Stranica 10 od 13 PrviPrvi ... 89101112 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 451 do 500 od 650

Tema: ZPB 2005. (27. dio)

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Yas-ovo noćas je definitivno bolje :D
    Stvarno dosta spava Lucija....a čuj,malo po malo i mora se vratiti u noćno spavanje! Samo da ovako nastavi i super!
    Sjećam se da je Roko od prvih dana "skužio" noć.Zaspao bi u 9 pa do 4-5 ujutro,naravno sa hranjenjem.Onda bi bio budan sat,dva pa spavanje.Sjećam se da mi je omiljena emisija bila "Dobro jutro Hrvatska" -zato je sad ne podnosim a i ne gledam.
    Baš sam neki dan pričala sa mm kako se neke stvari zaborave, odnosno ja se sjećam da mi je tada bilo grozno,ali onaj intenzitet gorčine i umora je nestao!
    Lucija

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Evo , da vam se i ja malo pridruzim
    Tockice s malim zakasnjenjem ti zelim SRETAN RODJENDAN!!!
    Luka I Vanja su jos uvijek smrcavi, jos uvijek izlazi zeleno iz nosa , ali
    nema temperature.
    MI smo jucer u igraonici imali malo priredbicu i dosao je Sv. Nikola.
    Luka se nije nista bojao, a Vanja se stisnula k meni i tako je bila cijelo vrijeme na mojim rukama.
    Mislim da se vise bojala krampusa nego Sv. Nikole.
    Uglavnom , bilo im je jako zanimljivo i jucer su cijeli dan pricali samo o sv. Nikoli .
    U subotu imamo organiziran vlakic s Sv. Nikolom. Krezemo iz VZ-a i vozimo se do Ck-a i nazad.
    To je svega 20 min voznje tamo i natrag ,ali klincima bude zanimljivo.

Yas , a gdje ti spava Lucija kroz dan? U kreveticu ili?
    Mozda si vec to prije spomenula ,ali nisam uspijela sve procitati.
    Moja prijateljica je imala slicnu situaciju, ali zbog toga jer je bebicu stavljala spavati kroz dan u krevetic.
    I onda ju je premjestila kroz dan
    u kolica i puno manje je spavala , a kroz noc se stanje popravilo.

Puse svim bubanima

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Odosmo mi na 10 strana

Mama27-lijepo te čuti

Ja Roka jedva probudila u 10,i opet se rasplakao ....ja više ne znam koliko njemu treba sna? Zaspao je u 11,mislim da mu je 11 sati sna sasvim dovoljno....i još po danu....
    Mislim drago je meni što on voli spavati,ali ipak....svaki naš pokušaj da ujutro ranije izađemo završi s tim da izađemo u podne...
    Čujemo se,odoh nas spremati !

yasmin avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

ma gdje god ja nju stavila spavati ona kad joj se spava-spava

1. jutarnje spavanje je najčešće u ležaljci, poslije ili krevetić u spavaćoj sobi ili na kutnoj u boravku, kada čvrsto spava ne smeta joj buka

ja roka ne bih budila, kad ivan tako dugo spava ne stavljam ga na popodnevno spavanje nego navečer ranije u krevet

no kod nas je zbrda-zdola, jedan ritam jedan tjedan, pa drugi tjedan nešto drugo (zbog mm-ovog posla) a kad je doma kao ovaj tjedan, nešto opet treće...

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Lovro ima temperaturu 37,5. Popio je jogurt i sve povratio. :/ Sve si mislim da ga vratim na cicu...ma neznam ni sama.

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj yasmin prvotno napisa
    ja roka ne bih budila, kad ivan tako dugo spava ne stavljam ga na popodnevno spavanje nego navečer ranije u krevet
    I ja bi isto voljela da je to tako i kod nas,ali ona dva puta što nije spavao je svejedno zaspao samo sat vremena ranije,a morala sam paziti da ne explodira,odnosno nismo nigdje išli jer je bio umoran,a radi vlastite komocije bi voljela da spava popodne. Ali naravno ako i ne zaspe,nije smak svijeta. Ja to više zbog mira u kući,a i da popodne možemo zaglaviti vani što duže!

Paulita-jel povraćao sam od sebe ili od kašlja (šlajm?)

A gdje su svi danas :?

Jel se to neki još ljute

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Ja sam tu.
    Samo što nisam od volje danas, a i nemam baš vremena.
    Čujemo se kasnije.

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Citiraj Maruška prvotno napisa
    Ja sam tu.
    Čujemo se kasnije.
    potpisujem

a kaj vi brijete kakva ljutnja ako se to odnosilo na mene.... valjda, možda, nemam pojma

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

E tako vas volim

Svima

Odoh kuhati ručak

wana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Ja se danas pošteno naradila, već sam dobrano umorna, još kad se sjetim da se vraćam u 18,30...

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Lovro gotovo svaki put kada ima temperaturu povrati. Evo, sada opet spava. Tu i tamo se zakašlje, ali ništa ozbiljnije.

haribo avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

Ja sam tu.
    potpisujem i odo malo prileci jer me glava rastura

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Srećom je ovaj f***ing dan gotov. Baš sam bila (zapravo sam još uvijek) loše volje. A i ovo što trenutno radim mi ide na živce...

U svakom slučaju, idem kući. Družiti se s djetetom i mužem.

**mial** avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Bokić!
    evo ja danas do 3 glumila mehaničara zapravo strujića :shock: . moja mama biserka ostavila pritvorena vrata od auta i ispraznilo akumulator. nosi jedan A sa 3 kata pa mjenjaj, pa nosi drugi gore, puni . . .
    uglavnom cijeli dan posla i onda mrtva umorna dođem doma a kad i MM doma čopila ga kičma i nemre nikud.
    Lovro ~~~~~~~~~~~~~~ da više nema povračanja i da bude sve u redu
    Yasmin :D za našu malu spavalicu!
    mama27 ljepo te opet vidjeti baš sam mislila na tebe ~~~~~~~~~~~~~ malo ozdravilica za šmrkave nosiće
    Trak ja nekad Kalu pustim da preskoči spavanje popodne tak da se vrati malo u normalu. ipak je malo prekasno oko 11, znam jer je tako i nama bilo ovih 3 tjedna kad je bila doma. evo danas 3 dan vrtića i već se vrača u normalu ranije spavanje navečer, ranije dizanje . . . sve se veže. a u onoj knjizi kako ih naučiti spavati il tako nekako piše da njima treba sve ukupno oko 13 sati sna +-1.
    odoh kupati Kalu pa lagano na spavanac , pa malog i onda opet u strujiće u sitne sate

wana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj **mial** prvotno napisa
    Lovro ~~~~~~~~~~~~~~ da više nema povračanja i da bude sve u redu
    Yasmin :D za našu malu spavalicu!
    mama27 ljepo te opet vidjeti baš sam mislila na tebe ~~~~~~~~~~~~~ malo ozdravilica za šmrkave nosiće
    odoh kupati Kalu pa lagano na spavanac , pa malog i onda opet u strujiće u sitne sate
    potpisujem + mial za ovako proveden dan

yasmin avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

svi umorni

uh ja strgana...ako noćas neće spavati ne znam kad će
    danas je od 7 ujtro d evo maloprije spavala sveukupno 2 sata, milijon puta po 5 min. :?
    imali smo i grčeve a 75 % ostalog vremena na rukama
    moj ivan prepušten sam sebi, jedino sam mu uspjela juhicu skuhati i tjesteninu sa ničim :/
    sva sreća pa je skroz dobar, igra se sam ne ide van, nije spavao, podočnjaci do poda,
    i nek mi netko kaže da mu je bolje doma samnom, kad bi barem on znao reći onako ozbiljno što želi...

ja sad idem leći, ivan je dolje kod bake čeka da se mm vrati pa ćemo čistiti čizmice ako se ja uspijem probuditi do pola 10
    stan-kaos

jučer sam isto spavala od pola 9 do pola 10 navečer

pozdrav i puse svima!

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Yas-baš me zanima kako će biti noćas,nadam se bolje,kad nije puno spavala !!!
    A na Ivana moraš biti ponosna što je tako dobar,i bez obzira što jednostavno fizički ne možeš biti i s njim ,ipak mala glavica konta da treba biti dobar i pomoći mami.Dobro je što možeš zaspati i po danu,i sat vremena puno znači !
    I samo ti nama piši kako ste!
    Mial-fakat svaka čast na obavljenom poslu

Mi svi troje bili po gradu,i u jednom centru na dočeku Nikole,i sve bilo super. Roko oduševljen,nije se jako bojao,gledao je na 3 metra udaljenosti i sve ok,dobio poklončić i igrao se s djecom.
    Uglavnom super popodne i svi sretni !

Mare-nadam se da će ti sutra biti bolji dan

Paulita-kako Lovro?

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Lovro je zasad ok. Digla mu se temperatura do 39 pa sam mu dala Dalsy i sada je pala. Nemam pojma na koliko ali recimo 37. Povraćao više nije, mada sam mislila da hoće jer je pojeo juhu, malo kuhanog mesa i to dobro zalio s voćnim jogurtom. Još ne spava, ali je upravo zijevnuo i nadam se da ćemo sada u krevet. A i utakmica mu je gotova pa...

**mial** avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

evo mene obavila i ovu šihtu strujića. napunila, stavila, pokopčala i upalila preparkirala iz maminog u svoj kraj jer nema više tablica, a komunalni inspektori su naljepili da će ga otpeljati. eee da mi se bilo snimiti
    dječica spavaju , Nikolica napunio čizmicu , jedino što zaboravio šibu pa sam mu morala pomoći nabrzaka smisliti

Luceeeeeee malaaaaaaaaaaa slatkooooooooo spaaaaaavaaaaaj
    Luceeeeeee milaaaaaaaaaaa slatkooooooooo nam snilaaaaaaaaaaaa

Ivanu velika , pametna glavica ~~~~~~~~~~~ ozdravilice

Točkica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Dobro jutro!
    Kako je prošla noć, nespavači, bubanci?
    Nikola nam bio, mada je Lea hladnokrvno nekidan zaključila da neće doći jer nije dobra
    Dobila ploču za pisanje, slatkiše, medu, torbicu sa kopčicama za kosu. Ustale smo u 05.30 jer je sinoć u autu zaćorila u 19h. Ja mislila da ćemo u šetnju Korzom sinoć jer je baš bilo lijepo i živo a ona zaspala!!

yasmin avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

sinoć je nakon kupanja zaspala u pola 8, još spava, sada je već prošlo 8, 1. buđenje je bilo nakon skoro 4 sata :D a nakon toga svaka dva :/
    rekla sam da se neću žaliti ako s evrati na ovo svaka dva, pa ni neću ipak otspavam ti sat i pol između je rpola sata traje hranjenje i čekaje da podrigne, nekada i duže
    najgore je kaj čekam i po 20 min d apodrigne i onda je spustim na trbuščić i slijedi rafal podrigivanja nakon kojeg zaspi, rijetko kada se razbudi, dakle kad joj se spava spava, smao ne kužim ona fakat JEDE svaka dva sata, pa koji gladuš, mlijeka ima, možd a ipak ne posiše dovoljno i do kraja kad je za dva sata opet gladna :?

uglavnom jako je otežala, buja...meni fakat ne treba vaga, mislim da ćemo s e opet šokirati na vaganju
    ja evo koristim priliku dok oboje spavaju, danas sam sama do 16.00, mm se zamijenio za smjenu da možemo ići na imendan mom očuhu
    ivan je nakon cjelodnevnog nespavanja zaspao u 11, čekao je mm-a do pola 10 kod bake, ja zaspala grozno, trebala sma ga ja ranije staviti u krevet, ali jednostavno nisam imala snage za procedure s njim i još kupanje
    leđa i vrat su mi toliko bolni od sumo-Lucije, jučer sam je puno nanašala, neću moći tako nastaviti, ona sve deblja a ja sve tanja
    do sada sam s erazgibavala, rastezala i vježbala, čak sam popila i dva lupoceta

ivan je u nedjelju pozvan u Bibo onu veliku igraoniucu na velesajmu na ročkas našeg šestogodišnjeg susjeda
    zna li netko, možemo li mi tamo biti negdje u prikrajku (dok ne pitam susjeda) tamo će biti veća djeca i samo mu je slavljenik poznat pa s ebojim što će biti ako mi odemo, u stvari kad bolje razmislim to i nije opcija, sve mu je tamo nepoznato
    ima li tko kakva iskustva?
    šta pobogu da kupim šestogodišnjaku koji ima sve???

Mial svaka čast na tvojim teh. umijećima
    Paulita koliko ja znam i nije dobro da temp. drastično pada nakon lijeka, važno je da se malo spusti
    ja sma dala dalsy tek na 40.3 i sve je ispovraćao, nije li on ipak prejak, ja dam kod jako visoke temp lupocet u najvećoj mogućoj dozi i najčešće što s esmije + tuširanje
    neki kažu da je eferalgan bolji, ne znam nisam isprobala
    ~~~~~i Lovri

ivan nije dobio bogznašto za nikolu, voće slatkiše i knjigicu koju sam već prije kupila ali ga nikako zainteresirati za nju pa možda mu sad bud einteresantnija kad ju je nikola donio :/

što s etiće igračaka, ivan je i dalje lud skoro pa smao za autima i vozilima svake vrste, jurić je sada glavni i crtić auti, te guralic ena kojima toliko divlja, zaleti se i okrene onako kao pod ručnom ili se zabija s njim u namještaj i vrata, a najnovija fora je da je on munjeviti jurić pa nadiže prednji kraj guralic ei lupa o pod što proizvodi ogromnu buku, jadni baka i deda dolje...
    jučer sam uspjela proturiti vodene boje, koji put pogledamo slike u albumu ili lijepimo živ. carstvo (jel skuplja netko?)
    jučer sam pokušala igrati i memory, super je krenulo a onda je počeo okretati sve bez reda i ljutiti se kad ja sebi uzmem par koji pronađem
    i crtići baby einstein, jučer smo učili brojeve na engleskom, mislim sramota, mama profa a niš ne zna pa smo na intenzivnom tečaju, no ruku na srce prije d aće biti na tatu nešto vezano za popravak auti nego za katederom, inače to su super crtići, mm haker skinuo sa neta

inače ima još jedan super crtić poluinteraktivni, djeca ga vole, malo kumče od godinu i pol zaluđeno i već broji na španjolskom do 5 :shock:
    zove se DORA the explorer, nema kod nas i nema na hrvatskom, i neda se spržit , mm ga skida danima s neta i obrađuje, nadam se da će uspijeti ali kao netko ide u inozemstvo kao maruška ili ima nekog može naručiti toplo preporučam

Stijenakakvih crtića ima na MAX tv-u, čekamo da nam stigne

ajme posta a što ću, koristim priliku

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj yasmin prvotno napisa
    sinoć je nakon kupanja zaspala u pola 8, još spava, sada je već prošlo 8, 1. buđenje je bilo nakon skoro 4 sata :D a nakon toga svaka dva :/
    Ma super :D bravo Lucija !!!!!

Moj primjerak još spava,a ja tipkam. Malo prije je u snu vikao "napadaju me" :shock: ,uopće ne znam odkud mu sad to!
    Roko isti obožava Jurića.Crtić smo proljetos cijelog prožvakali,zna već sve dijaloge napamet.Ima hrpu autića Jurića,pribor za jelo,majice i ostalo.A za Nikolu će dobiti Sanju iz Jurića i neke sitnice,slatkiše.Ništa posebno,uopće ne kuži tko je sad taj Nikola,a ja mu rekla da je brat od Djeda mraza

Inače (opet) sam ljuta na svoj grad. Sve je tako jadno,i slabo okićeno,vjerojatno znate da već duže nemamo gradsku vlast i to se bome jako osjeti.Prošlih godina je to na nešto i ličilo,ali ove... sramota!

Danas mi dolaze mama i tata,već se veselim maminim komentarima za Roka

Mare-kad letiš?

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Pogledat ću za Doru.
    Inače, Lovre je obožavao Baby Einstein. Nažalost, imamo samo one za malu malu djecu. Kad sam bila u Meksiku, mislila sam da ću mu ih donijeti, međutim tamo su imali samo španjolsku verziju. To mi se nije činilo baš naj. Tražila sam Einsteina po e-bayu ali ispadne prilično skupo. yas, gdje ste skinuli Einsteine?

Kako je meni 'sezona', Lovre je već drugi tjedan kod bake (s prekidom za vikend) (MM bolestan). :/ Poslije posla se odem na sat-dva poigrat s njim i to je sve. Osjećam se k'o neki gastarbajter. Ne vjerujem da ću još dugo moći izdržati ovaj ritam; kako fizički, tako i psihički.

Što se zdravlja tiče, ova sezona protiče iznimno dobro (kuc-kuc).

Sv. Nikola je kod bake donio slatkiše, baka će ga voditi i na priredbu s Djedom Mrazom (za to još ništa nismo kupili - može koji prijedlog?), za Božić će dobiti onu biciklu bez pedala. yas, tamo negdje sam naletila na info da je šestogodišnjacima in detektor metala kojeg ima za kupiti u TL.

Modesty, akcija nije uspjela.

Trak, sad sam se sjetila da si govorila kako od ove godine mijenjaš dekoracije na boru i uvodiš 'igračke'. Mi smo počeli s tom praksom od Lovrinog rođenja: prošle godine je već (kao) pomagao u uređenju. Bor izgleda stvarno veselo, dječje, on uživa i ništa se ne može razbiti. Jučer sam u DMu vidjela baš slatkih ukrasa ovog tipa.

Točkice, Lea je zakon (referiram se na komentar o Sv.Nikoli).

Mial, :shock: za radove. Ja sam oko auta totalna neznalica uprkos činjenici da se MM time bavi i da sam svaki dan izložena informacijama tog tipa. A možda i upravo zbog toga.

Svim bubancima želim da čim prije ozdrave.
    Ako sam koga zaboravila, evo jedan na kraju.

(i ja se ispričavam zbog dužine ali ne znam hoću li kasnije imati vremena)

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Evo me, Lovro još spava.
    yasmin, za Dalsy sam pročitala na forumu. Od Lupoceta mu se povraća, pa ga nisam dala. A ovaj mu je spustio temperaturu stvarno pomalo. Trebalo je cca 3 sata da dođe na 37,5. Po noći je bio čas vruć, čas hladan.
    Super za Luciju! A što se tiče hranjenja svaka dva sata, to ti je normalno.

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj traktorka prvotno napisa
    Mare-kad letiš?
    13. ujutro.
    Ali sutra rano ujutro idem za Zlatibor, vraćam se u subotu navečer.

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Trak, sad sam se sjetila da si govorila kako od ove godine mijenjaš dekoracije na boru i uvodiš 'igračke'. Mi smo počeli s tom praksom od Lovrinog rođenja: prošle godine je već (kao) pomagao u uređenju. Bor izgleda stvarno veselo, dječje, on uživa i ništa se ne može razbiti. Jučer sam u DMu vidjela baš slatkih ukrasa ovog tipa.
    Super,pogledat ću i u dm-u. Kupila sam već dosta,ali ove godine kupujemo veći (umjetni) bor pa će mi trebati puno.Kako stojite s borovima,tj. što preferirate?Ja od kad znam za sebe imam pravi bor,međutim od Rokovog rođenja smo prešli na umjetni ponajprije zbog održavanja stana jer ne mogu svako malo ići čistiti iglice koje otpadaju od centralnog grijanja kao kiša. A i jedino mjesto za bor nam je pored radijatora.Roko je isto prošle godine kao sudjelovao u svemu i na moje čuđenje ništa nije srušio,polomio ili uništio.I sad kad uđemo u trgovinu ili kafić gdje je bor,uopće ne dira,ali obavezno moramo gledati bor i sve ukrase bar 10 minuta!

Mare-što misliš pod kupiti za priredbu s djedom mrazom?
    ah...sad vidim kad ideš...baš ti zavidim,prava si svjetska putnica.Mi smo stalno putovali dok se Roko nije rodio,a sad more,Zg.,izleti eventuano,Mađa i to je to.Što zbog vremena,što zbog novaca . A obožavam putovati...

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

vidim ne štrajka se više, pa da i ja malo uletim
    mi jučer nismo stavljali čizmice za sv. Nikolu jer je mama zaboravila :shock: , a ni tata nije ništa puno bolji) . Čitavo vrijeme brijem kak je to danas, a ono gradilište koje smo mu kupili prije mjesec dana smo mu ionako već dali prije tjedan dana jer je svaki dan poslije vrtića kad dođemo doma zasjeo za one kataloge od TL-a i Spara i gledao te igračke ko najzadnji jadnik koji nikada u životu nije dobio nijednu igračku. Onda sam si mislila, pa ionako nema pojma tko je sad taj Nikola i da mu uopće treba nešto donijeti, pa je gradilište dobio ranije. Naravno, bilo je zanimljivo dan i pol, a onda mi je isto takvo počeo pokazivati u Sparovom katalogu da mu kupim jer bi on "dililicu" :shock: -haaaaaaaalooooooooo????
    Tada sam do kraja posustala.....a onda će danas dobiti čokolade i (možda) bombona u čizmice :/
    Nemam pojma jel im danas u vrtić dolazi sv. Nikola - prošle godine smo donosili nekakve poklone za klince, a rekli su nam da većima dolazi. A ove godine nitko ništa nije rekao :? ni za poklone ni za Nikolu.

yasmin, mi nemamo maxtv nego "obični" digitalni satelit (ako si mislila zbog babytva), tak da ne znam kaj ima na njemu.

mial , stvarno me odfascinirao tvoj opis mijenjanja akumulatora :shock: , meni je domet napunit mob i to onak svaka dva tjedna

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Citiraj Paulita prvotno napisa
    Evo me, Lovro još spava.
    yasmin, za Dalsy sam pročitala na forumu. Od Lupoceta mu se povraća, pa ga nisam dala. A ovaj mu je spustio temperaturu stvarno pomalo. Trebalo je cca 3 sata da dođe na 37,5. Po noći je bio čas vruć, čas hladan.
    Jesi probala Lupocet čepiće ako mu se povraća, nama uvijek najbolje pomognu, a lakše mi ih je aplicirati nego bilo što na usta

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Jučer mi je jedna med. sestra sa pedijatrije (poznanica) rekla da oni djeci koja imaju visoku temperaturu daju kombinaciju od jednog Lupocet čepića i jedne žličice sirupa! Odjednom. Jel se to vama čini ok? Meni to malo too much :/

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Kako stojite s borovima,tj. što preferirate?
    mi već godinama imamo bor u tegli jer mi nema goreg prizora od hrpetina osušenih borova poslije blagdana. Jedan smo posadili na viksi, drugi nam se osušio jer ga valjda nismo dovoljno postepeno privikavali na toplo, a treći nam je eto živ u tegli od prošle godine sa puno onih novih malih zelenih vršaka i čeka da ga ponovno okitimo.
    eeeeeeeeeee sad ukrasi. Prošle ih je godine stradalo nekoliko desetaka i to onako svaki dan bar jedan, tako da smo zamijenili asortiman iz staklenih u neke neslomljive...još imamo par staklenih koje ću vjerojatno prvi dan dan patriku da ih dokrajči, pa sam mirna

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Jučer mi je jedna med. sestra sa pedijatrije (poznanica) rekla da oni djeci koja imaju visoku temperaturu daju kombinaciju od jednog Lupocet čepića i jedne žličice sirupa! Odjednom. Jel se to vama čini ok? Meni to malo too much :/
    Ovisi koliko je dijete teško jer to ide po kilaži, a valjda i staro, vjerojatno i koliko je visoka temperatura.
    Ja obično dam ili jedan čepić ili jednu žličicu sirupa i čekam da vidim hoće li pasti. Ako uopće ne padne - pojačam, iako bi ta doza trebala trajati 4 sata, a neku baš previsoku temperaturu HDB nismo nikad imali.
    Najviša je bila 39,7 u guzi kad je imao upalu uha prošle godine, ali smo dobili antibiotik i ubrzo mu je pala. Do 38 po rukom mu uopće ne skidam.

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Kupila sam već dosta,ali ove godine kupujemo veći (umjetni) bor pa će mi trebati puno.Kako stojite s borovima,tj. što preferirate?Ja od kad znam za sebe imam pravi bor,međutim od Rokovog rođenja smo prešli na umjetni ponajprije zbog održavanja stana jer ne mogu svako malo ići čistiti iglice koje otpadaju od centralnog grijanja kao kiša. A i jedino mjesto za bor nam je pored radijatora.
    Identično.

Mare-što misliš pod kupiti za priredbu s djedom mrazom?
    Vidjela sam u Mecatoru paket Megablocksa: u mrežici su kocke a mrežica je zakačena za bager solidnih dimenzija. To mi se činilo OK (već ima kocke doma pa ovo možemo dodati kolekciji, a bager je uvijek zakon). Inače, Lovre već dugo priča o tome kako će mu Djed Mraz donijeti pištolj. Ja sam ga pokušavala 'preobratiti' ali se ne da. Tako da mislim da će u paketu biti i pištolj. :/

ah...sad vidim kad ideš...baš ti zavidim,prava si svjetska putnica.Mi smo stalno putovali dok se Roko nije rodio,a sad more,Zg.,izleti eventuano,Mađa i to je to.Što zbog vremena,što zbog novaca . A obožavam putovati...
    Ma jdan sam ti ja putnica. Skoro sve je to 'po službenoj dužnosti' tako da stignem vidjeti jako malo toga. I ima popriličan broj putovanja tako da mi je pomalo dosta. Privatno putujem puno rjeđe: skijanje i shopping.

Temperatura. Ako je visoka i mi koristimo čepiće. I mislim da nema neke univerzalne recepture. Treba vidjeti kako se dijete ponaša i kako regaira i na temperaturu i na lijekove.

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Vidjela sam u Mecatoru paket Megablocksa: u mrežici su kocke a mrežica je zakačena za bager solidnih dimenzija. To mi se činilo OK (već ima kocke doma pa ovo možemo dodati kolekciji, a bager je uvijek zakon). Inače, Lovre već dugo priča o tome kako će mu Djed Mraz donijeti pištolj. Ja sam ga pokušavala 'preobratiti' ali se ne da. Tako da mislim da će u paketu biti i pištolj. :/
    Megabloks kocke su mrak,mi ih nemamo jer ima ionako previše kocaka,malo slaže,a više ih razbacuje !
    A pištolj...pa ne znam,ako baš želi,kupi mu jer prije ili kasnije će mu netko već kupiti ili će ga imati u vrtiću,kod prijatelja i slično. Roko voli "pucati" ali s prstom ,pištolje i ostalu artiljeriju za sada ne traži.

**mial** avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Bokić!
    :D :D :D Yas ah baš sam sretna zbog tebe i Luce!!! jel to moja pjesmica nju uspavala , vidiš da sam ju i u zeleno- smirujuće obojala. kad kog ovaj moj miš zaspe sjetim se i vas dvije i zavibram da postane spavač kao ovaj moj. al gle to s vedrije strane - Luce će bit aktivna ženska, a ovaj moj trutić muški na kauču
    ne zamaraj se s tim koliko vremenski je razmak od podoja do podoja, pa ona je još mala samo ti nju hrani na zahtjev to ti je najbolje. Kala je meni svaki sat i pol godinu dana i dan i noć, a ak bi osjetila da me nema onda i svakih deset min.
    a zašto ju odmah ne staviš na trbuh da se podrigne nego ju nosiš pogotovo po noći? a jesi probala jel hoće sama ležati kad je budna u kimbiju ili na vašem krevetu bez nosanja ? Kala uopće nije podrigivala kao beba i to mi je trebalo jako dugo vremena da skužim a ja non stop nosala , a sad ko malo prase
    nama Nikolica bio i ostavio s unutarnje strane i s vanjske strane prozora ( na ovo smo se MM i ja raspekmezili ) :D :D , al je curka jutros malo duže pa je bila žurba za vrtić, a poklone će popodne, malo robice i slatkiša
    sad mi malo i neugodno, al volim čačkati tako oko auta, struje . . ., al zato me danas ruke ubijaju od bolova ipak ti akumulatori nisu baš lagani pogotovo nositi na 3 kat nekoliko puta, ruke mi do poda

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Mi smo stalno putovali dok se Roko nije rodio,a sad more,Zg.,izleti eventuano,Mađa i to je to.Što zbog vremena,što zbog novaca . A obožavam putovati...
    I mi smo si tek ove godine prisuštili onaj Berlin nakon stooooooo godina. Ja isto ako već putujem, volim nešto i vidjeti, a ne samo proletjeti.
    One šopingtripove dvaput godišnje u graz uopće ne brojim u neka putovanja jer jedino što tamo vidim je šoping centar, ev. dva
    Na more idemo i nekoliko puta godišnje i to nam je godinama bilo jedino putovanje, a na izlete nemamo neku naviku ići jer otkad sunce grane u proljeće, stalno smo na viksi u zagorju.

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Lovre je na TV vidio neko čudo koje Spiderman smontira na ruku i onda iz toga izlazi paučina. Pa je mudro zaključio da je to pištolj. I tako se taj pištolj spominje već dugo. Kad smo bili u TL, vidio je to igračku i odmah se zalijepio za nju (kleknuo na pod ispred stalaže :shock: ). Ja mu rekla: Ljubavi, to je za veliku djecu. On se dignuo s poda, rekao: To je za veliku djecu. Kad narastem, onda će mi mama kupiti. I nastavio šetati po dućanu.
    :shock: :shock:
    I bolje, jer taj pištolj košta masu. Ja mu mislila uzeti onaj neki za vodu pa uz priču da se koristi na plaži, spremit ga do ljeta i nadat se da će ga proći želja.

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Ma ja sam sva :? što se tiče tih igračaka i poklona.
    Patrik ima bagera, kamiona, dizalica i traktora u svim mogućim veličinama, bojama i oblicima, a kad god gleda te kataloge i treba nešto izabrati - onn hoće bager ili dizalicu (koji naravno jelte nsu baš ni prejeftini).
    I što sad - nagomilavati opet te iste bagere i dizalice jer ih je on sam izabrao i igrat će se s njima dva i pol dana ili mu kupovati poklone po svom nahođenju koje neće ni pogledati. Tako mi ga je žao gledati svaki dan kako jadno gleda te bagere ko da nikad ni jedan u životu nije dobio, odmah bih otišla i kupila mu taj za 250,00 kn :shock: :shock: :shock: , ali kad mi proradi razum, onda mi je malo

wana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Mare-a di je predstava za Dida Mraza, da se i mi priključimo Tvojoj mami ?
    btw, jeste vidjele da sve govorimo Djeda Mraz, a ne Djed Božičnjak... ako vlast preuzmu "crveni", urgirat ću da se Djeda Božičnjaka proglasi nestalim i da se ponovno vrati Djeda Mraz...ipak je to lik naše mladosti
    A jeste od najranijeg jutra aktivne

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Što se tiče temperature, ja ne skidam do 38. Čepiće mu nesmijem stavljati jer ima problema s probavom. Inače mu pokušam dati Lupocet sirup, ali me jučer bilo strah da ga ne povrati, a temperatura mu je bila 39. Malo prije se probudio, tražio cicu pa sam mu dala. Topal je, ali neću ga zasad gnjavit s mjerenjem. Nek još malo spava. Ali ima gadan zadah iz usta pa predpostavljam da su opet krajnici

Bor imamo umjetni, kao što kaže Trak, tko će svako malo čistit te iglice. Sada ću i ja morat do dm-a po te ukrase koje spominje maruška. Ne mogu reć da mi je mrsko haračit po dm-u A ionako mi trebaju neke stvarčice

**mial** avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj Stijena prvotno napisa
    vidim ne štrajka se više, pa da i ja malo uletim
    :? :?
    Citiraj Traktorka prvotno napisa
    Kako stojite s borovima,tj. što preferirate?
    otkako se Kala rodila mi smo na živom, umjetni nam je na tavanu to je (moj djevojački ), a odrasla uz žive. nisam se nikad odlučila na ove u tegli jer nikom od poznatih nije preživio, al sam baš sinoć čitala topic o tome pa ću malo pregovarati s MM oko toga iako nam je jedino slobodno mjesto uz radijator.
    mi smo prošle godine imali prekrasnog, da ga neko crta nebi ga tako uspio, ma savršen. Kala i tata su glavni meštri kičenja, a naravno da se koja i razbije još imamo zalihe dosta se love ubilo prošle godine, a i ove moramo malo više šparati, pa asortiman ostaje isti plavo - srebrni.
    mi imamo i sirup i čepiće, ali Kali je draži sirup pa ako zagusti onda ga popije bez pogovora iako je prva dva puta kad ga je probala povratila.
    naša putovanja su do mora i Like i to je to iako MM i ja planiramo možda dogodine u Grčku na more , a tko zna

wana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

A mi smo nakon puno godina umjetnog, prošle godine okitili pravi bor...i uživali, nisu mu iglice previše otpadale, baš je bio lijep pa mislim da ćemo tako i ove godine.
    Juri su momentalno najinteresantniji: dinosauri, krokodili, spajdići, power rangersi(koji se stalno međusobno BORE i TUČU , kako
    Jure kaže, uz njih, ctići svi mogući...bageri, autići, kamioni, dizalice...momentalno su out.

Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

E pa drage moje, evo i ja došla na posao . Šta ću što bi rekli odbiše mi od bubrega, a svakako mi sve šalju kući tako da nekako se uspijem dokotrljati do posla, a najviše mi smeta dugotrajno sjedenje, jer me kičma razvaljuje.

Kod nas ništa novo (Hvala Bogu). MM skinuo gips, ja sam kao bolja, Dino mi je onako malo upitan. Skinuli smo noćnu pelenu, ali smo vratili cucu i mazilicu, ne znam zašto, ali vjerujem da je zbog svih događanja oko nas. Nekako mi nije stari Dino. Pravo je šutljiv, često se rasplaće bez razloga. Imamo problema dok krenemo u i iz vrtića skoro svaki dan, a ja sam zaista na rubu snaga, nikako da se odmorim.

Mi imamo umjetni bor, samo ga moramo naći i izvući iz hrpe stvari koja je u podrumu. Djed Mraz nam dolazi u vrtić, ali i kako moja seka radi u katoličkoj humanitarnoj organizaciji, tamo će isto tako biti (vjerujem da će biti impresivnije) pa ćemo tamo ići isto vidjeti djedicu. Kod nas sada igračke upošte nisu in, ali su zato in Medvjedići dobrog srca i ubi me sa njima. Već mi dijete govori hrvatski (pravi poliglota ). Zamislite mene koja govori Đe si ba, a dijete mi ujutro maše i govori Bok i sretno i ja bih samo točkicu toga
    Yas. drago mi je da debela odlučila malo bolje spavati, pusa ozdravilica svima, a ostalima

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj wana prvotno napisa
    ako vlast preuzmu "crveni", urgirat ću da se Djeda Božičnjaka proglasi nestalim i da se ponovno vrati Djeda Mraz...ipak je to lik naše mladosti
    :D živio Djed mraz

Bera-lijepo te čuti

wana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

ako vlast preuzmu "crveni", urgirat ću da se Djeda Božičnjaka proglasi nestalim i da se ponovno vrati Djeda Mraz...ipak je to lik naše mladosti
    a žene povikaše u glas: ŽIVIOOOOO!!!

Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

To vam dođe kao "Povikaše seljaci i digoše bunu" :D

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

a žene povikaše u glas: ŽIVIOOOOO!!!

Sada sam izmjerila Lovri temperaturu, 37 je. Nije strašno.

Bera, kako bebica?

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Mislila sam "kako je bebica"

Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj Paulita prvotno napisa
    Mislila sam "kako je bebica"
    Bebica je dobro hvala Bogu, lupa me pravo, Dino nikada nije tako pa me čak zna i zaboliti, ali bolje da se javi nego da šuti. Drago mi je da je Lovri bolje, pa vidite kako je vrijeme. Evo i ja čekam upalu grla svaki dan

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

:shock: :shock: :shock:

Pa što nisi ti preko Tanje nešto organizirala?

Ima da te ubijem!

wana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

:shock: :shock: :shock:

Pa što nisi ti preko Tanje nešto organizirala?

Ima da te ubijem!
    Ajme, jesam, al ja sam mislila da je to "nešto" danas, al sam tek sad skužila da si ti u pustoj Londri u vrijeme predstave
    pa ne moraš me odmah napadat , jadan Lovre, mogu mislit šta ga čeka kad recimo dođe iz škole i obznani ti da je dobio jedinicu , nije lako TM-u, ti si u stvari opasna

Stranica 10 od 13 PrviPrvi ... 89101112 ... PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •