Citiraj seni prvotno napisa
a da zajedno kuhate, pa da oni rezuckaju ili peru povrce, ili nesto slicno?
oko ovoga bih se ja trebala vjerojatno vise potruditi. Doduse, antun ne pokazuje puno interesa za to (sto sam opet ja skrivila, jer sam bila totalno nevjesta kuharica u njegovim ranim godinama), ali da ga ukljucim u proces i 2x mjesecno, i to bi bilo nesto.
Kolace voli raditi, ali cak ni to nije garancija da ce ih htjeti jesti. Prekjucer smo radili strudlu od jabuka, i kad je jucer trazio nesto slatko, ponudila sam mu strudlu (koju inace voli). PA nije htio. Onda smo razgovarali, pitali smo ga da li bi jeo strudlu da je na tv-u vidio reklamu za nju? I tak smo se zapricali o moci marketinga i sl, i dijete uz put pojelo 4 komada strudle 8)

Ma, kod nas se situacija sigurno nece promijeniti preko noci (a kao sto sam napisala, nisam ja ni silno nesretna zbog toga, on je ipak zdrav i u konacnici jede poprilicno zdravo), ali definitivno moram raditi na tome da ga osvijestavam o vaznosti zdrave hrane, bilo kroz razgovor, bilo kroz pomoc u nabavi ili pripremi. I polako ipak uspijevam u tome. Ali jako polako.
Zdenka, oprosti na uzurpaciji topica!