ovo sam jednostavno morala podijeliti s nekim jer sam totalno zbunjena, tuzna, ljuta... ne znam ni sama
necu ulaziti u pricu o tome kako se sve desilo, ali to nije ni vazno. Da mi je zao, nije mi zao, da sam u soku jer nismo skupa, nisam, ali da sam potpuno zatecena po pitanju naseg klinca, e to bome jesam!
Nakon svih njegovih prica kako je straasno biti dijete rastavljenih roditelja i kako on to NIKADA ne bi mogao priustiti svom djetetu, nagovora da bi trebalo ostati zajedno radi njega, on umjesto da tako reci spava pred nasim vratima i gori od zelje da vidi svog sina, njega nema... ja ga moram zvati i pitati dali misli doci i kada? Evo jutro je, vec je 10 sati, sinoc sam mu rekla da mi javi kada bi dosao, kada bi htio doci i on je rekao da ce mi javiti navecer jer mora nesto obaviti.. jutros sam mu poslala poruku kada ce doci, a odgovora pogadjate; nema. Vjerojatno jos spava...
Ne razumijem, da mi netko uzme M samo na jedan dan, gorila bi od zelje da ga vidim, spavala bi u autu ispred i svaku sekundu koju mogu bi iskoristila da ga dodjem vidjeti, a on? on jos spava... ne jasno mi je kako to moze tako.
Ne vjerojatno mi je to kako se muskarci mogu promjeniti, od onog; ja obozavam svoje dijete, jedva cekam provesti vrijeme s njim ( iako to mozda znaci spavati na kaucu u dnevnoj sobi i pustiti to isto dijete da se samo igra na tepihu), do ne znam ni ja cega... ma tako me to ljuti i rastuzuje, to licemjerje! a mene nazove ne majkom i kako cu ja unistiti nese dijete i kako mu JA oduzimam oca ( ja sam ta koja je trazila da se taj isti otac spakuje i napusti nasu malu zajednicu., iz jednostavnog razloga sto ne mogu tolerirati milijardu stvari, a najvise od svega apsolutni manjak postovanja prema meni, mom vremenu i trudu..., bitno je samo da se on naspava, popije kavu sa drustvom, procita novine, izadje na otvorenje novog kluba
![]()
)
ne znam ni koje je svrha ovog mog posta, ali jednostavno sam morala napisati par redova, iako sam sada tako ljuta da bi mogla napisati knjigu!

), do ne znam ni ja cega... ma tako me to ljuti i rastuzuje, to licemjerje! a mene nazove ne majkom i kako cu ja unistiti nese dijete i kako mu JA oduzimam oca ( ja sam ta koja je trazila da se taj isti otac spakuje i napusti nasu malu zajednicu., iz jednostavnog razloga sto ne mogu tolerirati milijardu stvari, a najvise od svega apsolutni manjak postovanja prema meni, mom vremenu i trudu..., bitno je samo da se on naspava, popije kavu sa drustvom, procita novine, izadje na otvorenje novog kluba
Odgovori s citatom
Vani je prekrasno. I ne živciraj se radi kretena.