Bok. cure!

Ja evo javljam nešto sitno novosti; dakle, sestrična je razgovarala jučer sa dr. B, kod kojeg bi trebala ići na pregled i potanko mu je sve objasnila (čitaj - nacrtala). On kaže (isto što i vi) da moja dr. nema ni moralno ni bilo kakvo pravo postavljati dijagnoze napamet, bez dodatnih pretraga. Nakon što je u komp pogledao (zajedno sa sestričnom, tako da vjerujem 100% u istinitost) o čemu se kod mene radilo, utvrdio je da je sve to skupa više bio porod nego "obična" kiretaža i da je normalno da organizmu možda treba malo više vremena da se sve vrati u normalu. Zatim, ne smijem pored svega zanemariti stres koji takvi događaji izazivaju, pa je tu također možda dio problema. No međutim, obzirom da se ipak nešto u organizmu događa (endometrij, folikuli...), kaže on da završim turu Dabrostona i onda se svakako vidimo. Eto, sad mi je lakše, kad je netko stručniji od moje dr. dao nadu da će ipak sve doći na svoje mjesto. 15.09. sam gotova sa Dabrićima, pa ćemo vidjeti. Takoc, malo sam sve nadugo i široko, ali šta mogu...

Svima šaljem puse i brdo pozitivnih misli!

pinocchio stavila link
Kiretaža na 3 načina - osobna iskustva - 1. dio