3 kave popijene i muka mi je

Yas-stvarno iscrpan izvještaj.Hvala.

Moja uranjena božićna euforija je uzela maha-opustošila sam TL. Pošto u zadnje vrijeme haram po trg. centrima,skužila sam da su ukrasi za bor strašno skupi. Od prošle godine sam promijenila cjelokupni asortiman ukrasa koji su do tada bili uobičajeni-kuglice i slično. Naime strašno mi se svidjelo ukrasiti bor drvenim figuricama i mekanim figuricama u raznim oblicima (djed mraz,snjegović,zvijezde,sanjke,zvonce....). Ali svaka ta figurica je u prosjeku 10 do 15 kn pa ti računaj....dosta imam od prošle godine,ali ove kupujemo veći bor pa mi treba još. Tako da sam našla super povoljne figurice u TL a cijene su im od 3 do 10 kn.

Mial-ploča je iz TL-provjereno!

Točk-~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za prijateljicu. I javi ishod!

Stijena-ima i Thomas željeznički set za 199,99 kn i taj ćemo isto uzeti Roku za pod bor (uz sve druge poklone ). Ja si zaista ne mogu pomoći kad su u pitanju igračke za Roka,pogotovo kad vidim da ih obožava i jako dugo se igra s njima. Evo željeznice svih vrsta su aktuelne već više od godinu dana i sve više ih voli! A više me ljuti kad mu nešto kupim a to mu je bez veze a i to se događa ,tako da sad pazim !