ja sam se isto sjetila da kod nas prolaze ili skroz bistre, ili pak krem juhe.
MammaJu, kod nas u zadnje vrijeme samo krem :/ Inače super klopa oduvijek, ali u zadnje vrijeme zeza s povrćem ak' nije 80% miksano, tak' da podvaljujem gdje stignem- i s krumpirom na lešo i polumiksano sa žitaricama i ova varijanta sa zapečenom palentom...

Zdenka, možda bi im krem juha bila draža s kockicama kruha ili onim hrskavim kuglicama (nije da su super zdrave, ali ako služe svrsi ) unutra?! Kod nas je krem juha bez bar nekoliko kockica kruha postala nezamisliva (iako ja stavim žitaricu u krem juhu)

Tvoja djeca su veća, ali možda bi i kod vas ona fora sa zanimljivim imenima upalila. Npr. LeaB je jednom napisala da radi loptice od riže i ja sam odmah skužila da je taj naziv za nas dobitna kombinacija (taman je počeo zezati s rižom, nije je baš jeo s guštom) i kad su se našle LOPTICE od riže na meniju :D Koliko daš, toliko poklopa. E sad, on ima 2,5 godine, ali možda bi i kod tvojih upalila juha koju je jučer radila npr. Jagodica Bobica (OK, ovaj lik znam samo sa slika pa ak' sam rekla glupost zanemarite ) ili nešto na tu foru.
Što se zelenog tiče, možeš raditi i one pite sa sirom i zelenim povrćem (npr. blitvom) ili palačinke punjene povrćem. Sretno!