-
Bokić!
dakle ja se Ne prijavljujem u klib nespavača. kao što već znate malac obožava spavati i ovo kako ga je mučilo par dana i par noći jako slabo je spavao jučer ujutro 2 x i skoro cijelo popodne. probudio se oko pol 7 i već 15 do 8 zaspao :shock: , pa opet buđenje oko 9 i 15 do 10 već debeli zimski san CIJELU NOĆ prvi podoj u 6 :shock: :D :D :D , je da lagano lebdim, a ne da hodam zbog 2 balona, ali nemogu vjerovati. ja mu po noći guram sve mi čudno a frajer mi samo okrene leđa. e sad da li će to se i nastaviti ili je to bilo samo nadoknađivanje neprospavanih noći vidjet ćemo ali koji dobar osjećaj nemoram ni pisat jel da.
i druga sretna vijest . . . nakon duuuuuga 3 tjedna moja damica otišla u vrtić. iskreno neznam koliko će dugo jer je jučer s bakom bila na trgu koji je prekrasan ( od legića su napravili jaslice, grad super okićen program za djecu od 18-21 sa djedom Božičnjakom . . . ), pa je već jutros malo počela kašljati i šmrcat. al koliko bude išla nije važno nek se malo izdivlja a i da nemora gledati ovu svoju ucviljenu .
Jeluška nismo se već dugo ni vagali ni bili kod pedijatra ( skratit će me za glavu ) tako da neznam koliko je težak, ali imaaaa ga
, nema još zubića - čekamo ih, dojimo na zahtjev tako da zbilja nemam pojma. Kalin svaki podoj sam pisala na papirić, a njemu nekad i 2,3x dam iz iste 8)
Trak pitala si nedavno za plakanje , ja sam to onako malo zaobišla jer sam se ponadala da će me ove godine zaobići ali to je rijetkost. dakle 12 mj je meni u biti jedan od najgorih mjeseci non stop padam u neke depre, nevidim izlaz u budučnosti- sve crno i naravno plačem.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma