trebam barem 10 kom.
hitno mi je
moj br. moba je
092 240 54 65
ili ako netko zna gdje ih kupiti
trebam barem 10 kom.
hitno mi je
moj br. moba je
092 240 54 65
ili ako netko zna gdje ih kupiti
Mislim da imam kući 5 komada. Mogu još danas/večeras poslati po busu iz RI za ZG.
Ja nažalost upravo popila svoje pa nemam viška
Sad sam zvala ljekarnu u kojoj sam ja kupila prije 3 tjedna i rekla mi je da je Belupo skroz prestao proizvodit, da zamjene nema i da se može kod njih naručit( iz Njemačke) isto pakiranje i koštalo bi oko 225,00 kuna. Čeka se 3-4 dana.
eto, možda nekome i ovo pomogne
vidim da je skupljeno, al za slučaj da pofali imam ti i ja nešto, oko 7-8 komada
curke ja bih molila ako još netko ima treba mi hitno za idući tjedan 20 tbl.klomifena.
Hvala..može na pp
Mogu ti ja dati pošto smo iz istog grada. Ostavit ću ti na pp br moba
Brzo to ide, da bar bebe tak brzo dolaze, samo zatražiš na forumu i eto jedne
Sad imaš moj br i pošto smoiz istog grada javi se za kavicu ili na facebook.
Drage moje, jednoj curi treba HITNO klomifen.....ako ga imate ili znate gdje kupiti. Bab u kojoj ljekarni su ti rekli da se moze naruciti...hvala
Farmapharm, Ilica 191 c, 01/3700-519
nadam se da će uspjet nabavit na vrijeme!
je draga, u Sibeniku..sutra se cujem pa ako ima neku vezu (znas da uvijek netko ide u zg). Javim ti sutra na pp cim se cujem s njom...hvala vam cure u njeno ime.
imam i ja kutiju ako kome treba![]()
Evo samo da vam kažem da poštom stigne vrlo brzo. Ja sam Kiari poslala u subotu ujutro, u ponedjeljak mi je javila da joj je stiglo![]()
Pozdrav,
evo trebalo bi i mojoj najboljoj prijateljici klomifena...nisam uopće znala da je nestalo ! Uglavnom naručila je jednu kutiju ovih iz Njemačke (ali joj je to malo skupa opcija) pa ako još netko ima zaliha, a da mu ne treba bilo bi super..nadoknadila bi i troškove. Hvala unaprijed![]()
Imam ja. možeš mi poslat br na pp pa ti pošaljem po busu i napiši koliko treba.
Evo Špelkica poslala sam ti pp..nadam se da si ga dobila i hvala ti unaprijed !!
Ako još nekome bude trebalo ja imam kutiju klomifena pa mi se može javiti na pp.
dani82 jel još imaš klomifena... ?
već danima pretražujem ljekarne u Zg, nigdje ih nema
ako možda netko zna ljekarnu koja ih još ima javite, hvala...
dakle, nestašica klomifena.... hoće li uskoro neki zamjenski lijek u opticaj ili što nam je činiti?
nažalost ne mogu ti posplat pp (nova sam pa mi ne dozvoli), evo ti moj mail pa ak mi se možeš javit selenax5@gmail.com
hvala ti
NIsam dobila mail... možda si zaboravila x?
selenax5@gmail.com
hvala![]()
Drage moje suborke!
Klomifen više neće proizvoditi Belupo-ukidaju ginekološki dio-kao što su prije par godina ukinuli Pre-pare,relativno nedavno Dabrostone,tako i sada Klomifene.Za Dabrostone ima zamjena,ali za Klomifene,ZA SADA,nema, i ne zna se da li će koje zastupništvo registrirati paralelu.
Kome treba,neka još malo potraži jer već neko vrijeme nema ni u veledrogerijama.
Paralelni lijek postoji-ali se plaća,uvoz-i ne znam koliko košta-info na Dolcu-marketing za lijekove.
Svima ~~~~~ i ugodno i uspješno ljeto![]()
Još uvijek imam jednu kutiju, pa ako nekome treba neka se javi.
Svakako bi HZZO trebao riješiti nešto po ovome pitanju, jer smo iovako zakinuti u previše stvari.
Drage cure,
imam i ja još klomifena pa ako kome treba nek se javi!
@dani82 - meni treba, nisam dobila tvoju poruku na mail (izgleda da si poslala na krivi), a još ne mogu slati poruke![]()
curke jel koja zna da li se moze u sloveniji nabavit Klomifen? Ja idem u petak u Brezice pa cu vidjet
CurkeJel ima još koja Klomifena? Dani82 nije skužila moj post
a ja joj još ne mogu slati poruke
pa ako ima koja viška, bila bih vam zahvalna![]()
Cure mogu ja pogledati kod nas u BiH, konkretno u Mostaru, kakva je situacija sa klomifenom pa vam javim.
selena, dani se javlja većinom na Potpomognuta u Rijeci pa joj probaj tamo pisati.
Selena5 ja imam jednu kutiju klomifena, vidim da ti je lokacija Zagreb kao i meni, slobodno mi se javi na mail ines25@net.hr da se dogovorimo kako da ti dostavim! Pozdrav
Bok cure,
Molim vas za pomoc, trebala bi klomifen. dali ima netko još? Živim u Zagrebu...bila bi vam zahvalana
Imam ja, Selena ne znam kako nisi dobila mail jer sam pravilno upisala adresu, ali eto vidim da ti je ines31 uskočila.
Kata28 morala bi i ti ostaviti mail adresu da ti se javim jer vidim da si nova pa tako ni ti ne možeš slati pp-ove.
evo curke ja imam klomifena...
kad je meni trebalo skupile mi cure s foruma,i još kasnije nabavio mi MM...
tako da ako kome treba javite se..![]()
Stvarno sam nova, ne snalazim se baš na forumu moja e mail adresa je katarina2306@gmail.com stvarno mi je hitno za klomifen.molim vas da mi se javite Unaprijed hvala!
Cure..... I ja sam nova ovdje... i do Klomifena se stvarno nigdje više nemože doći.... trebalo bi mi 10 tableta... pa ako tko još ima...
......svaki mjesec kao godina.....![]()
ja imam 5 tableta klomifena...vrijedi do 07.2012....ako moze pomoci....
imam i duphaston za pokloniti rok trajanja do 2013
Nisam uspila naći opciju za pm... Evo moj mail ako nije problem pa da se dogovorimo ako nije problem.. npurgar@gmail.com
Hvala!!!