-
-
sretno sutra
-
Sretno sutra!!!
-
Sretno sutra, neka sve prođe u najboljem redu.
-
Sretno!
-
mala garava sretno~~~~~~~~~~~~~
-
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
-
Za puno dobrih i da ne boli! I da tulum bude dobro posjećen! ~~~~~~ Jel to u redu?
-
Sutra će biti sve OK.
~~~~~~~~~za puno JS, dobar tulum u labosu, i veliku betu i prekrasnu trudnoću i najsavršenije dijete.
-
sretno sutra i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za puno lijepih JS
-
-
evo ~~~~~~~~~~~~~~~za lakše i bezbolnije
-
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Sretno!
-
Sretni ti bilo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
!!
-
sretno
-
Sretno i da sve prođe bezbolno i naravno završi trudnoćom!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
-
Sretno !!!!!
-
sretno i da bude bezbolno
-
Nek bude brzo i bezbolno~~~~~~~~~~~~~~
Sretno!
-
-
-
sretno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
-
sretno
-
Hvala vam curke 1.liga ste!
Bilo je bolje od očekivanog - opća anestezija-lijepo sam odspavala malo.Imamo 7 JS!! Mislim da je to dobra vijest! Za dalje držite fige -super mi je ono "...za dobar tulum u labosu..."
Javim vam vijesti....
-
-
-
Šaljem ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
-
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za dobar tulum u labu
-
-
Pa onda, za dobar tulum u labosu! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
-
-
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za uspjesan proces!!!!!
-
Idemo dalje i ~~~~~~~ da se svih 7 oplode.
-
-
Vibram!!!!
Dali je poslije anestezije bolilo šta???
Sretno
-
mala garava suuper, šaljem ti ~~~~~~~~~~~~~ da se sedmica oplodi!
-
sretnoooo viiiibraaaam.....
-
Šaljem ti brdo vibrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrri da se sve stanice oplode i postanu krasni embrići
-
Sretno
-
drage moje...jučer je bio transfer i vraćena mi je jedna morula (možda postane blastica) i jedna blastocista u ranoj fazi. Ja sam jako zadovoljna za sada i pokušavam i dalje zračiti optimizmom jer ipak je sve to u Božjim rukama.Rekao je doktor da je jedan uvjetg laboratorij a sada kada su u maternici koja im pruža prirodno okruženje mogu dobiti na snazi. E pa ja im sada tepam a oni neka rastu
Pozdrav svima
-
mala garava~~~~~~~~~~~~~neka rastu
-
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~
za rast
-
mala garava ~~~~~~~~~~~ za rast tvojih mrvica.
-
mala garava ~~~~~~~~~~~~~~~~ za rast
-
mala garava~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da porastu
-
~~~~~~~~~~~~~~~ da nam se javiš sa velikom betom
-
mala garava ~~~~~~~~~~~ za rast tvojih mrvica
-
mala garava ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
-
Hvala vam cure drage,uvijek ste tu kad je najpotrebnije!! Evo,dani cure ,danas je treći dan od ET dakle još 11 do vađenja bete.Osjećam se super,ležim i uživam dok me mužić pazi.Još ću sutra ostati na bolovanju a onda na posao ali stvarno laganini da me ništa ne može izbaciti iz takta.Što se tiče simptoma,ne znam što bih rekla,stalno neko peckanje i pritisak u jajnicima ali na kraju krajeva sve je to od "čačkanja" tijekom postupka,tako da se ne zavaravam a optimist sam do kraja. Ako ima netko tko je upio s mojoj slikom-dakle morula i rana blastica- molim javite mi se čisto da utažim znatiželju kako je završilo.
Sve vas grlim
-
Odbrojavam zadnje sate do štoperice, a onda i do punkcije :shock: u ponedjeljak i dok mi se još nije sasvim sledila krv u žilama tj. dok još mogu tipkati, voljela bih razjasniti neke sitnice.
Ako mi je dr. u karton upisao po 5 folikula na svakom jajniku, znači li to da ipak trebam očekivati i više od 10 uboda? Koliko sam shvatila, on je prebrojao samo one folikule u kojima bi - sudeći po veličini - trebala biti zrela js. Za one manje od 16 mm ništa nije rekao pa mi ne preostaje drugo nego da pitam vas za iskustva. Bolje da se pripremim na užas pa da ispadne manje strašno od očekivanog, nego obratno.
Osim toga, zanima me postoji li mogućnost da u slučaju jake boli zamolim dr. da na trenutak stane? Odlazak zubaru mi, recimo, nije nimalo stresan jer znam da se može zaustaviti ako mu dam znak, a ovdje ne poznajem dovoljno aparaturu kojom se postupak izvodi pa ne znam je li kreni-stani opcija uopće moguća ili kad postupak jednom započne, to je onda to? U prijevodu: tko živ, tko mrtav.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma