Prvo hvala svima na savjetima.

Nataša M., Beba je stara skoro dva mjeseca i najčešče dojimo sjedeći ( položaj koljevke) a ležećki uglavnom navećer kada se uspavljujemo i tokom noćnih podoja.Beba uhvati bradavicu ispravno(u sjedećem položaju malo pridržavam dojku).U početku podoja siše brzo i pohlepno a kasnije uspori ritam, uzima krače odmore i nastavlja sisati.Beba nema pelenski osip niti bilo kakve naznake soora(prema onome što sam pročitala u Rodinim letcima o dojenju) ,a isto tako mislim da ga nemam ni ja.Dnevno imamo oko 6 popiškanih pelena i uglavnom ili jednu"pošteno"pokakanu pelenu ili jednu jače pokakanu i dvije od 2,5 cm.Uglavnom kakamo svaki dan. Ponekad u stolici ima kao sitnih sitnih kamenčiča/ljuskica(kao u pilingu za lice npr.)ali guza mu nije crvena niti ima pelenski osip.
Bol pikanja iglom mi se uglavnom javi kada su mi dojke pune i to samo u jednoj (uvjek ljevoj) i traje dok se ili ne izdojim ili beba ne počne papati.Jučer mi je bilo dobro i gotovo sam zaboravila na taj problem.Nadam se da će sve biti O.K.