-
~~~~~~~~~~ ozdravilice za Lovra!
yas, oni kojima bebe spavaju cijelu noć od prvog dana (yeah, right
) ne mogu to razumjeti, mi kojima se i dvoipolgodišnjaci još bude noću (i još uvijek nisu niti jednu prespavali u komadu!), ipak možemo...
jučer smo bili kod bake i dede i došao je sv. Nikola
....
naime, deda se obukao u svetog Nikolu i koliko si god to svi skupa nismo mogli niti predstaviti, ispalo je tako da smo se MM, šogor i ja vljaali po podu od smijeha.
Deda je obukao bijelu pidžamu i bijeli šlafruk
, napravio bradu od vate, kapu sv. Nikole od običnog bijelog papira za zamatanje, i još je sveki maznuo rukavice iz farbe za kosu
, a na nos stavio šogijeve sunčane naočale
......još je odnekud ispuknuo zvonce (valjda ono za zvanje rundi
) i to je bio show program.
Patrik ga je samo gledao u čudu - sva sreća sve smo uspjeli poslikati, pa možda stavim koju da odvalite...ali moram naći neku na kojoj se vide rukavice - taj dio mi je bio najbolji. kad sam vidjela rukavice - odvalila sam.
Uglavnom "sv. Nikola" ga je pitao kako se zove, a on jadan sve bi rekao - počeo nešto - P...M....P...M - al nije uspio, onda mu je očitao bukvicu da mora biti dobar i kao šećer na kraju da ne smije dirati televizor jer dobra djeca to ne rade
Patrik ga je promatrao od glave do pete i već sam bila sigurna da ga je skužio i kad je kao "otišao" već sam zaustila reć da je raskrinkan, a Patrik se izvali: "baka, bio je deda mlaz"
No, kad smo došli doma krene prepričavanje kako je došao "deda mlaz" i donio mu "takej" (čitaj: traktor - još jedan
- traktorka, posudiš mi nick?
) i na kraju ipak kaže: "deda mlaz je deda"
a pametan i lijep na mamu
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma