MammaJu, kod nas u zadnje vrijeme samo krem :/ Inače super klopa oduvijek, ali u zadnje vrijeme zeza s povrćem ak' nije 80% miksano, tak' da podvaljujem gdje stignem- i s krumpirom na lešo i polumiksano sa žitaricama i ova varijanta sa zapečenom palentom...ja sam se isto sjetila da kod nas prolaze ili skroz bistre, ili pak krem juhe.
Zdenka, možda bi im krem juha bila draža s kockicama kruha ili onim hrskavim kuglicama (nije da su super zdrave, ali ako služe svrsi) unutra?! Kod nas je krem juha bez bar nekoliko kockica kruha postala nezamisliva
(iako ja stavim žitaricu u krem juhu)
Tvoja djeca su veća, ali možda bi i kod vas ona fora sa zanimljivim imenima upalila. Npr. LeaB je jednom napisala da radi loptice od riže i ja sam odmah skužila da je taj naziv za nas dobitna kombinacija (taman je počeo zezati s rižom, nije je baš jeo s guštom) i kad su se našle LOPTICE od riže na meniju :D Koliko daš, toliko poklopa. E sad, on ima 2,5 godine, ali možda bi i kod tvojih upalila juha koju je jučer radila npr. Jagodica Bobica (OK, ovaj lik znam samo sa slika pa ak' sam rekla glupost zanemarite) ili nešto na tu foru.
Što se zelenog tiče, možeš raditi i one pite sa sirom i zelenim povrćem (npr. blitvom) ili palačinke punjene povrćem. Sretno!![]()