Pokazuje rezultate 1 do 15 od 15

Tema: Nositelj kredita na porodiljnom

tibica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno Nositelj kredita na porodiljnom

Trebamo dignuti stambeni kredit kojem bi ja bila nositelj. Zanima me da li će mi banka odobriti kredit pošto sam na porodiljnom.

paci avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

ja sam za vrijeme porodiljnog glasila kao kreditno nesposobna, isto smo dizali stambeni kredit.

tibica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj paci prvotno napisa
    ja sam za vrijeme porodiljnog glasila kao kreditno nesposobna, isto smo dizali stambeni kredit.
    Zbog iznosa naknade ili zbog činjenice da si na porodiljnom?

paci avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

imala sam maksimalan iznos naknade, a i plaća mi je inače puno veća, godinama sam komintent te banke i sve je evidentno, ali bez koristi

fora je u "naknadi" - primaš nekakav nadomjestak za plaću, a ne pravu plaću, tretiraju je isto kao npr socijalnu pomoć

paci avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

još bih ti savjetovala da svejedno probaš u svojoj banci barem pitati, a i svaka banka ima svoju poslovnu politiku, pa eto, probaj

tibica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

U svakom slučaju ću probati. Hvala ti.

mamasch avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Svakako odi u banku i razgovaraj sa osobnim bankarom.

Meni su odobrili gotovinski kredit, na porodiljnom sam već skoro 3 godine, sa minimalnom naknadom.

Niš te ne košta da probaš.

tibica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Hoću. Stvar je u tome da mi moramo dignuti cca 70.ooo €, a ja bi trebala biti nositelj ili bar sudužnik. Čitala sam malo na stranicama banke i nigdje ne piše da ne daju kredite ženama na porodiljnom.

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

u hypo banci čovjek nam je rekao da mogu biti sudužnik suprugu bez obzira što sam na porodiljnom

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Citiraj tibica prvotno napisa
    Hoću. Stvar je u tome da mi moramo dignuti cca 70.ooo €, a ja bi trebala biti nositelj ili bar sudužnik. Čitala sam malo na stranicama banke i nigdje ne piše da ne daju kredite ženama na porodiljnom.
    ja sam digla slican iznos za stambeni kredit dok sam bila na porodiljnom prije 2 godine, zagrebacka banka.

tibica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj sandraf prvotno napisa
    ja sam digla slican iznos za stambeni kredit dok sam bila na porodiljnom prije 2 godine, zagrebacka banka.
    I mislila sam otići i do njih. Kolika ti je rata? Ako se smije znati.

icyoh avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

ja sam u 7mj. trudnoće i prošli tjedan mi odobrili kredit u RBA.
    Čak im nisam ni muljala da nisam trudna, po tom pitanju du dosta fleksibilniji od npr. PBZa (tamo su me odbili u startu)
    mislim da je i zaba OK (njima sam isto rekla da sam trudna pa nisu adili probleme oko toga)

tibica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj icyoh prvotno napisa
    Čak im nisam ni muljala da nisam trudna, po tom pitanju du dosta fleksibilniji od npr. PBZa (tamo su me odbili u startu)
    mislim da je i zaba OK (njima sam isto rekla da sam trudna pa nisu adili probleme oko toga)
    Istina. U rba ne maltretiraju, a maloprije je tata bio u pbz. Kaže žena: može ali moram imati platne liste. Bože mili. Kao da ne zna da mi porodiljni plaća država.

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

U ZABA-i su mi gledali prosjek prije porodiljnog. I bili jako susretljivi. I odmah mi odobrili moratorij na kredit do kraja porodiljnog. I bili brzi i efikasni. Općenito, baš super!

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj icyoh prvotno napisa
    Istina. U rba ne maltretiraju, a maloprije je tata bio u pbz. Kaže žena: može ali moram imati platne liste. Bože mili. Kao da ne zna da mi porodiljni plaća država.
    tibica,platne liste prije porodiljnog!

što se tiče rate kredita,odi na stranicu određene banke i tamo imaš izračune.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •