lucija je naravno zbog sinoćnjeg tuluma prespavala cijeli dan, sad je budna ali mirna...
ja sam ubila oko sat i pol
ovih dana spavam sve skupa 5-6 sati sa buđenjima, ali tako je bilo i kroz trudnoću pa imam praksu
uhvati me umor i spavanje tokom dana no brzo i prođe...
vidjeti ćemo kako će proteći noć...

kak se može izvući iz piđame,nemirno spava?! Mateo spava s nama kak je cicao predugo tak je i ostao s nama imamo ogroman krevet tak da nije tijesno a krevetić mi služi za ukras,u njemu spavaju lala,po i ostala kompanija
a i zaspao je u pola 10. Vidjet ćemo kako će danas biti sa spavanjem....a ovi nam i dalje buuuše pored prozora.
gledaj to malo s vedrije strane,ipak si ti osvojila jack pot
. aaaaaaaaaaa niš od spavanja, ja njemu velim da je jel reko kakvi su nam klinci, a on meni pa kaj misliš da su njegovi zdravi. nemrem vjerovat on ponekad koda je pao s Marsa.
, doći će samo MM frend. mislim da se MM malo naljutio jer sam mu rekla da im kaže u kakvom su stanju naši klinci. mislim da sam dobro napravila pogotovo što mi je opet sumljivo Kiarovo uho. ja poludim kad nazovem šogoricu pa se dogovorimo da se nađemo i onda mi kaže mi smo svi bolesni il cure imaju uši aaaaaaaaaaaaaaaaaa
?
)