e ovako . . . otkad znam za sebe rekla sam si da će mi djeca imati neobična imena i izmišljala još ko mala. šašava kakva jesam ostala pri tome a ni MM niš bolji pa me podržaoModesty Blaze prvotno napisa
![]()
Kala je bila do zadnjeg vag UZV dečko, al nam m imena baš nisu padala na pamet. Kala se trebala zvati Kla po MM izboru i tu su nas svi pokušali ubiti u pojam ali kad nisu uspjeli onda su nam se smijali al to nas nije ništa baš obeshrabrilo. jedan dan došla moja mama i veli da kad je izašla iz bolnice dobila je Kale i da bi mogli razmisliti o tome a i nije daleko od našeg izbora samo je dodano A. MM čim je ćuo oduševio se i Kla postade Kala.
Kiar je nastao od Kiara i to 15 min nakn što se rodio a ja se mučila čitavu T da nađem ime ( imala ih u kompu preko 300 ) koje mi odgovara.
naime ja sam htjela kratka, neobična, nesvakodnevna i na K.
Kiar je prvo trebao biti Kan po mome ali se to MM nikako nije svidjelo pa sam morala tražiti dalje. a kako već rekoh da je Kala dugo bila dečko jedan dan sam rekla MM ako i sad krivo govore morali bi imati i ž ime u pričuvi i kako mu se sviđa Kiara. pristao je.
i tako dok sam ja njemu svaki dan po desetak imena nabrajala . . . jedan dan sam pukla i rekla ako bude cura bit će Kiara, a ako bude dečko bit će Kiar.
kad sam rodila rekla sam mu da prije nego što ide slaviti da izaber ime od svih onih spremljenih u kompu, a on veli pa ono prvo, a ja se poveselila Kan , ma veli ne ono ko žensko al bez a. :?aha Kiar, veli on pa da i tako ostao Kiar.
i što je najvažnije oboje su kršteni s tim imenima
jednog dana će me se vjerovatno odreći djeca![]()
, al kad navrše 18 nek mjenjaju
![]()
![]()
![]()
evo teta MB ja ispunih obečanje, a možda i ostalima koji se nisu usudili pitati![]()
![]()
![]()
dobro ???