Stranica 7 od 13 PrviPrvi ... 56789 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 301 do 350 od 650

Tema: ZPB 2005. (27. dio)

yasmin avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

ivan je kuc-kuc dobro...barem što se boleština tiće

na žalost promjene kod njega su velike, prema sestrici je nježan i dalje joj je jako naklonjen ali
    piški u vrtiću u gaće, doma ne kaže na vrijeme, gaćice non stop vlažne
    sa bratićem i ujakom rat, kako se potuku, kao veliki, radi gluposti, jako je grub ja to ne mogu gledati, teta u vrtiću kaže da tamo nije takav, gdje je nestalo moje milo dijete? ovo je pravi mali grubijan, iako trebam pomoć nerado ga šaljem dolje kod bake jer je nećak non stop tamo, em ga baka čuva do 5 i još poslije dođe, voljela bih da baka nekad ima vremena samo zua ivana, ovako mi više odmaže...a opet ne mogu ja određivati kad će tko bit kod nje, a ne želim da baš svaki dan divljaju i tuku se bar dok su u toj fazi
    a opet kužim i šogi, umorna s posla, od muža nema puno pomoći, on uči hoće mir pa dođe k mami
    sveki je stvarno dobra ali ne može ih otpraviti doma radi ivana, eto malo sam se izjadala a sad slijedi dalje

ništa opet nisam spavala, možda dva sata, a i luce isto, svako malo zaspi na 10minuta, strašno, i visi na cici dan noć, sad smo 6 tjedana stari, valjda skok u razvoju...
    noćas sam tulila od muke

jedina dobra stvar je što smo se riješiuli flašice, valjda sad zauvijek, nema je tri dana, pije mlijeko iz šalice, količina se upola smanjila, ali ništa zato bolje ne jede druge stvari...
    nosić nam je procurio to je sve za sada

pusa bubanima

sorry na greškama, mala mi ćori na rukama

**mial** avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Bokić!
    Kiar sad spava, lagano povišena temperatura. sinoć je zaspao oko 9 i do 3, svako malo sam mu gurala ciku ali nije baš htio. čepići su djelovali pa se je miš pošteno naspavao nakon jučerašnjeg jako slabog spavanja ( ipak je on naučio cijeli dan spavati ) u3 je prestalo djelovanje pa je tem narasla i bio je nervozan malo je spavao na meni malo na krevetu malo se nosali do pol 5 i onda je opet ko top zaspao do 7. kad se probudio bio je dobre volje pa se igrao, pričao i sad tražio papati i zaspao.
    Kala je spavala do pol 10, mani paše ujutro, ali zato večernje spavanje je prepreprekasno.

onaj đumbus jučer sam uspjela počistiti tek kad se osušilo. sjetila sam se vaših skakajučih smajlića i srčeka a iz mene munje i gromovi. jedva sam uspjela ostrugati Kalino tjesto
    budi se odoh

**mial** avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Yas evo i ja nosam i stoječki pišem jer ga ovako manje buba ipak mamin zagrljaj lječi sve.
    htjela sam ti reći da sam i ja tu fazu prošla s Kalom, taman kad se adaptirala u vrtiću e onda je počela agresija, piškenje i stalno mokre gačice. sve je to reakcija na mlađe. 2x sam prošla kroz tu fazu kad smo izašli iz bolnice i ta kad je krenula u vrtić

Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Zdravo curke evo i mene
    **mial**
    Yas ,neznam sto drugo da vam kazem evo malo
    ~~~~~~~~~~~~~
    ~~~~~~~~~~~~~ da to sve brzo prodje
    Mene opucao neki virus,u grlu knedla,strepnja misica i nemam snage ,juce me sefica pustila ranije s posla,vidi zena da nisam od koristi
    Ajna je kod m mame ,nisam ju smjela juce dovesti kuci,da ju ne zarazim,tek danas cu,jer je meni kao malo bolje :/
    TRak kako je Rokic ? ~~~~~~~ evo i za nj malo
    Mial pogledala sam slikice,prava mala princeza.
    I nemoj da se vise hvalis kako radis kolace,kad je to Kalin posao
    ~~~~~~~~~~~~~~~~ svim bubanima

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Yas-očito da Ivan ipak osjeća neke promjene. Kakav je prema tebi? Pošto je on uvijek bio dobrica,ja vjerujem da će i ovo proći,jedino je bed što sve kopira i vidi od bratića,a sad su kao spužve,dovoljno im je jednom pokazati pa da nastane cirkus!
    Žao mi je što ste opet loše spavali,moguće da je skok! Tješi se da je prekrasna i zdrava
    Ivanu svaka čast za flašicu,mi smo kilometrima daleko od toga !

Mial-ima šta novo? Kako mišić?

Bobčice-hvala za vibrice,nadam se da će mu danas biti bolje,vidjet ćemo kad se probudi!

Mene sve više brine Rokova hipersenzibilnost,toliko je osjetljiv da me baš strah. Nažalost,ja sam takva! Užasna je maza,i straaaašno osjetljiv. Jučer kad smo bili da ga dr. pregleda se jako rasplakao,ali ne ono histerično,već tako tužno i uplašeno,a krokodilske suze se sljevale niz obraze a žena je fakat bila mirna i smirena,bez prigovora. Jako se svega boji,i zvukova i nepoznatih i sav je kao mimoza! A to mi je baš smiješno s obzirom da izgleda kao od brda odvaljen! Morat ću početi nešto raditi na njegovoj muškosti

**mial** avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

kod nas stanje nepromjenjeno povišena temperatura, "snjeguljica obraščići" . oko 1 uspio pol sata spavati i evo sad spava - nadam se da će uspjeti bar malo duže jer se baš vidi po njemu da mu fali sna. čim je mrvicu bolje odma je veseliji i vrišti ko mala svrakica. doljnje jedinice se bijele ko snjeg samo je pitanje trenutka kad će izbiti, bar se nadam da to neće potrajati. cjelo jutro ga nosim pa sad tek završavam ručak sve se nešto oteglo
    Kala je postala cendrava jer vidi da se sad braco non-stop nosa i svi smo više oko njega pa privlači pažnju. došla je baka pa malo spašava situaciju.

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Ajde nek više i ti mali zubići izađu da ga prestanu mučiti
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Roko se probudio i povraćao sami šlajm,i dalje je blijed kao krpa,nema temperature.Žali se da ga boli grlo,i sad se ja još dvoumim za antibiotik :/ :?

**mial** avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj Modesty Blaze prvotno napisa
    Nego ne mogu si pomoći, već se dugo opirem sama sebi da ne ispadnem glupa il nepristojna ali: Mial kakva su ti to imena? Kaj znače? Od kud si ih ispukala?
    Sad mi je lakše
    e ovako . . . otkad znam za sebe rekla sam si da će mi djeca imati neobična imena i izmišljala još ko mala. šašava kakva jesam ostala pri tome a ni MM niš bolji pa me podržao
    Kala je bila do zadnjeg vag UZV dečko, al nam m imena baš nisu padala na pamet. Kala se trebala zvati Kla po MM izboru i tu su nas svi pokušali ubiti u pojam ali kad nisu uspjeli onda su nam se smijali al to nas nije ništa baš obeshrabrilo. jedan dan došla moja mama i veli da kad je izašla iz bolnice dobila je Kale i da bi mogli razmisliti o tome a i nije daleko od našeg izbora samo je dodano A. MM čim je ćuo oduševio se i Kla postade Kala.
    Kiar je nastao od Kiara i to 15 min nakn što se rodio a ja se mučila čitavu T da nađem ime ( imala ih u kompu preko 300 ) koje mi odgovara.
    naime ja sam htjela kratka, neobična, nesvakodnevna i na K.
    Kiar je prvo trebao biti Kan po mome ali se to MM nikako nije svidjelo pa sam morala tražiti dalje. a kako već rekoh da je Kala dugo bila dečko jedan dan sam rekla MM ako i sad krivo govore morali bi imati i ž ime u pričuvi i kako mu se sviđa Kiara. pristao je.
    i tako dok sam ja njemu svaki dan po desetak imena nabrajala . . . jedan dan sam pukla i rekla ako bude cura bit će Kiara, a ako bude dečko bit će Kiar.
    kad sam rodila rekla sam mu da prije nego što ide slaviti da izaber ime od svih onih spremljenih u kompu, a on veli pa ono prvo, a ja se poveselila Kan , ma veli ne ono ko žensko al bez a. :? aha Kiar, veli on pa da i tako ostao Kiar.
    i što je najvažnije oboje su kršteni s tim imenima
    jednog dana će me se vjerovatno odreći djeca , al kad navrše 18 nek mjenjaju
    evo teta MB ja ispunih obečanje, a možda i ostalima koji se nisu usudili pitati dobro ???

**mial** avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj traktorka prvotno napisa
    Ajde nek više i ti mali zubići izađu da ga prestanu mučiti
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Roko se probudio i povraćao sami šlajm,i dalje je blijed kao krpa,nema temperature.Žali se da ga boli grlo,i sad se ja još dvoumim za antibiotik :/ :?
    pa bolje da ti ga je izbacio. jel imaš lupocet sirup - on ti je dobar za grlobolju
    ja nebi antibiotik

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Imam Lupocet sirup za temperaturu,jel na to misliš?

**mial** avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

pa nije on samo za temperaturu i protiv bolova je

yasmin avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

hm...grlobolja...i dalje ne mora biti da je bakterijska već ga vjerojatno boli od tog šlajma što se spušta, a amoxil i ini antibiotici liječe bakterijske upale

ne znam...problem je u tome što ako se pojaviš kod pedice i tražiš uputnicu za krvnu sliku i kažeš da ne daješ amoxil njoj neće biti drago, mislim i mene je baš briga jel njoj drago ili ne ali zapamtit ćete kao mamu koja "ne sluša"
    ja nikada nisma rekla da nisam dala natibiotik koji je propisala, i svaki put sam bila uz pravu
    a jedna je pediac j ednom rekla da i bez antibiotika prođe samo traje dan dva duže

ne znam, ja i dalje ne bih dala ali moraš odlučiti sama
    meni je kod antibiotika koma jer SVAKI put nakon njega a nije ih puno popio smo imali proljev :/

**mial** avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

da i mi se borimo s proljevom nakon antibiotika kad je Kiar imao upalu uha

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj yasmin prvotno napisa
    ne znam, ja i dalje ne bih dala ali moraš odlučiti sama
    :/
    E baš ovo me proganja :/ za sad mu neću dati,ok mu je stanje, razigran je,nema temperaturu....valjda će sad biti bolje,nadam se!

Kontaktirala sam preko pp jednu liječnicu sa foruma i rekla mi je da bez krvne slike nitko sa sigurnošću ne može reći što je uzrok bolesti,i još me malo savjetovala pa sam se umirila malo!
    Nije mi sad bed što je bolestan,nego me muči da li dobro postupam.
    Ne bi ga htjela mučiti ako je bakterija u pitanju,a opet mi instinkt kaže da je viroza...e pa sad nek budem pametna!

Mial-ja sam totalni dibidus za lijekove,dakle taj Lupocet sirup je i za bolove?? A ja mislila da je samo za temperaturu

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Mial 8) ja sam već mislila da si me izignorirala i da sam tim pitanjem povrijedila neku tvoju vjersku slobodu
    Ajd bar si dobro objasnila

Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Trak lupocet ti je ustvari paracetamol,a on ima dejstvo analgopireticko,tj,koristi se protiv temp.i bolova .
    Super je to sto je povratio slajm,jer su oni jos uvijek mali i ne znaju iskasljati.
    A sto se tice proljeva i antibiotika,gotovo svi ga izazivaju,samo sto nije neko pravilo da se mora pojavit taj proljev,treba ako se vec daje davati u pravilnim vremenskim razmacima i tacnu dozu.

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Mial 8) ja sam već mislila da si me izignorirala i da sam tim pitanjem povrijedila neku tvoju vjersku slobodu
    Ajd bar si dobro objasnila
    Kako se žena odjednom pojavila za vikend a inače nas ignorira ovim danima 8)

Bobčice-danke

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Roko je malo bolje,temperature nema,nije više povraćao iako mu je nos još zaštopan,ali to će već proći. Vidjet ćemo kakva će biti noć! Uglavnom mislim da ide nabolje !

Yas-hvala na podršci,šta ima kod vas?

Mial-šta radi mala kuharica ?

yasmin avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Roko je malo bolje,temperature nema,nije više povraćao iako mu je nos još zaštopan,ali to će već proći. Vidjet ćemo kakva će biti noć! Uglavnom mislim da ide nabolje !

Yas-hvala na podršci,šta ima kod vas?

Mial-šta radi mala kuharica ?
    bili na roćkasu, luciju pričuvala sveki, bila sam 3 sata izvan kuće, u buci i dimu i među brdo djece ali super mi je došlo da se malo izluftam

okupala luciju, ivan i mm upravo dolaze, sad još njega spremiti u kreve ti to je to

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Vjerujem da ti je dobro došlo malko promijene! Super pa ti sveki može bar malo pripomoći! Nadam se da ćete bolje spavati noćas ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

**mial** avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Trak kuharica je danas pokušala par puta ponoviti priču od jučer al sam uspješno to izbjegla 8)
    MB bila mi je malo frka sa vremenom zbog zubića al kad obečam to je to. baš mi je drago da sam te izvukla na forum vikendom
    Yas :D za izlazak, a šta si se izdojila ili . . . meni Kiar neće flašicu sad kad ima temperaturu pokušala sam mu malo češće davati vode iz flašice i nema šanse, a na žličicu hoće.
    šaljem puno ~~~~~~~~~~~~~~~~ svima za prospavane noći bez kašljanja, šmrcanja, zaštopanih nosića

ps Nina šalje svima pozdrav opet joj kompić ima nekih problema s "prozorima"

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Pozdrav Nini !

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Mareeeeeeee !!!!!!!

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Mareeeeeeee !!!!!!!
    Došla,vidjela i otišla

Hoću reći da sam te vidjela da si na forumu ali si zbrisala bez traga i glasa

Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

+A od jutros nikoga :?
    NAdam se da ste fino provele noc,da ste se naspavale i da jos uvijek ljeskarite u krevetu,meni od sinoc nos procurio,kljukam A kojekavim vitaminima da joj ne bi preslo :/
    svima

yasmin avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Citiraj **mial** prvotno napisa
    [
    Yas :D za izlazak, a šta si se izdojila ili . . . meni Kiar neće flašicu sad kad ima temperaturu pokušala sam mu malo češće davati vode iz flašice i nema šanse, a na žličicu hoće.
    ma ne, podojila je prije nego što smo otišli, a roćkas nije bio daleko, 2 min. autom pa kad se unervozil zvala me baka da se vratim, a ćuj Lucija je dobra beba po danu, ako je sita stvarno je nije problem čuvati za razliku od ivana koji je toliko drečaoida ga nitko nije želio čuvati (jer nije znao kako bi ga umirio), tek sa 7 mjeseci smo prvi put nekamo otišli bez njega

uglavnom bila je dobra, malo s enosala i sve 5, nije me bilo 3 sata, onda sam se vratila a dečki su još ostali
    maleniu sam okupala i spremila na spavanje, bila s eprobudila već nakon pola sata pa sam je podojila i onda je odspavala 3 sata u komadu, dio toga sa dudom, a što reći, poklekla sam, puno je mirnija od kada smo joj uvalili dudu, fakat ne mogu dojiti cijeli dan, a kad je stavim na cicu da s e umiri još je gore jer nije gladna a mlijeko ide i onda se prenajede i krene štucanje, bljuckanje i sve ono zbog čega smo najčešće budne nadam se da neće biti ovisnica o dudi
    nakon tri otspavana sata je dojila i odspavala još 45 min, nakon toga je dva sata bila budna i skužila sam da radim grešku što je tada uopće pokušavam uspavati jer želi biti budna jer ne kuži da je noć za spavanje, noćas sam upalila tv radi svjetla, premotala ju, malo joj pričala, zabavljala a na prve znakove ponovne pospanosti nosila dok ne zaspi, noć prije sam je stavila na cicu i samo pogoršala stvar, onda je zaspala oko pola 6 i do pola 9, a što ću, moram se prilagoditi njoj i čekati i nadati se boljim danima...

no flašicu ne planiram nuditi uopće, 6 mjeseci ćemo izdržati dok ne krene dohrana što se tiće mojih izbivanja od kuće
    pa tek sam se ivanove rješila iako je se sjeti i traži kad bi pio mlijeko no brzo i zaboravi i popije iz šalice
    ponosna sam na njega

znate onu stvar od connecta i gobca "ja volim samo gljive" ivan nas izludi, non stop pjeva "ja vojim samo give" ostali tekst je neprepoznatljiv u njegovoj verziji
    svaki put kad uđe u auto kaže "tata, ja bi one give"
    najsmješniji je kad pokušava pjevati s njima
    ne znam kak vaši klinci ali ivan nekako loše priča, teško ga je skužiti, nekak su mi druga djeca njegove dobi razgovjetnija
    ali kad se potrudi i kad ga ispravim ide bolje

npr. obožava Petra Pana i cijelo vrijeme je govorio Petetan Kuka onda sma mu ja polako slog po slog govorila Ka-pe-tan kuka, bi je ponosan kad je točno ponovio i sada kada vidi slikovnicu kaže "Nije Petetan nego Kapetan" samo još uvijek se zabuni ponekad pa ispadne "nije Petetan nego Petetan"

sinoć je na ročkasu bilo puno ljudi, danas su jedni od njih svi bolesni, sad me strah da i ivan nije što pokupio, jer je par puta kašljao kao pas
    sad je sa mm-om i kumom i kumčetom otišao u šetnju na Trg gledati bor i jaslice

bobčice ~~~~da prođe nos..
    Tra...kak je roko?
    Kiar~~~~~~ da š to prije ozdravi (kako super ime-svaki put to pomislim kad ga napišem)

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Evo me-Roko još spava jer noćas nije ništa od nosa,samo je plakao kad god bi mu se začepio. Ništa nije pomoglo,to jednostavno mora izaći van. Povraćao nije i nema temperaturu.
    Roko obožava glazbu,ples i pjevanje. Priča prilično razgovjetno, rekla bih od početka,nije nikada tepao,a već sam mislim rekla da je sa manje od godinu i pol znao razgovjetno reći ventilator i usisavač s kojima je (bio) opsjednut .Ali 4 njegova prijatelja,svi u rasponu od 2,5 pa do 4 godine puuuno lošije pričaju od njega,tako da bi prije rekla da je on iznimka,a taj malac od 4 je tek sa 3 godine uopće i počeo pričati. Do tada baš ništa!!
    I mi smo jučer trebali na ročkas od tog malenog susjeda koji je napunio 4,i sad mi susjeda donjela kolače i kaže da je i mali zakurio i povraćao šlajm...mrzim zimu i boleštine

Velika pusa Luciji i Ivanu

Bobčice-ne daj se

**mial** avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Bokić!
    kod nas stanje u poboljšanju. sinoć je bio malo cendrav i onda kad je zaspao do 5 u komadu, nisam mogla vjerovati. valjda ga je izmorila temperatura i nespavanje. onda se probudio oko 8 , a kako je tata već bio budan samo sam ga preselila a ja se počastila spavanjem i to do 10 - pa slobodno malo . Kala je otišla s mojom mamom u šetnju a poslje će do moje bake jer je u bolnici u posjetu.

Yas hvala za ime.
    i ja sam mislila nedat mu bičicu al nikako da kupim onu čašu s "kljunom", pa sam ovu za probu al to mu dođe više ko igračka kad je vrti po rukama.
    duda- a šta sad nek prođe kriza pa ćeš vidjeti poslje samo nek ona spava ~~~~~~~~~~~~~ za Ivana da se ne razboli

Mare a mislila te ja već davno pitati za maxadsl al reko ma to ste vi već odavno riješili, a kad Mare dobila na lutriji
    Trak jel ima šta zanimljivo na forumu ?

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Mareeeeeeee !!!!!!!
    Došla,vidjela i otišla

Hoću reći da sam te vidjela da si na forumu ali si zbrisala bez traga i glasa
    Ako se sjećate (ono kad sam se hvalila), za desetak dana idemo u London. Sad (kada mogu susjedu krasti internet) sam stalno na internetu i pokušavam organizirati to putovanje. Riješeno: avion, hotel, idemo na mjuzikl Kralj Lavova... Kako ćemo kratko biti tamo, sve moram dobro 'pripremiti'... (a kako je London skup )

~~~~~~ svim maim bolesnicima. (pratim vaše izvještaje samo nemam vremena pisati)

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Evo me... ...morala sam na brzinu sve pregledati dok se mm ne uvali
    Uskoro će praviti izložbu pa mu sad stalno treba komp!
    Ali ne dam se ni ja lako otjerati 8)

Roko je zaspao nakon sat vremena divljanja po krevetu ,vratila mu se snaga očito :D i sad mora sve nadoknaditi!
    Još je pun šlajma ali sve u svemu mislim da je ok!

Mial-još jednom super za Kiara

**mial** avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Trak mislim da bi bilo dobro da si poželiš pod bor laptopić , kao ja samo meni se svi planovo izjalovili !
    Mare supač za London samo ti organiziraj da se što bolje provedete a da što manje potrošite! a niste potpisali ugovor za adsl?

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

~~~~~~~~~~~~ svima bolesnima.

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Ma potpisali ugovor uz 'samoinstalirajući paket'. Mo'š mislit što se samoinstalira! Sad bi trebali zvat Tcom da nekoga pošalje ali mi ti to jako spoooro,,,

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Ne smijem zaboraviti: Točkice, hvala!

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Mare-ja bi na Kralja lavovaaaaaaaaaaa

A šta ćeš mi donijeti

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Kakave su cijene... gaće na štapu!
    Zezam se, naravno. Primam naružbe...

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj Maruška prvotno napisa
    Kakave su cijene... gaće na štapu!
    Zezam se, naravno. Primam naružbe...
    Ovako.....nešto od Stelle Meckartni (nemam pojma kak se piše ),može neki skupiii parfem,može David Beckam 8)

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Jel' to po prioritetima posloženo? Jadni David...

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Moglo bi se reći
    A čuj...ajd može njega i na drugo mjesto

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Samo ako neće ništa pričat'....

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Pa onda evo me i u nedjelju pa da skroz padnete u nesvjest. Sam da prijavim najnoviju foru
    Buđenje usred noči i "Neču spavati, neču spavati, neču spavati " i tako satima
    Smajlići odražavaju moje oduševljenje novonastalom situacijom kao i količinom prospavanih nočnih minuta. MM kaže da je opet u predinfarktnom stanju

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj Maruška prvotno napisa
    Samo ako neće ništa pričat'....
    Ofkors-kad čujem kako priča-prođe me volja

MB-a jesu ozdravili?
    Siroti tm
    Sory što se smijem ,nije ni najmanje smiješno,ali ta naša djeca nas budu koštala glave

yasmin avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

ivan kuri 39
    istuširali ga, popio paracetamol i fenistil jer kad se zakašlje kašlje kao pas, uvijek mu sekret sjedne na glasnice, zalego je gleda munjevitog, glava mu vruća, ne žali se da ga nešto boli...

bit će i nama veselo, sva sreća mm radi popodne pa će ujutro biti doma a popodne Bože pomozi...
    nadam se da ćemo barem malo otspavati
    Lucija je sada budna, probudila se prije pola sata kao da je jutro sad moram čekati novu turu spavanca :/

Jeluška avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Puno vibri bolesnima!

Kod nas je situacija zasad ok. Petri je krenuo malo nosić curit, a ja se nadam da je to od zubi.

Mial, jel Kiar ima koji zub? Koliko je sad težak? Koliko puta dnevno doji?

MB, često te se sjetim. Moja kolegica je rodila trojke i ovaj tjedan trebaju konačno doći kući. Čisto me strah kako će isplivati s njih troje. Ja s moje dvije vodim bitku.

A što se tiče našeg puta u Švicarsku, lagano me hvata panika. ne usudimo se ići po noći jer ćemo biti umorni, a nemamo kondicije za vožnju ni ja ni MM. Ipak je to samo autoput i ako ti se imalo spava nije baš preporučljivo. :? Dogovorili smo se da krećemo u 4 ujutro tako da do mračka stignemo do sestrićne ili ćemo im javiti da nas čekaju na austrijskoj granici

Krepat će mi baterija, pa vas sve srdačno pozdravljam!

**mial** avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Bokić!
    dakle ja se Ne prijavljujem u klib nespavača. kao što već znate malac obožava spavati i ovo kako ga je mučilo par dana i par noći jako slabo je spavao jučer ujutro 2 x i skoro cijelo popodne. probudio se oko pol 7 i već 15 do 8 zaspao :shock: , pa opet buđenje oko 9 i 15 do 10 već debeli zimski san CIJELU NOĆ prvi podoj u 6 :shock: :D :D :D , je da lagano lebdim, a ne da hodam zbog 2 balona, ali nemogu vjerovati. ja mu po noći guram sve mi čudno a frajer mi samo okrene leđa. e sad da li će to se i nastaviti ili je to bilo samo nadoknađivanje neprospavanih noći vidjet ćemo ali koji dobar osjećaj nemoram ni pisat jel da.
    i druga sretna vijest . . . nakon duuuuuga 3 tjedna moja damica otišla u vrtić. iskreno neznam koliko će dugo jer je jučer s bakom bila na trgu koji je prekrasan ( od legića su napravili jaslice, grad super okićen program za djecu od 18-21 sa djedom Božičnjakom . . . ), pa je već jutros malo počela kašljati i šmrcat. al koliko bude išla nije važno nek se malo izdivlja a i da nemora gledati ovu svoju ucviljenu .
    Jeluška nismo se već dugo ni vagali ni bili kod pedijatra ( skratit će me za glavu ) tako da neznam koliko je težak, ali imaaaa ga , nema još zubića - čekamo ih, dojimo na zahtjev tako da zbilja nemam pojma. Kalin svaki podoj sam pisala na papirić, a njemu nekad i 2,3x dam iz iste 8)
    Trak pitala si nedavno za plakanje , ja sam to onako malo zaobišla jer sam se ponadala da će me ove godine zaobići ali to je rijetkost. dakle 12 mj je meni u biti jedan od najgorih mjeseci non stop padam u neke depre, nevidim izlaz u budučnosti- sve crno i naravno plačem.

wana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Svaki ponedjeljak ista priča, pokušavam pohvbatati sve konce, al mi baš ne ide, pa na kraju sve uglobaliziram.
    dakle, bubancima ~~~~~~~ da brzo prođe.
    Trak-vidiš da je tvoja intuicija bila jača, ipak se radslo o virozi koja je, hvala Bogu pri kraju,
    Mare. :shock: , nisam od TEBE oičekivala da ćeš se okoristiti susjedovom nespretnošću i na tuđi račun surfati , ideš li ti nedjeljom na misu , a za pustu Londru
    mial-svaka čast na toleranciji, moji živci ne bi pretrpjeli onakvo "kuhanje"...kad bolje promislim, za sad, nikakvo zajedničko kuhanje, i ja ću to, sa zadovoljstvom, jednoga dana, prepustiti tetama u vrtiću... :/
    Kod nas ništa nova...osim što se opasno pripremamo za skijanje

yasmin avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

mial ...i ivan je jučer sa tatom bio na trgu

o svojoj noći ako se uopće tako može nazvati :? :? :? nerću trošiti internetski prostor
    nadam se da se od nespavanja ne umire, funkcioniram i to je to
    a što to čini mojem tijelu i zdravom razumu ne znam

jutros sam skoro rekla mm-u da nećemo imati troje djece, barem ne ja

tra kad počnem za par godina pričati o novoj bebi opali mi jednu internet pljusku da dođem k sebi

ivan više nije imao temp :? doma je, ne ide u vrtić, curi mu bistro iz nosa i zakašlje se kao pas
    danas smo nas troje sami od 14-21.30, cicoljupka i nespavalica, ja-rašćupana i neispavana i ivan-lajavi curećeg nosa
    svi sveci pomagajte...

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Yas kak nećete imati troje djece... To ti tak sad razmišljaš. Pitat ću te za pol godine. Jel Ivan bolje?
    Jeluška i kaj je "dobila"? S kolko su se rodili? Su bili u inkubatoru? Jel jaka sa živcima? Kakav joj je muž - mislim jel hoće pomoć?

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Yas-jel znaš da se svako jutro probudim i ponadam da ćeš napisati da je Luce bolje spavala...jako mi je žao ....vjerujem da se ne umire,ali se gube živci i tekako. Ja sam znala pobjeći od kuće,sjesti u auto navečer kad bi mm došao s posla i vozala se po gradu sat vremena,samo da ne budem doma,jer sam bila na rubu svih rubova. Ok-Roko nije bio vezan za siku,pa sam ja mogla i htjela zbrisati....nemam savjeta,utjehe,i sama znaš da će za koji mjesec proći,a do tada probaj nekako funkcionirati mislimo mi na vas
    Nadam se da će Ivan brzo u vrtić tj. biti zdrav potpuno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Wana-slabo se ti nešto nama javljaš,kako Jure,napiši koju riječ
    Iskreno se nadam da mi je intuicija dobra-Roko je puno bolje,osim te začepljenosti,loše je opet spavao,ali je ovako super! Vjerojatno će oporavak trajati koji dan duže,ali bar smo izbjegli antibiotik!

Mial-blago tebi na takvom sinu,ni veći dio naših velikih dečkića ne spava tako dobro!! Bravo Kiare i nastavi tako! Nadam se da će Kala ipak biti ok

Jele-samo si dobro isplaniraj put i bit će sve ok,samo da budete svi zdravi i sve će biti sigurno super! Blago vama!!

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Jel jaka sa živcima?
    Dobra si

Stranica 7 od 13 PrviPrvi ... 56789 ... PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke