-
a jeste se raspisale
mi bili u šetn ji
ajme dok nas spremim to je drama i onda niz stepenice, luce u slingu, nosim dekice za kolica i ivana držim drugom rukom
luce je danas 1. put bila u kolicima, sve 5
ivan je išao gledati bagera kako radi i usput smo obišli večinu baki i dedi da vidimo jel nikola i kod njih bio
dobio je još jednog jurića, ovaj pjeva iritatnu pjesmu, vozi i okreće se i spuštas mu se i diže krov i vrata se otvaraju, čudo neko
ja uvijek željela bor u tegli a uvijek kupimo rezani, jedne godine fulali, sav se osuo...
ja sam stavila vijenčić na vrata, advent vijenac i u svaku sobu po neku sitnicu, malog djeda mraza, soba, svijeću, anđelčića i sl.
na boru kombiniramo te male fig. iz dm-a kupila prošle godine i obične kugle, sve mi je u crvenoj boji, već me pomalo živcira ali mi glupo sve komplet mijenjati
sad sam se sjetila bubnjeva...još nisu stigli...nadam se da hoće
maruška baby einstein muž skida pomoću onih sharing programa, ubij me, to je sve što znam, onda dok ih obradi i prenese u dobar format to potraje, ako iz ovog mog vrhunskog objašnjenja nisi skužila što je to piši pa ću pitati mm-a za detalje, imamo nekoliko tih crtića, mogu i spržiti i poslati ako ne uspoijete skinuti,
sad me zanima hoće li uspijeti i s dorom pa da vidim kak će ivan reagirat, već mi je muka od munjevitog
bera, super za vrtogusca
uživaj dok možeš
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma