Tia :D![]()
Oooo koje lijepe vijesti :D
Mazi bušu i uživaj u svakoj sekundi,brzo će proći,a onda stižu još slađe brige![]()
to je onda mamin mali pospani dečkić..prelijepo!!
![]()
Tia,čestitke od![]()
Tia super, jako mi je drago, neka beba i dalje napreduje :D
:D :D Juupi za naseg prijatelja pisonju!
Bas se veselimo da sve ide kako treba. I moj je tlak bio nizi, bitno je da nije visok. Uzivaj mamice u slatkim udarcima.![]()
![]()
:D na ovako lijepim vijestima, a beštijama![]()
i nek idu drgim putem.
Tia, ti nama vrijedno slažeš liste, ali nikako da kažeš kako si...
pa hajde, napiši par riječi o sebi i bebici, dugo već nisi...
![]()
Tia :D drago mi je sto je sve ok i neka tako i ostane. Uzivajte![]()
Ginger, baš sam mislila kako se moram javiti idući tjedan jer idemo na kontrolu.
No kao mali "foršpan":
bebač je aktivan i redovito se javlja ponekad toliko jako da cijeli trbuh skače.
Što se tiče mene za sada sam ok.
Baš sam danas bila na komisiji da mi produže bolovanje, još 30 dana i kreće porodni. Idući tjedan radim test tolerancije na glukozu (ogtt). Za sada nisam dobila previše na kilaži no u obotelji imam težih šećeraša pa da provjerimo jel sve ok.
Počeli su mi polako naticati skočni zglobovi i malko znaju boliti križa no sve je to u "rok službe"
Javim vam se nakon idućeg pregleda, bit će i UZV pa se nadam da će potvrditi da imamo miška budući da sam se u potpunosti navikal da nosim dečka a i cijela familija to već zna.
ma odlično! neka samo i dalje bude tako dobro!
kao što kažeš, neke stvari idu u rok službe!
al ne mogu vjerovati da je već toliko prošlo od objave bete!
tebi i pišulincu i javi se nakon pregleda
![]()
Tia![]()
Tia :D :D
pusa mišku http://www.clicksmilies.com/s1106/li...smiley-001.gif
o kako je brzo prošlo vrijeme.
pa bravo za vas.
o natečenim nogama u trudnoći neću ni komentirati-meni su čak i tabani bili otečeni tako da suosjećam sa svim trudnim naotečenim ženicama kojima termin pada u vrijeme najvećih vrućina![]()
samo neka ste dobro :D
Tia![]()
Obećah se javiti pa da ispunim obećanje.
Prošli tjedan sam bila na kontroli. Rađen je UTZ. Beba ima sve na broju i potvrđeno je da imamo miška, čak smo dobili i sličicu miškovog miška![]()
Na dan pregleda smo prema zadnjoj M bili 30+4, prema punkciji 31+6, no ultrazvuk je pokazao da je beba prema mjerenju 34 tjedan, a trbušić ima mjere čak za 37 tjedan :shock:
Zbog svega toga dobili smo dijagnozu ubrzanog fetalnog rasta ili kako je dr rekla imamo veliku ali nezrelu bebu.
Razlozi mogu biti genetika (moj brat ima 5 kg na rođenju) ali i šećer.
Nalaz OGTT-a je graničan tj. nalazim se na granici između tolerancije i intolerancije na glukozu.
Danas sam bila i kod endokrinologa koji je potvrdio sve što je rekla i moja dr. a to je da nema više hrane s koncentriranim ugljikohidratima, moramo pripaziti na ishranu, biti tjelesno aktivna i doći na kontrolu za mjesec dana. Za svaki slučaj sam išla vaditi i HbA1c (prosječnu vrijednost glukoze u krvi u zadnjih 8-12 tjedana).
Inače službeni termin mi je točno za dva mjeseca tj. 27.07.
lijepo je čitati novosti....
draga, nadam se da nisi previše zabrinuta, i vjerujem da ćete i ti i miško biti okej....
ti ljepo slušaj doktoricu, no ipak nemoj pretjerivat s tom tjelesnom aktivnošćui fino papaj zdravo i ubrzo ćeš nunati svog dugo čekanog anđelčića....
![]()
![]()
![]()
tebi i mišku
O draga, vidim ja da ti se smješi veliki zeleni grm s crvenim pjegama i malo žutog i ljubičastog na rubovima.... i lijepim bijelim i narančastim cvjetovima!![]()
![]()
![]()
Evo sam prvi put postala svjesna da krupnije bebe nisu samo teške za rađanje nego mogu trudnice natjerati na dijetu!
Nadam se da ćeš bez većih problema savladati i tu malu prepreku i da će miško biti velika i zdrava beba.![]()
laky, ~~~~~~~~~~~ za tebe i tvog dečka i da i dalje sve bude po PS-u!!!![]()
![]()
Nešto je divlje u zraku, i ja sam totalno :smajlićkojiselupatoljagompoglavi:fritulica prvotno napisa
![]()
Ili me uhvatio trudnički simptom zbunjenosti...eh daj bože.
Naravno da sam mislila na tebe Tia. (a možda sam usput zacoprala laky, pa će bit dečko u nadolazećem IVF-u)
za miska !
Kako vrijeme brzo prolazi,kao da je jučer bilo kad si objavila betu.tebi i misku!
tek sam sad vidila ovofritulica1 prvotno napisa
![]()
pa se vraćam na post da nisam ja nesto prije pogrešno napisala
![]()
za miška![]()
Tiatebi i tvom mišeku
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da sve bude u savršenom redu
Malo da vam javim da je odricanje od šećera urodilo plodom tj. naš miško je usporio rast i sada više ne žuri 4 tjedna već samo 2.
Sve ostalo nam je ok i dalje moram paziti na prehranu i na kontrolu za 3 tjedna.
Ajme, Tia, pa još u stvari malo! Super vijesti !