Pokazuje rezultate 1 do 6 od 6

Tema: Preporuka pedijatar

Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno Preporuka pedijatar

Pozdrav svima,

molim preporuku za dobrog pedijatra/pedijatricu na području Istre/Rijeke, nebitno je li privatnik ili preko HZZO-a.

lucky avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Evo, i meni treba isto ali na području Splita.
    Isto bih molila da mi preporučite i neuropedijatra, fizijatra i okulistu, obzirom da se radi o nedonšćetu koje je 50-ak dana provelo na neonatologiji i smatra se kao novorođenče visokog neurorizika.

Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

svima u Puli koji me pitaju za pedijatra ja preporučujem ordinaciju dr. Igor Medica. Meni je odličan. Po mome mišljenju on je odličan dr. Trenutno ga mjenja dr. Alena Klašterkova i s njom sam jako zadovoljna.

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Citiraj lucky prvotno napisa
    Evo, i meni treba isto ali na području Splita.
    Isto bih molila da mi preporučite i neuropedijatra, fizijatra i okulistu, obzirom da se radi o nedonšćetu koje je 50-ak dana provelo na neonatologiji i smatra se kao novorođenče visokog neurorizika.
    što se tiče fizijatra preporučila bi doktoricu jukicu. Radi na firulama a i privatno. Na firulama je možeš dobit na 556-124. ODLIČNA JE!!!

Datum pristupanja
    May 2005

Početno

i ja bi se nadovezala s pitanjem da ne otvaram novu temu;
    koga bi mi preporučili u Karlovcu?

dobila sam preporuke za dr. Došen, jel netko kod nje?

Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Citiraj madamare prvotno napisa
    svima u Puli koji me pitaju za pedijatra ja preporučujem ordinaciju dr. Igor Medica. Meni je odličan. Po mome mišljenju on je odličan dr. Trenutno ga mjenja dr. Alena Klašterkova i s njom sam jako zadovoljna.
    Bili smo kod njega jednom i nisam bila odusevljena; mislim, vjerojatno je dobar strucnjak ali nije ni rijeci progovorio s nama, morali smo izvlaciti rijeci iz njega. Svejedno hvala na preporuci, budemo probali kod "zamjenice"

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •