudjelovati da bi se prije ukljucivanja na burzu mogli bolje upoznatiNatalija prvotno napisa
![]()
pretpostavljam da ja, zbog broja postova, nemam još pristup burzi?
a izgleda da nemam ni ja iako sam s Rodom već 4 godine, dosta mi se izbrisalo. Nema veze doći će i burza s vremenom
![]()
i moj je problem što ponekad vidim burzu, a ponekad ne (ili da budem preciznija, uglavnom ne)...može li pomoć oko toga? hvala.
A sta je tajna koliko se postova mora imati da bi se imao pristup burzi?