Yas-taman kad sam ti htjela poslati par pitanja u vezi Lucije i Ivana,kliknem da sve pregledam,a ono ti već sve napisala :D

Dobro što Luce nije puno spavala,možda će onda malo po malo ipak uhvatiti noćni ritam! A što se Ivana tiče,bravo za njega što je dobar i što sve štima. A spavanje popodne...ako neće,bolje ne forsirati. Roko sad opet bez problema spava,ali ga ujutro budim bar u pola 10 i idemo van,a i pošto je još malo iscrpljen od bolesti,jedva čeka spavanje. Nama će danas biti veselo jer je spavao od pola 3 do 5 :shock: . Dakle imamo tulum do ponoći. Opet me nesluša previše. Srećom nije histeričan,ali je tvrdoglav za pop...iti. Sve mora biti po njegovom,a ako nije onda plačeeee...a zna da neću popustiti ako jednom kažem da ne smije,ali je tako uporan da je to strašno

A ovo što kažeš za kumu...uvijek sam se grozila komentara drugih, nije svako dijete isto,ali dok to čovjek na svojoj koži ne osjeti-neće shvatiti!
Uglavnom ne mogu se pohvaliti da želim prihvatiti neke kritike i savjete vezano za Roka,a o čuđenju i komentarima ljudi koji nisu prošli nespavanje kao mi,uopće ne želim razgovarati,ili se pravim da ih slušam.
Recimo od moje prijateljice mali od rođenja spava cijelu noć,ali ništa ne jede. Njoj nije bilo jasno kako Roko hoće sve jesti,a meni kako mali spava....ljudi ko ljudi...