ivan je kuc-kuc dobro...barem što se boleština tiće
na žalost promjene kod njega su velike, prema sestrici je nježan i dalje joj je jako naklonjen ali
piški u vrtiću u gaće, doma ne kaže na vrijeme, gaćice non stop vlažne
sa bratićem i ujakom rat, kako se potuku, kao veliki, radi gluposti, jako je grub ja to ne mogu gledati, teta u vrtiću kaže da tamo nije takav, gdje je nestalo moje milo dijete? ovo je pravi mali grubijan, iako trebam pomoć nerado ga šaljem dolje kod bake jer je nećak non stop tamo, em ga baka čuva do 5 i još poslije dođe, voljela bih da baka nekad ima vremena samo zua ivana, ovako mi više odmaže...a opet ne mogu ja određivati kad će tko bit kod nje, a ne želim da baš svaki dan divljaju i tuku se bar dok su u toj fazi
a opet kužim i šogi, umorna s posla, od muža nema puno pomoći, on uči hoće mir pa dođe k mami
sveki je stvarno dobra ali ne može ih otpraviti doma radi ivana, eto malo sam se izjadala a sad slijedi dalje
ništa opet nisam spavala, možda dva sata, a i luce isto, svako malo zaspi na 10minuta, strašno, i visi na cici dan noć, sad smo 6 tjedana stari, valjda skok u razvoju...
noćas sam tulila od muke![]()
jedina dobra stvar je što smo se riješiuli flašice, valjda sad zauvijek, nema je tri dana, pije mlijeko iz šalice, količina se upola smanjila, ali ništa zato bolje ne jede druge stvari...
nosić nam je procurio to je sve za sada
pusa bubanima
sorry na greškama, mala mi ćori na rukama![]()