Sori kaj malo upadam.
I ja mislim na vas Yasmin...
Drzim fige da sve dobro ispadne s necakom![]()
![]()
Sori kaj malo upadam.
I ja mislim na vas Yasmin...
Drzim fige da sve dobro ispadne s necakom![]()
![]()
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za nećaka
Wana-bacaš me u očaj-što je raščika ?? Pojma nemam![]()
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
za nećaka![]()
to ti je neka vrsta kupusa, tamnozelene boje, gorkastog okusa, mi imamo domaću iz našeg vrta i obožavamo jetraktorka prvotno napisa
evo: http://www.nacional.hr/articles/view/12241/4/
Yas za tvog nećaka
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
![]()
oliti raštika ako mislimo na isto
Nemam pojma što je raštika i dalje,ali kad dođem u Split,pozvat ću se na ručakako Jure voli,onda volim i ja
![]()
Mi bili u šetnji i otišli do Drave,a tamo na šetalištu stoje dva tipa i pričaju njemačkim,dođe jedan do nas i pita me na lošem hrvatskom "Jel to Dunav?" :shock: :shock:a ja kažem naravno da nije....mislim halooo,došao si u neki grad i ne znaš koja je rijeka u pitanju....strašno!
Pretrčali smo 3 ogromna parka,sve me boli,viroza me čopila,ali ne dam se još![]()
Yas ~~~~~~~~~~~~~~~
joooj to čeka i Domagoja u siječnju![]()
pih kakva si sigurno su se razocaralitraktorka prvotno napisa
![]()
tako je neki dan moja tetka pred muzom odglumila kako je dobila prasetinu od sestricne iz Hrvatske (naravno da je prase bilo "svabsko"), tetak se napucao prasetine sav sretan sto je domaca 8)
i zove mene pa me pita:"sta mislis jel da mu priznam da sam se salila?"
na sto sam joj rekla neka ga sad ostavi u uvjerenju da se najeo domace prasetine 8)![]()
![]()
![]()
Pa gdje si ti bivša Slavonko? Baš zabušavaš !!
A što se prasetine tiče,pa kako ste mogle podvaliti čovjeku prase pod "domaće" mislim stvarno....a on se najeo misleći da je naše...ja ću poludit s ovom pričom![]()
![]()
citam vas!
tu sam!
al dok vas procitam vec se i Kristijan probudi![]()
evo danas izgleda da nece ni spavati, zove na wc...odo
svima
yasmin, ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za nećaka
Vibrice da bubani brzo ozdrave....![]()
Što se izljeva ljubavi tiče, Lea mi već duže pred spavanje kaže (postalo je ritual zapravo) :" ja te volim....ti si moja i ničija više!"
lucija danas opet spava cijeli dan... :? :/
pa neće valjda ope tbiti šou, a taman smo se uigrali
šmrkava je ali nema temperaturu, možda zbog toga :?
nećak je uspješno operiran, probudio se, ako se sutra popiški i pokaka idu doma :D
Luce ajde zlato pavaj opet cijelu noć, Yas drži se
!
~~~~~~~~~~~~~~ da se nećak popiški i pokaka !
Super vijesti za nećaka :D :D
A neće nas Luce valjda noćas razočarati....ma neće sigurno
Mi šopingirali cijelo popodne,a ne znamo tko je više bolestan-mm ili ja? Totalno nas čopila viroza,ali zato Roko može 100 na sat. Sutra ide kod bake (napokon),a mi ćemo se liječiti. Jedino što ovaj vikend moram dooobro iskoristiti za pripreme za Božić jer slijedeći Roko neće kod bake jer su na putu .
Stalno sam u panici da nešto neću stići ili ću zaboraviti :/
luce se probudila u 6 i uspjela sam je održati do 8, nisam je kupala jer je prehlađena ali je zato umjesto kupanjca dobila masažu
sve u svrhu boljeg spavanja, pa ćemo vidjeti
[b]tra grozne su te viroze, ja se još držim, valjda zato što nigdje ne idem
sutra će mi doći mama i čuvati klince dva sata da ja malo odšećem i pustim mozak na pašu, baš se veselim, nigdje nisam bila sama već 7 tjedana
ajme bolda?!
pogledajte ovo
http://public.fotki.com/lucy07/na-poetku/pc070002.html
![]()
nemam još odgovarajuću sliku za luciju
Yas-prekrasno :D odakle vam takvi lijepi okviri? Da ste bliže poslala bi mm-a da vas sve poslika,to mu je dužnost kod svih naših prijatelja!
I suuuper što ćeš sutra malo na luftanje .....samo pametno iskoristi vrijeme....vjerujem da bi i šetnja već bila relaksacija!
Laka vam noć![]()
spominjale ste bozicne dekoracije pa mozete moje pogledati u albumu
to je samo mali dio 8)
kliknite opet tamo gdje pise Alben pa ce se na desnoj strani pojaviti album pod imenom "bozicne dekoracije"
Isuse Haribo-jesi ti to sve sama radila?? Genijalno,prekrasno![]()
A tek kolači.....a ja sa ovdje blamiram s palačinkama![]()
![]()
Htjela ja staviti svoje dekoracije,ali sad nema šanse,moje su smiješne naspram tvojih![]()
A kolače opet kupujem ove godine-njih nikada neću svladati![]()
Ja već budna jer ne mogu spavati od začepljenog nosa![]()
Paulita-kako Lovro?
Yas-kako je bilo noćas?
Mial-opet te nema![]()
haribosvaka čast!
Lovro je sinoć opet zakurio do 38,5, dala sam mu Dalsy i noć je odspavao lijepo. Još spava, čini mi se da napokon kreće na bolje.
Yas, predivni okviri, gdje si kupila?
Haribo![]()
Mene je kolačomanija obuzela u trudnoći pa sam pekla ko luda ( a prije nikad) po knjizi koju sam mami ukrala.
Prošlo me uglavnom....![]()
Danas smo mm i ja u Istri na nekakvom ručku/večeri/fešti a sutra kod prijatelja Makedonaca na makedonskom ručku, mljac, tavčeeeeee...
Nikad neću skinuti ovih par kila, nikad.....
Bokić!
Trak jutros mi komp crko pa se nisam mogla javiti, al sam se ponadala da ću zato uspjeti okrenuti kuću od čišćenja i sve napraviti što sam zacrtala al ništa ni od toga. Kala cijelo jutro, ma probudila se cendrava, a Kiar od 5 dadadadaaaaaaaaaa. njega sam stavila pokraj sebe i uz tu vrisku uspjela malo i odspavati, a MM pobjego u boravak. mama došla po Kalu pa su otišle ja mislila kako će Kiar zaspati jer jmu je vrijeme al eno ga opet vrišti i uto došo MM donio novi dio , pa reko moram vidjeti šta mi curke rade.
Yas prekrasni okvirići! kako je nećak? kako je prošlo noćas? uživaj u luftanju!!!!
Paulita~~~~~~~~~~~~~ ozdravilica za Lovru!! a kako je Leda?
Haribo wow pa ti se savršena ženica sve ti ide i super izgleda svaka čast!
Točkica ma znaš ono bolje da ljulja nego da žulja!!! tog se ja držim![]()
![]()
![]()
a ja baš nekako nemam volje za nekakvim dekoracijama ove godine![]()
Mial-a ja već opet htjela poslati sms,nemoj da se brinem![]()
Mi ostavili Roka ,mm jedva gleda od viroze,a ponaša se kao malo dijete kad je bolesnoeno ga na kauču,omotao se dekom i gleda film !!
Ja bila na kavi s curama,sad ću ručati,pa opet na kavu s jednom curom s foruma!
Čujemo se kasnije![]()
Evo i mene ...
Ajme ,zar nas niko ne cita?
Ajna je od sinoc koma,temperatura ,kaslje,povraca slajm,nas curi i danas ju odvedem u hitnu i tamo cika dr.odmah na injekcije i onda na moju preporuku da nam ospen i eto sad je na antibiotiku,bar 5 dana,pored toga jos i sirup od bijelog sljeza i ibuprofen![]()
.
Kad joj dam ibuprofen,temp spadne na par sati i opet se vrati,kaze dr.da joj je grlo uzasno upaljeno,sinoc sam se budila i ja i ona i MM bar 15 x i sad znam kako je Yas...
svima
Bobčice~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ozdravilice za Ajnu!
Trak![]()
![]()
moji danas cendravi za pop***. Kala bila s mamom i veli da je bila super, a čim je sošla doma odma po starom. Kiar danas spavao 2x po pol sata i cijeli dan na cici i umire od smjeha kad sam pokraj njega, čim se maknem il MM legne kraj njega udri u plač i to tako tužni sa krokodilskim suzama. zaspao oko 6 i sad me sve strah noći
draga Yas evo mi vam se pridružujemo u klub, sva sreća da je sutra nedjelja pa ako neću po noći bar ću po danu ubiti oko.
Bokić!
kako sam se i bojala . . . frajer se naspavao do pol 11 i bio budan do 3, baš nam je bilo veselo. nije bio cendrav već pravi veseljak. MM se probudio oko 1 onda smo se svi troje igrali i smijali kao da je podne.
i onda je samo klonuo i zaspao, ja se ponadala da će ujutro bar malo duže , ali već prije 8 se probudio - koliko ja znam jer sam bila u nesvijesti
![]()
. MM se trebao zabaviti s Kalom da se bar malo naspavam, al je curetak milion puta došla mi dati pusu i reć mi :"volim te! laku noć!" i pokrivala me, a nemoram reći da bi me pri tom izljevu ljubavi maznula koljenom u glavu , stala mi na trbuh, slučajno pala, počupala za kosu
![]()
![]()
al bitna je namjera. evo malac sad zaspao, Kala divlja po kući, ja nevidim, a MM mora ić nešto raditi jer je sveki zvala uvijek u nedjelju i nedaj Bože da mi budemo cijelu nedjelju il blagdanom sami zajedno
![]()
![]()
![]()
Kako smo se raspisale :shock:![]()
Ujutro sam kratko bila na forumu,pa na kavicu,pa na ručak i po Rokića. On je ovako skroz ok,ali taj šlajm nikako da prođe. Bori se najviše s njim dok spava,pa se i koji put zakašlje u snu. Jel zna netko ima li kakav sirup,ili nešto prirodno za taj šlajm?
Mial-klinci su ti genijalni.....baš vam je lijepo![]()
Yas-pa gdje si ženo?
Mi popodne odosmo na dječji rođoš.vrijeme je ionako šugavo za po vani!
Svima![]()
Uh,zaboravila sam Bobčice-kako je Ajna??
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da je sve dobro!!![]()
Paulita-kako ste?
evo me
jučer mi do navečer komp bio u kvaru
danas smo bili u onoj igraonici na velesajmu na rođendanu...super je bilo
ivan je uživao na onim ogromnim toboganima na napuhavanje, i onim svim mogućim penjalicama, kavezima s alopticama i što ja znam čemu sve ne, a mi starci lijepo sjedili i pili kavu, doduše na smjenu ali ipak, lucija je prespavala sve, 3 i pol sata
ivan se onesvjestio od umora još u autu a luce i dalje spava
jučer sma bila u šopingu i na kavi, sama samcata dva i pol sata dok su moji čuvali podmladak
pusa svim bubanićima, Ajna ~~~~ Lovro~~~~
Ivan je bolje ali isto tako još pun šlajma i šmrklji koje teba izbaciti, ostat će doma još koji dan
okviriće radi moja poznanica, radi i vješalice za robu sa imenom djeteta i ogledala, vidjela kod druge frendice
nećak je došao doma, super je, sve je dobro prošlo, mora mirovati
šogi na kraju nije dobila apartman pa je maleni preko noći bio sam, no i to je dobro prošlo...
tra e da smo bliže došla bih ja sama na foto sešn bez imalo srama...
Ajna danas malo bolje.nema temp.sinoc je do 22h bila ludnica,temperatura za poludit,a ona se ne da ni taknut,i na kraju ju ne moleci uzmem i istusiram i onda sve 5,do jutros oko 4-5h kad sam ustala da joj dam sirup,temp se polako vraca,dam joj i za temp i sacekam malo i hvala Bogu proslo je danas je ok,bila mi prijateljica i ona se igrala cijelo vrijeme,moj brat joj u cetvrtak kupio djeciji toaletni stolic pa je sad u fazonu sredjivanja svih oko sebe.
Trak ja Ajni dajem sirup od bijelog sljeza za iskasljavanje,ona jos ne zna iskasljati pa povrati slajm 1-2 x dnevno,ali hajde bar nekako ode
~~~~~~~~~~~~~~~ ozdravilice svima kojima trebaju i
~~~~~~~~~~~~~~~ spavalice za Kiara i Luce![]()
![]()
Vidi ti njeyasmin prvotno napisa
![]()
ja ponudila za Luciju a ona se ugurala
![]()
Ma može draga,kaže mm da bi vas sve rado pofotkao
Super za šoping i kavu,da se bar može nas par okupiti na kavici![]()
I super za nećaka :D
Bobčice-super da ide na bolje ,još malo za brži oporavak ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
Yasminza necaka, drago mi je da je sve dobro proslo!
okviri su![]()
Traktorka skitnice....ma blago tebi, meni Osijek najvise fali zbog tih stvari (druzenje i ispijanje kava sa kim god stignem, ah
)
uzivaj i za mene!
**mial** stvarno ti se divim![]()
~~~~~~~~~~~~~~~~~ svim bubanima da nam sto prije ozdrave![]()
ove godine sam definitivno zakazala sa dekoracijama, jos nisam balkon okitila, nekako nemam volje a ni filing da ce Bozic....
dekoraciju na postolju je radila moja teta po mojoj ideji...htjela sam sama ali sam joj ipak prepustila jer mi bilo mrsko![]()
prije trudnoce sam joj cesto pomagala oko dekoracija (bozicnih, uskrsnjih, svadbenih) i zaradjivala si lijepi dzeparac 8) sad vec dugo nisam...a mogla bi![]()
meni je crvena dekoracija najljepsa ali ne pase mi zbog narancastih zidova....a mozda sam se malo i zasitila crvenog :/
kad kitite bor?
mi cemo vikend prije Bozica ili na Badnjak
Mi bor kitimo uveče na badnjak,od kad znam za sebe je tako.
A poklone stavljamo ujutro pod bor,jer je DM bio po noći![]()
A što se tiče Osijeka-to je jedino što se tu radi-pije kava![]()
Ali s vama bi vrlo rado![]()
Bokić!
evo i meni. popodne smo svi kolektivno ubili oko, baš nas umor sastavio.
Yasmin super za luftanje dobro to dođe!!!nećaku, Luciji, Ivanu
Bobčice ~~~~~~~~~~~~~~ za Ajnu da se više temp ne vrati i mirnu noć!
haribo, ali moram priznati i ja tebi , te torte, ti ukrasi aaaaaaaaaaaa
mi bor kitimo na Badnjak navečer, volim da se neki red ipak zna. u ovom tmurnom 12. mj to je ipak što me veseli - kičenje bora - al ne zbog sebe već zbog djece. obožavam njihove veeelike oke kako se čude to mi super.
Kala za bor još od prošle god govori BOZIĆ, inaće joj je bor drvo, al sad kad su okićeni onda su joj bozić
uvijek kitim i balkon, a sad neznam oću li i ove godine, htjela bi i stepenice al neznam kako to sve izvesti, ma neda mi se misliti.
uh znate tko je sad tu ????????????![]()
joj šta bi ja dala za tu osječku kavicu???![]()
![]()
traktorka prvotno napisa
![]()
![]()
![]()
moram se i smijati od muke
ma sveki sad mi je ona na crnoj listi - a kad nije 8) a mama se malo primirila počela me slišati, ma baka i dida su mi jako bolesni pa sad ima posla s i oko njih, pa mi onda ne pametuje i ne nameće neke svoje fiks ideje.
pa vidi se i po Kali često je vikendom s njom al nemam više onih muka poslje toga, koje je to olakšanje ma nemoram vam ni govoriti.
Trak ako se ne javim ujutro onda sam otišla u grad i baki u bolnicu ( u Dubravu) pa se nemoj brinuti draga
![]()
![]()
Dobro jutro,
prvoi ~~~~~~ bubancima (Lovro i Ajna-da brzo prođe).
Mi ovaj vikend hodočastili po shopping centrima.
Scenarij od jutros u 06:50
bum, tras....Maaaaaamaaaaa, maaaamiceeeee(Jure plačnim glasom)...
pao je sa kreveta, sa donje strane, di su noge, tamo nema nikakvu zaštitu...jadničak mali![]()
Kad je došao sebi, legondarna izjava: Mama, više me ne boli, nije to ništa za junaka![]()
"
Pozdrav svima
jel to sa one formule pao, kad ćemo vidjeti sličice?wana prvotno napisa
mišek mali, sigurno se šokirao...
moj ivan bi sa svog kreveta svaku noć pao da nema ogradicu okolo kako on spava
moram imati sastrane milijon pokrivala jel uviejk spava preko popluna ili deke a ja tokom noći dolazim i samo preko njega prebacim novu deku, jednom sam pokušala izvući poplun ispod njega pa s eprobudio i divljao satima
je, pao je sa formuleyasmin prvotno napisa
![]()
danas idemo kupiti još jednu zaštitinu ogradicu, mislili smo da mu neće trebati, ali, očito smo se prevarili.
Što se pokrivanja tiče, i on se tijekom noći otkrije ili zaspe na jorganu, ali, kako spava u vrećici, ne brine me toliko.
svim bubancima i hrabrim padalicama!
Meni je netko oteo dijete i podvalio mi drugo. Doduše klonirao ga je jer izgleda potpuno identično kao Patrik, ali je tako dobro da to ne može biti on![]()
Ovo je bio vikend za pamćenje (za razliku od onog prije dva tjedna), da je svaki takav.......uh.........
Da ne pričam da je noćas spavao 7 sati u komadu :shock: što još nikad nije. Jedino mu malo još felša odlazak na spavanje, ali ne može baš sve biti idealno. U najgorim noćima sam priželjkivala da ide kasnije spavati, ali da se ne budi, pa evo mi ga sad na.
Jučer smo se igrali frizera - on je naravno mene češljao i šišao (skoro pa mi ništa nije ni ostalo na glavi od njegovog češljanja), a onda je rekao: mama, a sad ti mene :shock: :shock: :shock: i onda je mirno sjedio na trosjedu, a ja sam ga ošišala (jer je odlazak frizeru još uvijek znanstvena fantastika- zadnji put se popeo po nekakvoj pregradi do plafona, pa su morali vaditi ljestve da ga skinu
).
Jučer je ujutro spavao do 10 i mi svi skupa s njim, tak da ga uopće nisam ni mislila popodne stavljati spavati, a on u 2 kaže mama je idem spavati, ja kažem dobro i mislim si yeah, right, a on legne u krevet i za par minuta ja dođem vidjet što je tišina, a on spava :shock: U pola 5 sam ga jedva probudila - već je sjeo i gledao i ponovno lego i spava, onda sam popalila sva svjetla, poglasnila TV, a MM je usisavao i onda se jadan jedva probudio. Doduše to nam baš i nije puno pomoglo jer je navečer opet zaspao u pola 12, ali zato mi je spavao do pol 7 bez ijednog buđenja
![]()
mial samo ti i dalje vibraj, očito ove vibre spavalice najviše djeluju na Patrika![]()
![]()
![]()
Maaaaaaaaaaaaaa, dalje neću niti nabrajati kako smo se unatoč kasnom odlasku na spavanje jutros ipak uspjeli super probuditi, obući bez ijedne riječi, zaobići sve lokvice kako je mama i rekla itd.itd.itd. a jučer u kupovini kad bi god pošao rukom nešto dirati, pogleda me jel smije, ja mu samo vratim mrki pogled i odustane :shock: :shock: :shock: ma nema riječi, postao je dijete kavo sam oduvijek priželjkivala i volim ga najviše na svijetu i više nego prije, a mislila sam da je to nemoguće![]()
![]()
![]()
Bokić!
Yas e tako imam ja za Kalu veliku dekicu, malu , ogroman poplon 2 na 2 - ubiti to je prekrivač za bračni, ali je jako topal a lagan pa si ga je Kala prisvojila - poplon normalni i još 2 dekice kod nogu u pričuvi.
spava samo u peleni i gornji dio piđamice i već poslje ponoći je hladnjikavo al frajerica spava otkrivena a kad ju pokrijem onda baca s nogama i divlja sve u snu, sva sreća da je njen krevet spojen s našim pa se nemoram dizati već u snu samo pružim ruku i pokrivam ju inaće nebi niš spavala.
a kad smo već kod spavanja . . . Yas kako je bilo noćas s Lucijom?
Kiarzaspao oko pol 9, 15 do 9 i probudio se oko pol 12 i do pol 2 pjeva, igra se, priča,ja ga nosam da ga uspavam a on mi se cereka. na kraju sam odustala stavila ga pokraj sebe dala mu njegove igračkice i onda samo odjednom okrene se prema meni i traži ciku, naklopa se, okrene mi leđa i počne hrkati i do jutra. sva sreća da sam popodne jučer malo odspavala inaće bi sad bila ko zombi. ma mislim mogla bi ja još, al šta je tu je
![]()
wana gdje kupujete ogradice i koliko koštaju?
:DPatriku
![]()
![]()
da vidim ja da su mi vibrice otišle od doma![]()
, al neka nema veze nije mi žao. ja ću i dalje od sve snage da naše kumće spava onako kako treba i jedno klopanje po noći da ima i . . . - šta još Yas?
![]()
ako ko ima kakvu pametnu da podjeli sa mnom neka mi pomogne
http://www.roda.hr/rodaphpBB2/viewto...652&highlight=
ovu smo dobili na posudbu, ali, to su one iz TL-a, plava sa bijelom mrežicom, košta cca 150,00-250,00 kn :? , da, ne slažu se na crvenu formulu, al što ćeš**mial** prvotno napisa
![]()
![]()
Bera.baš mi je šao, ali čini se da je na malca sve skupa "loše" djelovalo.
Oni su male spužve i upijaju sve, čak kada mi toga i nismo svjesni.
Ja vrtić ne bih mijenjala...bio bi mu još veći šok, čini mi se da vrtić niti nije "izvor njegovih problema".
Mislim da mu treba još više i još više pažnje,iako je to ponekad teško, i bezgranično mnogo razumijevanja, razgovora...i ~~~~~~~ da se brzo vrati onaj "stari Dino"
wana ja sam vidjela neke ko drvene ograde u TL , a u nekom katalogu te mrežaste pa me baš zanimalo.
bera zaboravila sam ti napisati. kao što i wana kaže nebi ni ja mjenjala vrtić, mislim da to nije do vrtića.![]()
![]()
Trak tebe nema a ja se javljam da mi se ne brineš, a sad se odoh spremati![]()
Mi smo se SVI probudili u pola 11 iliti prije 5 minuta,i u totalnom sam šoku. MM zakasnio na posao,a ja sam sva smrdana,ne volim kad se ovako kasno probudimo,sad će mi cijeli dan biti smrdan!
Ne mogu još ništa čitati,vrti mi se u glavi kao da sam pijana,valjda mi je pao tlak :/
Čujemo se malko kasnije...
Drage moje dok vas isčitam prođe vrijeme
Sad sam tu i ostajem
Lijepo se družite![]()
Mateo je dobro, ide u vutić već treći tjedan bez izostanka,nema problema sa ostajanjem čak se u subotu ljutio da hoče ići u vrtić :shock: pa sam cijelo jutro objašnjavala da subotom i nedjeljom neradi vrtić,nerade mama, tata da tim danima odmaramo koliko je skužio vidjet ću idući vikend!
i kod nas je bio Sv.Niko donio slatkišai igračaka-auto pistu,kamion s 20 malih autića u prikolici
ogromnog traktora sve je to bezpotrebno nagomilavanje jedina pametna stvar je djed mraz na ljestvama što ide na terasu al nevoli ga ,visine je kao on pa valjda zato :?
Jel se vaši boje djeda mraza?
svima