Citiraj traktorka prvotno napisa
Vidiš,vidiš...i njemu ste sumnjive

Koja sam ja gotovanka,Bože sačuvaj.... . Ujutro sam opet ostavila Roka da spava do 10 a rekla sam da neću više tako dugo jer onda ne može zaspati popodne. A danas sam ga pustila do 10 da u miru popijem kavu i vidim šta ima na forumu,i sad je jedva zaspao u 3 sata. Zato sam i išla s njim na kolodvor da ga izmorim . A ovi i dalje buše dobro da je uopće i zaspao!
Koliko kod vas treba proći vremena od buđenja do popodnevnog spavanja?
meni ivan kad je doma nema šanse d azaspi ako se probudio tako kasno, i nekada je bilo pravila koliko vremna treba proći od spavanja do spavanja, sada više ne
u vrtiću valjda jedva dočeka spavanac jer se diže u 6.15 za vrtić a kod njih je ručak u 11 i do 12 uglavnom već svi spavaju
ako ne spava popodne a digne se između 8-9 navečer je spavanac već oko pola 9 (to je vikendom)
ja sma pokušala još malo odspavati ali ne ide pa ne ide, malo sam drijemala i ležala
sve mi je naopako, nisam niš skuhala, kuća ko bomba, pada u vodu ona moja organiziranost kad je noć bila kakva je bila, sva sreća barem smo nešto pospremili nakon gostiju sinoć
ivan stiže još malo a mm ima i popodne posla
lucija sada spava već preko dva sata, pokušati ću večeras barem malo pomaknuti sve u smislu da je držim prije spavanca dva sata budnom, ne znam kako jer i ona je umorna, barem da dio noći odspava...