Trebamo dignuti stambeni kredit kojem bi ja bila nositelj. Zanima me da li će mi banka odobriti kredit pošto sam na porodiljnom.
Trebamo dignuti stambeni kredit kojem bi ja bila nositelj. Zanima me da li će mi banka odobriti kredit pošto sam na porodiljnom.
ja sam za vrijeme porodiljnog glasila kao kreditno nesposobna, isto smo dizali stambeni kredit.
Zbog iznosa naknade ili zbog činjenice da si na porodiljnom?paci prvotno napisa
imala sam maksimalan iznos naknade, a i plaća mi je inače puno veća, godinama sam komintent te banke i sve je evidentno, ali bez koristi
fora je u "naknadi" - primaš nekakav nadomjestak za plaću, a ne pravu plaću, tretiraju je isto kao npr socijalnu pomoć
još bih ti savjetovala da svejedno probaš u svojoj banci barem pitati, a i svaka banka ima svoju poslovnu politiku, pa eto, probaj
Svakako odi u banku i razgovaraj sa osobnim bankarom.
Meni su odobrili gotovinski kredit, na porodiljnom sam već skoro 3 godine, sa minimalnom naknadom.
Niš te ne košta da probaš.
Hoću. Stvar je u tome da mi moramo dignuti cca 70.ooo €, a ja bi trebala biti nositelj ili bar sudužnik. Čitala sam malo na stranicama banke i nigdje ne piše da ne daju kredite ženama na porodiljnom.
u hypo banci čovjek nam je rekao da mogu biti sudužnik suprugu bez obzira što sam na porodiljnom
ja sam digla slican iznos za stambeni kredit dok sam bila na porodiljnom prije 2 godine, zagrebacka banka.tibica prvotno napisa
I mislila sam otići i do njih. Kolika ti je rata? Ako se smije znati.sandraf prvotno napisa
![]()
ja sam u 7mj. trudnoće i prošli tjedan mi odobrili kredit u RBA.
Čak im nisam ni muljala da nisam trudna, po tom pitanju du dosta fleksibilniji od npr. PBZa (tamo su me odbili u startu)
mislim da je i zaba OK (njima sam isto rekla da sam trudna pa nisu adili probleme oko toga)
Istina. U rba ne maltretiraju, a maloprije je tata bio u pbz. Kaže žena: može ali moram imati platne liste. Bože mili. Kao da ne zna da mi porodiljni plaća država.icyoh prvotno napisa
U ZABA-i su mi gledali prosjek prije porodiljnog. I bili jako susretljivi. I odmah mi odobrili moratorij na kredit do kraja porodiljnog. I bili brzi i efikasni. Općenito, baš super!
tibica,platne liste prije porodiljnog!tibica prvotno napisa
što se tiče rate kredita,odi na stranicu određene banke i tamo imaš izračune.