Pozdrav svima,
molim preporuku za dobrog pedijatra/pedijatricu na području Istre/Rijeke, nebitno je li privatnik ili preko HZZO-a.
Pozdrav svima,
molim preporuku za dobrog pedijatra/pedijatricu na području Istre/Rijeke, nebitno je li privatnik ili preko HZZO-a.
Evo, i meni treba isto ali na području Splita.
Isto bih molila da mi preporučite i neuropedijatra, fizijatra i okulistu, obzirom da se radi o nedonšćetu koje je 50-ak dana provelo na neonatologiji i smatra se kao novorođenče visokog neurorizika.
svima u Puli koji me pitaju za pedijatra ja preporučujem ordinaciju dr. Igor Medica. Meni je odličan. Po mome mišljenju on je odličan dr. Trenutno ga mjenja dr. Alena Klašterkova i s njom sam jako zadovoljna.
što se tiče fizijatra preporučila bi doktoricu jukicu. Radi na firulama a i privatno. Na firulama je možeš dobit na 556-124. ODLIČNA JE!!!lucky prvotno napisa
i ja bi se nadovezala s pitanjem da ne otvaram novu temu;
koga bi mi preporučili u Karlovcu?
dobila sam preporuke za dr. Došen, jel netko kod nje?
Bili smo kod njega jednom i nisam bila odusevljena; mislim, vjerojatno je dobar strucnjak ali nije ni rijeci progovorio s nama, morali smo izvlaciti rijeci iz njega. Svejedno hvala na preporuci, budemo probali kod "zamjenice"madamare prvotno napisa
![]()