svim bubancima i hrabrim padalicama!

Meni je netko oteo dijete i podvalio mi drugo. Doduše klonirao ga je jer izgleda potpuno identično kao Patrik, ali je tako dobro da to ne može biti on
Ovo je bio vikend za pamćenje (za razliku od onog prije dva tjedna), da je svaki takav.......uh.........
Da ne pričam da je noćas spavao 7 sati u komadu :shock: što još nikad nije. Jedino mu malo još felša odlazak na spavanje, ali ne može baš sve biti idealno. U najgorim noćima sam priželjkivala da ide kasnije spavati, ali da se ne budi, pa evo mi ga sad na.
Jučer smo se igrali frizera - on je naravno mene češljao i šišao (skoro pa mi ništa nije ni ostalo na glavi od njegovog češljanja ), a onda je rekao: mama, a sad ti mene :shock: :shock: :shock: i onda je mirno sjedio na trosjedu, a ja sam ga ošišala (jer je odlazak frizeru još uvijek znanstvena fantastika- zadnji put se popeo po nekakvoj pregradi do plafona, pa su morali vaditi ljestve da ga skinu ).
Jučer je ujutro spavao do 10 i mi svi skupa s njim , tak da ga uopće nisam ni mislila popodne stavljati spavati, a on u 2 kaže mama je idem spavati, ja kažem dobro i mislim si yeah, right, a on legne u krevet i za par minuta ja dođem vidjet što je tišina, a on spava :shock: U pola 5 sam ga jedva probudila - već je sjeo i gledao i ponovno lego i spava, onda sam popalila sva svjetla, poglasnila TV, a MM je usisavao i onda se jadan jedva probudio. Doduše to nam baš i nije puno pomoglo jer je navečer opet zaspao u pola 12, ali zato mi je spavao do pol 7 bez ijednog buđenja
mial samo ti i dalje vibraj, očito ove vibre spavalice najviše djeluju na Patrika
Maaaaaaaaaaaaaa, dalje neću niti nabrajati kako smo se unatoč kasnom odlasku na spavanje jutros ipak uspjeli super probuditi, obući bez ijedne riječi, zaobići sve lokvice kako je mama i rekla itd.itd.itd. a jučer u kupovini kad bi god pošao rukom nešto dirati, pogleda me jel smije, ja mu samo vratim mrki pogled i odustane :shock: :shock: :shock: ma nema riječi, postao je dijete kavo sam oduvijek priželjkivala i volim ga najviše na svijetu i više nego prije, a mislila sam da je to nemoguće