E pa drage moje, evo i ja došla na posao . Šta ću što bi rekli odbiše mi od bubrega, a svakako mi sve šalju kući tako da nekako se uspijem dokotrljati do posla, a najviše mi smeta dugotrajno sjedenje, jer me kičma razvaljuje.

Kod nas ništa novo (Hvala Bogu). MM skinuo gips, ja sam kao bolja, Dino mi je onako malo upitan. Skinuli smo noćnu pelenu, ali smo vratili cucu i mazilicu, ne znam zašto, ali vjerujem da je zbog svih događanja oko nas. Nekako mi nije stari Dino. Pravo je šutljiv, često se rasplaće bez razloga. Imamo problema dok krenemo u i iz vrtića skoro svaki dan, a ja sam zaista na rubu snaga, nikako da se odmorim.

Mi imamo umjetni bor, samo ga moramo naći i izvući iz hrpe stvari koja je u podrumu. Djed Mraz nam dolazi u vrtić, ali i kako moja seka radi u katoličkoj humanitarnoj organizaciji, tamo će isto tako biti (vjerujem da će biti impresivnije) pa ćemo tamo ići isto vidjeti djedicu. Kod nas sada igračke upošte nisu in, ali su zato in Medvjedići dobrog srca i ubi me sa njima. Već mi dijete govori hrvatski (pravi poliglota ). Zamislite mene koja govori Đe si ba, a dijete mi ujutro maše i govori Bok i sretno i ja bih samo točkicu toga
Yas. drago mi je da debela odlučila malo bolje spavati, pusa ozdravilica svima, a ostalima