Molim vas za pomoć!!! Upravo sam došla od doktora koji mi je postavio tu dijagnozu.Jako sam žalosna.Zanima me da li netko ima iskustva sa tom dijagnozom. Da li postoji mogučnost trudnoće?
Molim vas za pomoć!!! Upravo sam došla od doktora koji mi je postavio tu dijagnozu.Jako sam žalosna.Zanima me da li netko ima iskustva sa tom dijagnozom. Da li postoji mogučnost trudnoće?
Naravno da postoji mogucnost trudnoce sa ovakvom diagnozom!filipa prvotno napisa
Ta dijagnoza znaci samo to da nakon sto si vec jednom ostvarila trudnocu postoje poteskoce kod ostvarivanja iduce trudnoce.
A sa razlicitim pretragam (na koje te je tvoj ginekolog vjerujem da vec i uputio) se utvrdjuje o kojim poteskocama se konkretno radi i da li one uopce postoje.
Hvala na odgovoru! Za sad sam na dabrustonima i pračenju ovulacije.Navodno da nemam uopće ovulacije. Prva trudnoća je bila bez problema.
Draga filipa, tvoja dijagnoza je ujedno i moja dijagnoza. I ja sam pila dabrostone i nisam imala ovulaciju, a sada sam u 21 tjednu blizanačke trudnoće. :D
Bravo i čestitam ti! Da li si bila pod još nekom terapijom osim dabrustona kad si ostala trudna?
Da dabroston i klomifen. Na sreću isti mjesec uzimanja klomifena sam ostala trudna. :D
ja sam imala dvije trudnoće i nakon toga dva spontana..kako se dobije ta dijagnoza,tko zna možda i ja to imam![]()
rita, ako bez problema ostaješ trudna, bez obzira na ishod, nemaš sekundarni sterilitet. Kod tebe je neki drugi problem s obzirom na pobačaje. J
bok.naime,rodila sam prije 2 god., i već godinu dana pokušavam ostati trudna ali nikako.nakon poroda su mi radili kiretažu,a ni menstruacije mi nisu preredovne i ciklus mi traje 32,33,35,45 dana.nisam bila još kod doktora u vezi toga,pa ako netko sa sličnim slučajem može reći dali postoji mogućnost da se radi o tom sterilitas sec.?i kako će mi doktor reci dali imam ovulacije,šta ako sam na pregledu baš kad nije ovulacija?