Yasmin, sretan rođendan! Nadam se da te Luce pustila koji sat duže da spavaš

Ajme, pričate o tome kako s dvoje djece.....ja teško, ali navikla sam se, tj. imam svoj raspored. Olakšala sam si jer sam prestala peglati, svu robu lijepo i dobro stresem i složim na štrik, ne koristim kvačice i odmah je slažem kada se posuši. Neke generalke u čišćenju ne radim jer nastojim svako malo nešto prebrisati i slično. Sebe zapostavljam, obrve sam počupala pred mjesec dana, možda i više.
Kod nas dan teče ovako:
Leda se diže ranije, oko 7, 7 i pol. Nahranim ju, pustim ju da se malo igra na puzlama ili u vrtiću, a za to vrijeme ja popijem kavu, sredim se malo.Lovro se budi oko 8 i pol, 9 i onda njega sredim i idemo svi van prošetati psa. Ako je kiša ili bura, zovem moje da dođu. Psa dovedemo doma i idemo do dućana. Nakon doručka se malo igramo, ja usišem stan(imamo psa), pospremim malo. Objesim robu ako treba i slično. Leda ide spavati oko 12 i pol, 1. Nakon nje Lovro. Ponekad se desi da se Ledi ne spava i onda se natežem s jednim i drugim pa mi malo pucaju živci. Leda odspava nekih 2-3 sata, Lovro 2. Za to vrijeme se stignem otuširati, skuhati ručak, još malo pospremiti. Kada se dignu slijedi jelo, pa opet van s psom u šetnju. Predvečer mi često dođe sestra, pa ona još jednom ode s psom van, a ja skoknem do dućana ako mi treba nešto. Opet usisavam stan. Leda ide spavati oko 9 navečer i kada ona zaspi idem uspavati Lovra. Trudim se da i ja ne zaspem jer me čeka pospremanje. Kada djeca spavaju ja lijepo pospremim kuhinju, ako se nisam otuširala to onda napravim, odem na net, pogledam koji film ili seriju i psihički se pripremim na još jedan takav dan....