Stranica 5 od 13 PrviPrvi ... 34567 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 201 do 250 od 650

Tema: ZPB 2005. (27. dio)

NINA80 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

MB-šta reć,lijepo ste izabrali,jednom djecu smijesti u dječiji park gdje skrbe za njih a ti i tm u saunu pa masaža pa vidi šta još nude da se opustiš!

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Je pa da opet ostanem trudna
    Mial stvarno su ti doktori za .....

NINA80 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Mial prestašno dali znaš nešto više,jel bilo kakvih problema pri porodu

NINA80 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

pa mislim stvarno Modesty zato postoji preventivna zaštita

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

mial, strašno....kada sam ja rodila Lovru, u šok sobi do mene je bila žena koja je rodila mrtvu bebu....suze mi dolaze kada se sjetim, stalno je plakala. Meni je isto bilo teško jer nisam znala šta je s Lovrom, al sam se trudila ne plakati jer je on bio živ. A slijedeći dan nas obilaze, pedijatrica meni govori da je Lovro u inkubatoru i dođe do nje i isto joj govori to....

mb, uopće ti ne zavidim....kada se njih troje uroti....ajajaj

Leda se prošle dvije noći budila oko 4-5 i pričala, pjevala....a ja i Lovro koma...Ove noći je odspavala standardno, sve u komadu.

yasmin, kako je prošla noć?

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Mial-joj prestrašno,ne daj Bože nikome
    A za doktore-no coment uopće

Yas-ide li na bolje?

Paulita-bit će Leda mala pjevačica

yasmin avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

pa ipak je bolje

zaspala u 9, probudila se u 11, cicanje, podrigivanje zaspala u 12, probudila se u 2, dojenje podrigivanje, zaspala u 1, spavala do 3, opet pocicala i spavala do 5, opet dojenje i budna do 7, zaspala do pola 8 (čak) u pola 8 opet cicanje i spavanje do 10 i 10
    sada opet spava

ja sam odspavala nekih 6 sati uz ova buđenja, s obzirom na prošle dane ovo je super, a što ćete, gladna svaka 2 sata, podrigne ko prasac, da tako lijepo ne napreduje uz sve što znam sigurno bi pomislila bih da nemam dovoljno mlijeka kad tako često traži, a tako je i po danu...

jučer od 16 pa do 21 je spavala u dva navrata, jednom pola sata, drugi put 10 minuta, onda sam je okupala i zaspala je u hipu, do tada sam je nanašala sam je po stanu u nosiljci u svakoj prostoriji bi radile nešto drugo, usput bih malo pospremila, od sobe do sobe, čak sam i usisavala, ni to je nije uspavalo, nisam je budila kad je zaspala ali sam činila sve da se to ne dogodi.

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

yasmin, pa dobro je bilo! Nadam se da će biti sve bolje i bolje!

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Paulita oćeš reči da je žena znala da je rodilamrtvu bebu ali su joj govorili da je u inkubatoru?!?!?! :shock:

NINA80 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Lucija je još premalena da bi raspoznavala dan i noć,i to će doći na svoje dok ti lijepo napreduje ne brini se!

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Citiraj Modesty Blaze prvotno napisa
    Paulita oćeš reči da je žena znala da je rodilamrtvu bebu ali su joj govorili da je u inkubatoru?!?!?! :shock:
    Da, da. I još ju psihologica gurka da ušuti....meni je knedla bila u grlu....

NINA80 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

pa normalno kaj se čudite mislim da bi žena umrla od tuge, jeste bile smještene u sok sobi?

**mial** avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

evo šta ja znam . . .
    prije nekih mjesec, dva su joj rekli da ima previše polodne vode i izvadili joj 2 l, ali i dalje je imala previše, ali su joj prepisali šta smije šta ne i da proba izgurati do 37 tj. i ona je ušla u 37 tj i nakon 2 dana dobila trudove otišla u bolnicu ali nije bila dosta otvorena pa se to malo odužilo, ali zbog njenog sta nja su je ipak ostavili u bolnici. i noćas je krenulo i SMS ala je muža i on zvao oko 3 i dalje znate. a on noćas svim frendovima javio i svi ima šalju čestitke jutros možete mislit kak joj je bilo. frendica me opet zvala i veli isključen joj mob i NJM pa ništa još točno neznaju ma katastrofa

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Citiraj NINA80 prvotno napisa
    pa normalno kaj se čudite mislim da bi žena umrla od tuge, jeste bile smještene u sok sobi?
    Nina, ona je znala da je rodila mrtvu bebu.

NINA80 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

nerazumijem zašto su joj lagali

**mial** avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Paulita ma užas jedan! ma ti doktori su zbilja ponekad ko mesari.

baš sam neki dan čula na tv da sad moraju doktori drugačije razgovarati s pacijentom, imati nasmješeno lice , prvenstveno se predstaviti, pacijentu se obračati s imenom i čak su rekli gdje se možeš požaliti ako nije tako.
    e da živimo u americi mislim da bi imala poveču svotu na računu kad bi tužila dr koja je mene pregledala pa mi rekla od čega mi sve Kiar boluje i da nije zdrava beba. joj i danas kad se toga sjetim jeza me hvata.
    joj da mi je se sad dočepat, kokoš jedna

**mial** avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj NINA80 prvotno napisa
    nerazumijem zašto su joj lagali
    nina draga koliko sam ja shvatila dr je bila ta koja nije imala pojma šta govori pa je rekla za obe bebe da su u inkubatoru, iako je ova žena znala da njene bebe više nema.

NINA80 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

kad je već imala rizičnu trudnoću trebala je bit na čuvanju kod njih-znam ženu koja je cijelu trudnoću čuvala u vinogradskoj i rodila- a ne doma do 37tj.a i tu takvim situacijama se radi carski bez komentara! a u kojoj bolnici?

**mial** avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

vinogradska

wana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj yasmin prvotno napisa
    zaspala u 9, probudila se u 11, cicanje, podrigivanje zaspala u 12, probudila se u 2, dojenje podrigivanje, zaspala u 1, spavala do 3, opet pocicala i spavala do 5, opet dojenje i budna do 7, zaspala do pola 8 (čak) u pola 8 opet cicanje i spavanje do 10 i 10
    sada opet spava

a što ćete, gladna svaka 2 sata, podrigne ko prasac, da tako lijepo ne napreduje uz sve što znam sigurno bi pomislila bih da nemam dovoljno mlijeka kad tako često traži, a tako je i po danu...

jučer od 16 pa do 21 je spavala u dva navrata, jednom pola sata, drugi put 10 minuta,
    ovako je bilo i kod nas...trajalo sve do 7. mjeseca (kada smo primijenili neke non-AP metode pa je počeo spavati cijelu noć) i ja sam stvarno mislila da ću odalamit od umora i nespavanja.
    Nešto što nam je, čini mi se, dosta pomoglo je to da smo ga po danu stavljali spavati isključivo u dnevni boravak, dignute rolete...a noć u kimbi, sve tiho, nema igre...
    za bebicu i za nemarne doktore

NINA80 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

bas mi je žao

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj Paulita prvotno napisa
    yasmin, pa dobro je bilo! Nadam se da će biti sve bolje i bolje!
    Ipak je pomak,mali ali je! Ako i noćas bude bolje,a nadam se da hoće, onda znači da se lagano vraća na spavanje po noći :D

yasmin avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

ni ja ne kužim kako se sa tom bebicom dogodilo i to u bolnici, pa zar nije bila na ctg-u??
    pa on odmah ukaže na fetalnu patnju, pa nije dijet eodjednom umrlo

joooj grozno
    a ja se žalim na nespavanje
    mrzim takve priče
    ne smijem ni pomisliti kako je toj ženi
    a bogme i ovoj iz Paulitine priče

ja sam imala sreće sa doktorima i nemam ružna iskustva
    najgore mi je bilo kad su rekli u rodilištu da ivanu nisu uspjeli izmjeriti sluh pa d amoramo ići u klaićevu, pa su nam 1. puta tamo rekli da ima nekih odstupanja pa je 2. put sve bilo u redu
    ali bili su jako fini

nas dvije smo se uparvo vratile iz šetnje, još uvijek smao sling, kolica nismo isprobali
    vani je prilično hladno ali ne mogu cijeli dan biti u kući, a da samo barem negdje bliže moru...je li tra?

pih ja bih i imala gdje otići ali je to vikendica bez grijanja i nigdje nikoga , i kaj bi tamo sama sa dvoje djece :?

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Ja si razmišljam da pustim ove moje da đipaju dok ne popadaju od umora pa makar ih našla da su zaspali svi u jednom kimbiću ili na podu :/

**mial** avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Ja si razmišljam da pustim ove moje da đipaju dok ne popadaju od umora pa makar ih našla da su zaspali svi u jednom kimbiću ili na podu :/
    pa sam ja tako nedavno ostavila Kalu i zaspala je u svom šatoru, sva sreća da sam ispd stavila dvije deke na četverostruko ipak je to pod. MM kad je došo riknuo od smjeha, veli on vidim bilo vam je veselo danas

evo saznala sam ipak ima tu pozadine u ovoj tužnoj priči. u bolnici su je ostavili čim su vidjeli da ima však plodne vode i tamo je ležala 3 tj. noćas dobila trudove, ali na ctg se pokazalo da se bebi voda skuplja u glavici, hitan carski, ali već je bilo prekasno. prije 3 dana radila ctg i sve bilo super i rekli da beba super napreduje :?

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Mial ajoj... ja se samo sjetim onog ctga na Merkuru. "Ajde vi mama držite pa ak prestane kucat malo pomaknite" i ode ona a ja nek lovim tri srčeka sa dve lopatice

haribo avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

ajme koje tuzne price

traktorka pogodila si

nisam jos pocela pravit kolace al spremam stan malo detaljnije, a bit ce i kolaca
    dolazi mi sestricna iz Svicarske sa sinom tako da me do nedjelje nema

iduci tjedan MM rodjos pa opet spremanje i kolaci

juce sam bila sa Kristijanom u sportskoj dvorani na gimnastici, ako se to moze nazvati gimnastika
    bilo je puno djece i na sve strane se skakalo, odusevljen je, tako da cemo to prakticirati cesce

pusa svima i bacam se na posao

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

a da samo barem negdje bliže moru...je li tra?

pih ja bih i imala gdje otići ali je to vikendica bez grijanja i nigdje nikoga , i kaj bi tamo sama sa dvoje djece :?
    Nudim ti rješenje-pozoveš i nas dvoje,i onda su to već dvije žene i troje djece i tulumi do zore jedino mi se ona hladnoća nikako ne sviđa

Mial-sad sam bila u Sparu-imaju one ploče za pisanje za 59 kn,velike i lijepe!

Roko se nikada nije samo srušio od umora....nikada nije slučajno zaspao na kauču,podu ili negdje. Kod njega su uvijek ceremonije u pitanju
    Recimo onaj dan kad nije spavao popodne,uopće nije ni pomislio da bi negdje malo odmorio,zaspao na 5 minut,šta god.....rađe je bio budan i umoran! Uopće ja njega ne kužim ...

Haribo-samo se ti debljaj

**mial** avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj traktorka prvotno napisa
    Mial-sad sam bila u Sparu-imaju one ploče za pisanje za 59 kn,velike i lijepe!
    ma taj vaš je il bolji ili sam ja čorava

joj danas mi je baš loš dan . . .
    bila mi maloprije sveki , pa ja ću si pucati u glavu. izgleda da više nesmijem ni kuhat ni prat ni peglat, majko moja kako smo napravili i ja rodila djecu bez nje
    da bar mogu otić odavde, nemam više snage za borbu

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Uh mial, pa šta tako gnjavi? Ili samo prigovara?

nina, pedijatrica se "malo" zeznula, mial je dobro objasnila.

Lovro se jedino onesvijesti u AS ako je umoran. Za bilo kamo drugdje su potrebne ceremonije.

Točkica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Citiraj haribo prvotno napisa
    ajme koje tuzne price

traktorka pogodila si
    Potpisujem....

Mial, prestrašno... Ne daj Bog nikome.....
    Bile smo u igraonici u srijedu, same nas dvije i teta...bilo mi je bezveze otići jer se ona tako veselila pa sam je pustila, crtala je sa tetom, plesala, ja sam otišla na pol sata i vratila se.
    Nevjerovatno da nema više dječice koja bi dolazila, kaže teta da ih je uglavnom 5 istih.
    Sutra sam u Klagenfurtu, shopping, idem po ploču u Interspar i poharati dječji H&M :D
    Jučer sveki kupila Lei donji dio trenirkice, a na njemu piše štampanim slovima EVIL, odvalila sam se od smijeha a ova jadna nije ni znala šta piše...

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

A ja očito neidem nikam prek ovog vikenda. Jučer su DOra i Mislav povračali i danas imaju 38. Fakat ću se upucati

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj Točkica prvotno napisa
    Jučer sveki kupila Lei donji dio trenirkice, a na njemu piše štampanim slovima EVIL, odvalila sam se od smijeha a ova jadna nije ni znala šta piše...

Fakat ću se upucati
    Jedino ako te ne upucam prije toga. Ti stvarno ne želiš ni da se slučajno sretnemo na skijanju? Daj, šalji link.

~~~~ za tvoju ekipu, da čim prije ozdravi.

Prošle godine, dva dana prije nego smo trebali ići na skijanje, Lovre se razbolio. Visoka temperatura, povraćanje, nije htio ni jesti. Srećom, tada je još uvijek dojio pa ga je sika 'održavala na životu'. Sve skupa, tri dana totalno loše, da bi se četvrti dan probudio kao nov.

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Ajd da probam opet. Mi idemo ovdje
    http://www.atlasairtours.hr/?lang=hr...71&level5=4648

yasmin avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

evo da se i ja javim u ovaj rani sat
    noć kao i ona prije nje, s obzirom da je opet prespavala cijeli dan nije bilo loše
    sinoć smo bili u gostma, dolje kod dede koji je imao roćkas i opet je spavala, voli gužvu i ona ju uspavljuje

znači dobra je ta ploča iz interspara, jel to piši briši ploča?

mi imamo u dvorištu na zidu klasičnu školsku (ne baša tako veliku) ali bila je interesantna jedan dan,

danas idemo kupovati (i baš na međunarodni dan nekupovanja) neke poklone, ovaj vikend imamo dva dječja ročkasa i jednu bebu

muku mučim i da pronađem bubnjeve za ivana, one egzotične, naravno bilo bi lakše da mogu glajzat po dućanima, ovako je teže od doma, no navodno stžu neka dva sa jedne veleprodaje
    traktorka ako dođu ja ti poslikam

MB ~~~~~~~~~~ za bubaniće
    drž se....

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

YAS draga hvala ti...
    Vidim kod vas stvari ipak idu na bolje. Ja sam si baš razmišljala kako ćemo uskoro imati 3 svjećice na torti i nemrem vjerovati. To ne znaći kao što se vidi iz priloženog da je nekaj super bolje

**mial** avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Bokić!
    Paulita ma to ti je čudna žena, neznam kako bi ju uopće opisala ma jednostavno - zločesta!
    Točkica dobar shopping! EVIL
    MB ~~~~~~~~~~~~~~~~~ da što prije prođe!
    za link
    Mare evo ipak nećeš morati, to te je samo malo cimala
    Yas ipak ide na bolje sa spavanjem :D , a bit će još bolje, sve sam svoje hokus-pokus usmjerila prema vama .
    a takvu buku pa i još jaču je volila Kala kad je bila beba, a kad ju nisam mogla uspavati samo bi upalila usisavač koji je bio užasno bučan i ona koda ju je nesvijestica ulovila, što bučnije to bolje i onda samo odjednom sve joj je počelo smetati. pa tek nakon godine se vratila u nekakvu normalu da baš nemora biti stroga tišina.
    Trak kako je Roko?

wana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

MB- za link, vidiš da nije bilo teško i ~~~~~~~za bubance.

Jure je noćas od 1,45 do 4,00 bio budan i nije htio zaspati, zvao nas je 15 puta, da se hoće dignit, da mu je pao memo...na kraju je zaspao i spavao jutros do 9,15 :shock:
    Kupila sam mu jučer ski odjelo u Mercatora (baš u dućanu) za 210,00 kn, narančasto-sivo.Super je i super mu stoji. Kad sam mu ga obukla rekao je: mama, nisam prije znao da je to ovako lijepo.

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

evoooo jeeeeeeeeee
    vratila se iz mrtvih...
    ali što se vi raspišete u zadnje vrijeme...kad bi sad krenula...ne bih radila sljedećih tjedan dana...zato - postizborna šutnja!
    do prve prilike

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Ovo ti je super!!! :D Bili smo tamo dva puta do sada (bez Lovre). Zadnjih deset dana sam bezuspješno pokušala naći ponudu za ove smještajne jedinice ali su im u međuvremenu promijenili ime. Meni jedino smeta što je all-inclusive: a) nisam sigurna koliko ćemo od tog all-a iskoristiti (npr. sigurno se nećemo vraćati sa skijanja radi ručka), b) koliko toga će Lovre uopće htjeti jesti, c) relativno skupo. Nažalost, nemaju opciju samo najma apartmana.
    Ipak, napravila sma predrezervaciju. 8) 'ko zna, možda nam nećeš uspjeti pobjeći.

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Meni je super kaj je all inclusive. Ne moram kuhati a i dedi i baki onda to dojde kao neka vrsta "nagrade" i trebaju se sam baviti s klincima. A i j aću moči se pozabaviti sa svakim malcem posebno jer će drugo dvoje moć zabavljati baka i deda.

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Bok ljudi!

Roko je od jučer popodne isto bolestan.
    Sav je začepljen,za sada nos ne curi i ne kašlje ali je noćas imao temperaturu 38,a sad ima 37,5. Nisam mu ništa davala za temperaturu pa vas molim prijedloge i savjete jer se ne sjećam kad ju je zadnji put imao! Imam doma Lupocet sirup i čepiće,a za sirup nemam onaj papirić o načinu primjene pa ako netko zna doziranje i koliko često da mu dam ? I da li da mu dam sirup???? Ne bi još kod doktora jer nije za sada uopće klonuo! Da ga tuširam? Dajte koji savjet!

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Držim ga samo u potkošulji,jel to ok? I donjem dijelu piđame?

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Možeš ga i okupati ono kaj više voli (ili tuširanje il kupanje). Ne znam kak mjeriš temperaturu ali mojima nema šanse da se mjeri u guzi pa sam tako odustala i od čepića. Dajem Panadol sirup za temperaturu.

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Mi temperaturu ispod 38 ne skidamo lijekovima. Ako prođe 38, prvo idemo s tuširanjem. Onda sirup, onda čepići. Nažalost, ne znam napamet doziranje sirupa. ~~~~~

MB možda se i vidimo.

wana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Sav je začepljen,za sada nos ne curi i ne kašlje ali je noćas imao temperaturu 38,a sad ima 37,5. Nisam mu ništa davala za temperaturu pa vas molim prijedloge i savjete jer se ne sjećam kad ju je zadnji put imao! Imam doma Lupocet sirup i čepiće,a za sirup nemam onaj papirić o načinu primjene pa ako netko zna doziranje i koliko često da mu dam ? I da li da mu dam sirup???? Ne bi još kod doktora jer nije za sada uopće klonuo! Da ga tuširam? Dajte koji savjet!
    A joooj, baš mi je žao, ali, zašto si se tako uspaničarila(ili mi se samo čini :/ )? Vidiš da je dobro, temperatura od 38, još uvijek nije ni za tuširanje ni za ljekove, ali, obzirom da je bila noć, mogla si mu dati žličicu lupoceta ili mu staviti čepić.
    Vidiš da mu je temp pala (37,5 se uopće ne smatra temperaturom kod djece), i davanjem antipiretika prije nego je to potrebno (temp preko 38,2(38,7 u guzi)) može imati više štete nego koristi.
    Čak ga ni ne moraš držati samo u potkošulji...ne znam koliko vam je toplo u kući, možeš mu obući tanku majicu.
    Nemoj se nervirati

yasmin avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Citiraj wana prvotno napisa
    A joooj, baš mi je žao, ali, zašto si se tako uspaničarila(ili mi se samo čini :/ )? Vidiš da je dobro, temperatura od 38, još uvijek nije ni za tuširanje ni za ljekove, ali, obzirom da je bila noć, mogla si mu dati žličicu lupoceta ili mu staviti čepić.
    Vidiš da mu je temp pala (37,5 se uopće ne smatra temperaturom kod djece), i davanjem antipiretika prije nego je to potrebno (temp preko 38,2(38,7 u guzi)) može imati više štete nego koristi.
    Čak ga ni ne moraš držati samo u potkošulji...ne znam koliko vam je toplo u kući, možeš mu obući tanku majicu.
    Nemoj se nervirati
    e tako i mi...
    ne moraš još skidati, prati opće stanje ako nije precendrav nervozan ili uspavan sve je o.k.
    nalijevaj ga fiziološkom i neka ispuhuje nos, kad zaspi stavi luk kraj uzglavlja
    krema dr theissa na prsa, puno čaja ili drug etekučine, c-vitamin
    i puno pusa, evo jedna i od mene

wana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj wana prvotno napisa
    Nemoj se nervirati
    e tako i mi...
    ne moraš još skidati, prati opće stanje ako nije precendrav nervozan ili uspavan sve je o.k.
    nalijevaj ga fiziološkom i neka ispuhuje nos, kad zaspi stavi luk kraj uzglavlja
    krema dr theissa na prsa, puno čaja ili drug etekučine, c-vitamin
    i puno pusa, evo jedna i od mene
    i mi ovako
    ~~~~ da brzo prođe

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

JE tak i mi.
    Maruška da bar. Pa nema veze i ak ste u nekom drugom ali u blizini. Bilo bi super. Mi idemo od 19.1 kad si napravila predrezervaciju?

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Hvala drage!

Za sada još ne paničarim naglasak-za sada
    Kod nas je dosta toplo pa ga zato nisam obukla,inače je u potkošulji i majici kratkih rukava ali kad trči bude mokar. Pije puno tekućine i za sad je ok stanje! Probat ću kasnije sa tuširanjem ako mu bude rasla temperatura. Ne da mjeriti i to me izluđuje,mjerim mu ispod ruke,a on vrišti da ga boli
    Evo sad skače jer gleda Tabise a inače se valja po kauču i igra!
    Kupili i fiziološku pa mu to stavljam.
    Probat ću sve samo da ne moramo kod doktora,iako je mm navalio ali mislim da nije potrebno,bar za sad!

svima

Stijena-welcome back

Stranica 5 od 13 PrviPrvi ... 34567 ... PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •