mi smo ogradicu kupili zajedno sa krevetom ali naknadno
zato mi se sviđaju te sobe jer se sve može dokupiti po potrebi ali i nadopuniti nekim detaljom ili mijenjati kako dijete raste

luce već dva dana zaspi teku 11, buđenje oko 3, pa 6, malo si još cugne oko 8 i do pola 10 je budna
ma odlično, zaspi skoro uvijek odmah nakon cicanja, samo je spustim na trbuščić pa se sama u snu podrigne

nego ja sam danas imala odvratnu alerg. reakciju na koži, izašli mi ogromni mjeehuri kao da me izboli neki gigantski komarci, nemam pojma od čega, otišla doktorici, nećkala se radi dojenja ali mi je ipak spičila dvije injekcije
od njih sam ko drogirana, odmah sam legla sa lucijom a sveki je čuvala ivana, sva sreća barem je lucija spavala, ja nisam mogla zaspati ali sam bila totalno nemoćna se ustati, i sad mi je još slabo i sva sam uspavana
zvala sam pediajtricu, ona kaže nema veze samo dojite, neće maloj ništa biti
ali ako imalo onog što su mi dali (deksametazon i sinapen) ide u mlijeko lucija će spavati ko top)

sve mi se povuklo u roku 10 min, doktorica mi je rekla da mi mora dati injekcije jer da mi se takiva reakcija manifestriala na dišnim putevima da bi se mogla ugušiti :shock:
a ja pojma nema od čega, vrtim film non stop ali mi ništa ne pada na pamet

bera obećavam d aću se pozabaviti tvojim topikom ali sada jednostavno nemam vremna, i mi smo isto imali svakakvih promjea i to je sve normalno

patriče svaka čast, i mi imamo dramu sa šišanjem,,, a baka i teta frizerke, jednom ga je mm sa mašinicom pola na silu, na žalost i ja sma sudjelovala u tom i plakala koliko se on plakao, sad više neću, a ivan kad vidi mašinicu se sav preznoji, pokušat će baka isto tako kroz igru, stijeno svaka čast na šišanju, i ja bih pokušala sam ali s ebojim da ga ne unakazim a znam dosta toga o šišanju gledala sma cijeli život mamu i zarađivala đeparac u salonu preko ljeta