U međuvremenu je još narasla...Tia prvotno napisa
![]()
Pozdrav tebi i tvojoj mrvici...![]()
![]()
Super!
![]()
Evo malog izvještaja jer mi je ovako lakše nego da pišem odbovore na sve upite preko pp-a.
Mi smo danas bili na slikanju. Teta doktorica kaže da je sve na broju i da je sve kako i treba biti. Beba je prespavala cijelo to peglanje sa sondom po trbuhu ("mamino dite" to su bile prvo moje riječi, pa je to ponovio i MM, a nakon toga i moja mama kad sam rekal da je beba sve to prespavala).
Mislila sam da ću se sad malo smiriti, no opet imam sto pitanja i nedoumica koje mi se vrzmaju po glavi. Valjda je to normalno kod nas trudnica koje dolazimo s ovog pdf.
Tia super, drago mi je napredujete i ti i beba![]()
Ah, pitanja.... Svakog dana ih je sve više, a tek nakon pregleda
![]()
Ne brini Tia, nego uzivaj!![]()
Super za tebe i bebača![]()
Tia glavno da je sve OK a pusti pitanja (prespavaj ih) dok sve teče po planu.
spavalica![]()
Tia, kad ce kava da te vidim uzivo....ti si vec dobrano trudna![]()
Javljam se da podjelim s vama moje (naše) novosti.
Od zadnjeg javljanja bili smo na jednom klasičnom pregledu i jučer za UZV.
Radila sam prenatalni test i on je OK, već sam dva puta radila nalaz urina i urino kulture i tu se malo mučimo. Prvi puta nije bila uredu urino kultura (sada sve sterilno), a za razliku od prvi puta sad s urinom nešto nije uredu jer je nađeno nešto krvi pa do sljedećeg pregleda opet treba napraviti kontrolu.
Već mjesec dana ne radim i na godišnjem sam. Imala sam svakodnevne glavobolje, a povremeno i migrenske (inače ih nisam imala), no kako sam prestala raditi sve je OK.
Jedinu poteškoću mi za sada radi tlak koji je nizak, evo jučer na pregledu 90/60.
Do 20 tjedna sam bila na 3×2 Utrića i sada postepeno ukidam.
Bebu već dva tjedan svakodnevno osjetim, istina za sada samo kad se smirim. MM još na žalost nema tu privilegiju jer kad god on stavi ruku na trbuh beba miruje ili samo lagano takne pa od salo-izolatora ne može ništa osjetiti. (Inače ponosna sam što se za sada nisam pretjerano udebljala samo +5)
Zato je jučer MM bio presretan jer je i on bio na UZV pa je mogao vidjeti našeg bebača. Dr. kaže da je sve na broju i kako treba biti. Opet je beba mirovala tj. samo se malo pomakla i cijelo vrijeme je dubila na glavi.
Izgleda da je sramežljiva jer nije htjela pokazati nam lice. Iako je bila sva skupljena dr je uspjela vidjeti i izgleda da imamo dečka!
Za mjesec dana sam opet na kontroli (bez UZV), do onda moram ponoviti urin i urino kulturu te moram napraviti koagulogram (moja mama je imala trombozu)
![]()
presretna sam zbog vas
Tiić - jedno pitanjce: dokad si pila Gingko?![]()
od 2 dc pa dok nisam popila bočicu do kraja (30 dana jer sam pila po 2 dnevno), onda sam prešla na čistu folnu, a nakon što sam otkrila Pregnital sad koristim to.wewa prvotno napisa
hvala za info, srce si!Tia prvotno napisa
![]()
Krasno, Tia!![]()
o, draga, kakve lijepe vijesti!!! :D čestitamo, i hvala Bogu da je sve u redu!!! :D
a tako niski tlak sam i ja imala - i rekli su mi da je to okej.....drži se!!!![]()
![]()
:D
Prekrasno![]()
:D
:D :D :Dsamo gustajte!
p.s. i ja san imala tako nizak tlak citavu trudnocu i sve bilo super, samo mi se spavalooooooooooooooooooo![]()
![]()