Stranica 11 od 13 PrviPrvi ... 910111213 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 501 do 550 od 650

Tema: ZPB 2005. (27. dio)

Točkica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Citiraj Paulita prvotno napisa
    Ali ima gadan zadah iz usta pa predpostavljam da su opet krajnici
    I Lea već duže ima zadah, nije bolesna ni prehlađena trenutno ali mislim da ima nešto šlajma i da je zato. Trebam li do dr radi toga, da ne ode dalje?
    Što se ukrašavanja tiče. okačila sam vjenčić na vrata, sinoć se izmučila pokušavajući staviti oko balkona lampice a mm gledao utakmicu i nije me šljivio...pa nisam uspjela i probat ću danas.
    Bor umjetni uvijek, imamo podno grijanje pa mislim da bi se pravi osušio za dva dana...

wana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj Točkica prvotno napisa
    , imamo podno grijanje pa mislim da bi se pravi osušio za dva dana...
    Ajme, ovo mi je super i ja ću to imati kad narastem, jednog lijepog dana u kućici u blizini Splita 8)

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

I Lea već duže ima zadah, nije bolesna ni prehlađena trenutno ali mislim da ima nešto šlajma i da je zato. Trebam li do dr radi toga, da ne ode dalje?
    Mislim da ti doktor ne može pomoći. Samo bildat imunitet, tople tekućine...

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Ajme, jesam, al ja sam mislila da je to "nešto" danas, al sam tek sad skužila da si ti u pustoj Londri u vrijeme predstave
    Spasila si se.
    (već sam u međuvremenu nazvala kazalište - nema mjesta - možda otvore novi termin)
    Mislim, ja cijelo vrijeme pretpostavljam da je ovo o čemu ti pričaš isto u kazalištu?

wana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

[quote="Maruška"]
    Mislim, ja cijelo vrijeme pretpostavljam da je ovo o čemu ti pričaš isto u kazalištu?
    Ma je, nemaš straha, idu i Roko i Anton...

wana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

evo, da sve forumašice vide http://www.gkl-split.hr/novosti.php

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Maruška je vidjeh da smo neuspješne
    Stijena majke ti sorry... Jučer sam vidjela tvoj sms na sastanku i kasnije me m mlađi sin tolko izludio i izblamirao kod frizera da sam uopće zaboravila da postojim a kamo li da mi je netko napisao sms na koji nisam odgovorila

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Citiraj Paulita prvotno napisa
    Ali ima gadan zadah iz usta pa predpostavljam da su opet krajnici
    Ma Lovro uz temperaturu ima i zadah. A to bi mogla biti upala krajnika. Nadam se da nije jer ju je imao pred par mjeseci.

Evo, probudio se, nema temperature i harači po dnevnom.

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj wana prvotno napisa
    Ajme, ovo mi je super i ja ću to imati kad narastem, jednog lijepog dana u kućici u blizini Splita 8)
    Ovako i ja

Ti i Mare ste meni zakon

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

aaaaaaaaaaaaaa...upravo mi je Roko rekao "Ti si moja žena!!" raaastooop

yasmin avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

a jeste se raspisale

mi bili u šetn ji
    ajme dok nas spremim to je drama i onda niz stepenice, luce u slingu, nosim dekice za kolica i ivana držim drugom rukom
    luce je danas 1. put bila u kolicima, sve 5
    ivan je išao gledati bagera kako radi i usput smo obišli večinu baki i dedi da vidimo jel nikola i kod njih bio

dobio je još jednog jurića, ovaj pjeva iritatnu pjesmu, vozi i okreće se i spuštas mu se i diže krov i vrata se otvaraju, čudo neko

ja uvijek željela bor u tegli a uvijek kupimo rezani, jedne godine fulali, sav se osuo...
    ja sam stavila vijenčić na vrata, advent vijenac i u svaku sobu po neku sitnicu, malog djeda mraza, soba, svijeću, anđelčića i sl.
    na boru kombiniramo te male fig. iz dm-a kupila prošle godine i obične kugle, sve mi je u crvenoj boji, već me pomalo živcira ali mi glupo sve komplet mijenjati

sad sam se sjetila bubnjeva...još nisu stigli...nadam se da hoće

maruška baby einstein muž skida pomoću onih sharing programa, ubij me, to je sve što znam, onda dok ih obradi i prenese u dobar format to potraje, ako iz ovog mog vrhunskog objašnjenja nisi skužila što je to piši pa ću pitati mm-a za detalje, imamo nekoliko tih crtića, mogu i spržiti i poslati ako ne uspoijete skinuti,
    sad me zanima hoće li uspijeti i s dorom pa da vidim kak će ivan reagirat, već mi je muka od munjevitog

bera, super za vrtogusca
    uživaj dok možeš

yasmin avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Citiraj traktorka prvotno napisa

nama je ivan konačno počeo ovih dana govoriti da nas voli

**mial** avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj yasmin prvotno napisa
    Citiraj traktorka prvotno napisa

nama je ivan konačno počeo ovih dana govoriti da nas voli

a Kala tepa braci: ma pojest ću te!
    a mene zagrli i veli: Kala jako voli! i rukicom koja je na leđima me tapša od sreće.

maloprije došla sveki s poklonima što je Nikola ostavio kod nje pa ju ja zbunjeno gledam i pitam ju a šta je s ovim na prozoru s vanjske strane veli ona da nije.
    :D ahaaa kod nas je zbilja bio Nikolica!!!! :D :D :D

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

sad sam dobila dojavu da se deda danas oblači u sv. Nikolu (nemam pojma kaj to znači ) i da moramo s patrikom poslije vrtića doć po poklone.
    Ajde bar nešto kad su već roditelji zakazali

moje dijete još odonda kad sam se sva ishvalila da mi je rekao da me voli, nije prestao - svaki dan dobijem huggsie (u prijevodu: zagrljaj) i pusu (čak više njih), a koji put mi i kaže da me voli jer valjda mu je neugodno koliko puta ja to njemu kažem dnevno, pa da on meni ne kaže nijedanput a naučio je i pokazati koliko me voli - tak otprilike nešto više od pol metra - koliko iznosi kad raširi obje ruke

a baka još od neki dan nije došla k sebi kad je njoj rekao: "ti si moja mama!" - to joj je bilo tak da je cijeli dan to ponavljala!

**mial** avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

:D :D :D
    ZPB-ićima ljubav vlada!

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Kao i uvijek

Roko je pravi emotivac,već dugo nam redovno govori da nas voli,ljubi i grli svako malo,ali ovo mi je prvi puta rekao iz čista mira

wana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

sad sam se sjetila bubnjeva...još nisu stigli...nadam se da hoće
    vidjela sam te bubnjeve neki dan u Dioklecijanovim podrumima, nemam pojma koliko koštaju, baš sam Vas se sjetila.

Jure nam već odavno govori: Mama, puno te volim! :raznjež: , a tako kaže i teti čuvalici, tati, baki, didi...
    A koliko: "ovoliko"-raširi ruke i kaže "sto metara"

Trak- i ti si meni super (za Marušku ne znam )

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

luda si ko šiba !

**mial** avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

aaaaaaaaaaaaaaaaa a ona je meni tako ljepo pričala o tebi ljetos
    Mare

Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

ja još nisam dobila konkretno volim te, ali ako je dobre volje onda sam njegovo zlatno sunce ili veliki oblak, veliki znam zašto , a oblak zbog medvjedića dobrog srca

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

I patrikovo volim te je više nešto kao: "mama, voljljljnmljljllljmnljlj teeeeeeee!", ali ja se tješim da isto znači

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Ni kod mene nema konkretnih izjava ljubavi, osim mog Domagoja koji mi se prišmajhla onak okrene rukicom moje lice prema sebi i pomazi me "mama mojaaa, daga mama"

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Ni kod mene nema izjava, ali Lovro svako malo doleti do mene, baš se zaleti, zagrli me i tapše po leđima, pa mi da pusu koja traje nekoliko sekundi i onda me pomazi po glavi i govori "daaagaaa". Najbolje mi je kada se i tati obrati sa "daaagaaa"

wana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj **mial** prvotno napisa
    Mare
    ajmeeeeeeeeeeeee, znala sam da će me netko pogrešno shvatiti , ma mislila sam da je meni Trak super, al da ne znam je li super i Maruški. (to je trebala biti šala upućena na trektorkin račun koju je ona hvala Bogu shvatila :smajlićkojibrišeznojsačela
    Marušku volim (jako,jako), o Bože!
    Al mial, drago mi je da se "boriš" za Maru i štitiš joj leđa dok nje nema, a sad kad dođe i vidi što se zakuhalo, bum dobila po nosu

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Ajde da i ja nešto od prve skontam

Sad još čekamo Marušku

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Koja si ti diplomatkinja Mare

Wana-kad budeš opet tamo u prolazu,aj baš pitaj pošto bubnjevi,čisto da znamo.Tnx.

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Bili smo kod doktorice, grlo je jako upaljeno i dala mu je Silapen. Opet mu se predvečer digla temperatura do 38 pa sam mu ipak dala Lupocet. Nije ga povratio, mada je bio korak do. :/

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Uh,žao mi je !
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da što prije prođe

Jeluška avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Lovri. nek što prije ozdravi.

Bera pomazi bebu. Lijepo vas je čitati.

:D :D :D za Luciju i samo nek nastavi tako!

A moje cure su balave. Vodimo bitku s puhanjem nosa. Jelena je uvijek obožava ispuhati nos, a sad ne bi puhala nema šanse. Tak kad joj ušpricam aqvu onda je prisiljena puhati. A Petrici MM ili ja izvućemo prirodnim putem. Ugalvnom spava bez problema nakon ćišćenja.

MB, nisu trojke stigle kući. Trebali su danas ali su odlučili da će pričekati još koji dan.

Danas sam bila u kupovini poklona i najradije bi si sve ostavila. 8)

A jučer se otvorio pevec. Imam osjaćaj da je cijeli Brod bio tamo i ponešto Bosankog! Prestrašno.

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Citiraj Jeluška prvotno napisa
    A jučer se otvorio pevec. Imam osjaćaj da je cijeli Brod bio tamo i ponešto Bosankog! Prestrašno.
    Klasika kod otvaranja centara. Ježim se od pomisli na to.

Lovro spava, imali smo burnu noć. Jučer sam mu dala Lupocet koji mu je jako malo snizio temperaturu. Oko pol noći me probudio jer se počeo vrtit u snu i ja ga popipala a on gori...Jedva sam mu dala Dalsy, bilo je plača. I napokon je zaspao kako treba. Bome, nije lako kada si sam s dvoje djece a jedno bolesno. Stalno sam vrtila u glavi "samo da se Leda ne probudi". U 6 je bio šou radi antibiotika. Skoro ga je povratio. Nadam se da će danas napokon krenuti na bolje. MM dolazi doma oko 2, do onda ću izdržati.

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Paulita-vjerujem da nije lako biti sam s dvoje djece,a pogotovo ako je netko bolestan.A jel ti ima tko pomoći dok ti nema muža?

Mi jučer bili na dočeku Nikole na osječkom glavnom trgu i zbrisali za 5 minuta bilo je užasno glasno,djeca su vrištala kad se pojavio krampus,a Roko ga srećom nije vidio jer bi bilo suza.Program solidno osmišljen,ali izvedba loša .
    Navečer imali goste koji su Roku kupili kutiju s alatom i vreću slatkiša koju će naravno pojesti roditelji
    Ja se probudila s nekom virozom,možda od Roka....nije strašno,curi ni nos i grlo me malo peče.
    Sad mi nekako prebrzo idu dani,Božić samo što nije tu....

Yas-kako je prošla noć?

Mial-gdje si,što te nema?Što je s Ninom?

Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Good morning

Lovri pusice ozdravilice, a ti se Paulita drži, nema mi ništa gore od velike temperature u po noći. Nedavno sam ja tako pipnula Dinu gori, dam mu paracetamol (mi pijemo dvije kašike zbog težine) u međuvremenu se razbudim kad djete ne da je vruće nego gori. Uhvati me panika, dignem ga da ga masiram plač, hoćemo se tuširati, hoćemo (mislim da ni mene ne bi mogli natjerati, ali on je uživao), obućemo se i igrali smo tenisa pola sata u dva ujutro rekoh da mi se dijete preznoji.

Sinoć je cijelu noć nešto sanjao, a kada sam po peti jubilarni put ustala u toalet, čujem ga kako govori Bravo kompa

Svima

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Bera-sad si me zbunila....koliko je težak Dino ?
    Pitam zbog toga što kažeš da mu daš dvije žlice sirupa,pa čisto da znam za ubuduće!
    A kad smo već kod pričanja u snu,Roko je maloprije tražio limuna :shock: spava i viče da mu dam limuna...a ja prvo gledam kakav limun,a on se samo okrenio na drugu stranu i nastavio spavati ...

yasmin avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

noć...najbolja do sada, hvala što pitaš...
    ovih proteklih dana d anije bilo vas cura ispalila bih je rnemaš s ekom izjadati, ili te ne razumiju ili ne žele ili misle da si prepekmezasta i stalno s e nešto žališ...

zaspala u 8.30 buđenje u 1.00 pa u 4 i u 7
    nisam je puno držala za podrigivanje jer podrigne čim je spustim na trbuh a i u snu i uopće je ne probudi

već dva dana sam naspavana :D

jedino noćas nakon hranjenja u 4 više nisam mogla zaspati do nekih pola 6

nadam se da će ostati tako...

mial dobro si isčarobirala

Jeluška, puse i ~~~~~za tvoje cure
    Paulita i Lovro~~~~~ajd fala bogu pa muž stiže, ti si žena zmaj

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

noć...najbolja do sada, hvala što pitaš...
    ovih proteklih dana d anije bilo vas cura ispalila bih je rnemaš s ekom izjadati, ili te ne razumiju ili ne žele ili misle da si prepekmezasta i stalno s e nešto žališ...
    Super :D baš mi je drago !
    I Yas-pa znaš da smo zato ovdje

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Citiraj Jeluška prvotno napisa
    joj, ja ne volim taj pevec, al uvijek odem jer kao tamo uvijek ima nešto super
    jučer bili jer smo MM i ja kupovali (sebi) poklon za Božić (pao je lcdić za spavaću - lijepo na zid da ne gubimo mjesta na komodi, pa mir u kući oko gledanja babytva ) i uglavnom svaki put kad dođem tamo, ponovno me oduševi sve - od asortimana, nahrpanosti, faca, blagajnica....a nedajbože nekoga nešto pitat.....katastrofa - tamo naravno opet nismo ništa kupili!

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

~~~~~~~~~~ ozdravilice za Lovra!

yas, oni kojima bebe spavaju cijelu noć od prvog dana (yeah, right ) ne mogu to razumjeti, mi kojima se i dvoipolgodišnjaci još bude noću (i još uvijek nisu niti jednu prespavali u komadu!), ipak možemo...

jučer smo bili kod bake i dede i došao je sv. Nikola ....
    naime, deda se obukao u svetog Nikolu i koliko si god to svi skupa nismo mogli niti predstaviti, ispalo je tako da smo se MM, šogor i ja vljaali po podu od smijeha.
    Deda je obukao bijelu pidžamu i bijeli šlafruk , napravio bradu od vate, kapu sv. Nikole od običnog bijelog papira za zamatanje, i još je sveki maznuo rukavice iz farbe za kosu , a na nos stavio šogijeve sunčane naočale ......još je odnekud ispuknuo zvonce (valjda ono za zvanje rundi ) i to je bio show program.

Patrik ga je samo gledao u čudu - sva sreća sve smo uspjeli poslikati, pa možda stavim koju da odvalite...ali moram naći neku na kojoj se vide rukavice - taj dio mi je bio najbolji. kad sam vidjela rukavice - odvalila sam.

Uglavnom "sv. Nikola" ga je pitao kako se zove, a on jadan sve bi rekao - počeo nešto - P...M....P...M - al nije uspio, onda mu je očitao bukvicu da mora biti dobar i kao šećer na kraju da ne smije dirati televizor jer dobra djeca to ne rade

Patrik ga je promatrao od glave do pete i već sam bila sigurna da ga je skužio i kad je kao "otišao" već sam zaustila reć da je raskrinkan, a Patrik se izvali: "baka, bio je deda mlaz"

No, kad smo došli doma krene prepričavanje kako je došao "deda mlaz" i donio mu "takej" (čitaj: traktor - još jedan - traktorka, posudiš mi nick? ) i na kraju ipak kaže: "deda mlaz je deda" a pametan i lijep na mamu

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

yas, pa odlično je Luce spavala! :D

trak, po danu mi dađe mama ili tata ujutro, a popodne sestra ili svekiji.

Lovro se probudio, sav je slomljen....

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Ajme, stijena, plačem od smijeha Stavi slike!

**mial** avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj **mial** prvotno napisa
    Mare
    ajmeeeeeeeeeeeee, znala sam da će me netko pogrešno shvatiti , ma mislila sam da je meni Trak super, al da ne znam je li super i Maruški. (to je trebala biti šala upućena na trektorkin račun koju je ona hvala Bogu shvatila :smajlićkojibrišeznojsačela
    Marušku volim (jako,jako), o Bože!
    Al mial, drago mi je da se "boriš" za Maru i štitiš joj leđa dok nje nema, a sad kad dođe i vidi što se zakuhalo, bum dobila po nosu

a šta'š plavuša

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Paulita-super za pomoć. A ovo što se probudio slomljen-tako je i Roko drugi dan temperature,valjda ih to jako iscrpi,on je samo ležao na kauču,malo se igrao,baš grozno za vidjeti!

Stijena-blago vama na takvom djedi ,svaka mu čast,super ideja :D

**mial** avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Bokić!
    jučer poslje vrtića Kala i ja malo otišle malo u šetnju i da uživamo zajedno. maznula sam sveki auto i uvalila joj Kiara ( nemogu vjerovati sama sebi - al fali mi malo samoće s Kalom)

Yas :D :D :D joj super bš mi je drago. noćas u 3 sam mislila na tebe i nadala se da ti spavaš a da sam te ja zamjenila.
    Kiar nije naviko da ga neko nosa i gnjavi pa siromaćek nije spavo pop i tako je navećer zaspao u 7, jedva sam ga na brzaka okupala. i frajer se naspavo do 3. prvo navalio naciku, dobrano se naklopao, pa se dobro istovario i onda dok sam ga premotala frajer se razbudio. bio je budan do neznam ni ja kad i pričao dadadaaaaaaaaaaaaa pa polako prešlo u vriskanje.
    a Kala mi se već par noći isto tako budi i priča i onda se nas dve mazimo, pokrivamo . . . kako je krenula u vrtić ranije ide spavati, a i odlazak po nju sam pomaknula jer i tamo duže spava i ujutro do 8 15. al meni malo fali pa sam skupa s njima sinoć ranije završila u krevetu.
    i u vrtiću je Nikola bio i dobili su poklonček u čizmicama :D
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ozdravilice za Lovru
    Stijena daj slikice
    Trak možda nam se već danas Nina javi dobila je nove prozore u kutiji , sam da joj to NJM pokopča
    bera mazi bušicu

**mial** avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

mene već polako strah :/ . mi na 11 str a niko nas ne ni ne ferma jel nas to testiraju il neće imat posla s nama?

wana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Ajme Stijena, dida je zakon, izualiziram rukavice u kompletu sa papirnatom kapom, šlafrokom i ostatkom "opreme", za krepat od smijeha

Maruška mi se nešto prijeti preko pm-ova pa molim moderatora da "nadgledaju" situaciju, moglo bi biti opasno :/

Jure je jučer popodne pojeo 3 puna duboka tanjura raščike sa suhim mesom :shock: , naravno da se probudio u 23 i nije htio spavati jer ga boli pupa , al kad se popiškio, stanje se popravilo i zaspao je bez problema.

Ja jutros otišla kod ginića nakon 2ipo godine , sve je ok,uzeo mi papu, imam neku upalicu, dobila plymicol, kaže dr. možete planirati novu trudnoću, al rekoh mu "je, doktore, ja sam vam nepokolebljiva" .
    ~~~~~~~~~~~~~ za Lovru i ostale bubance
    za naše kumče i spavanje, mial, imaš interaktivnouspavljivačke mogućnosti, bravo

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

........kaže dr. možete planirati novu trudnoću, al rekoh mu "je, doktore, ja sam vam nepokolebljiva" .

....a one priče o (sljedećem) trudničkom šopingu?? :?
    ali da, rekle ste Maruška i ti u paketu, a uz sve ove Londone, badmintone i skijanja, tko bi još i to stigao..... :ijošjednasmajlićkojipucaodljubomore:

wana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj Stijena prvotno napisa
    ali da, rekle ste Maruška i ti u paketu, a uz sve ove Londone, badmintone i skijanja, tko bi još i to stigao..... :ijošjednasmajlićkojipucaodljubomore:
    zaboravila si i odbojku

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Citiraj Stijena prvotno napisa
    zaboravila si i odbojku
    uffffffff, pucam.....

yasmin avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

moj nećak je upravo na operaciji hidrokele na jačeku, dajte malo vibri

~~~~~~~~~~~~~~~ za mišića

sva sam izbezumljena i čekam da se šogi javi

wana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004