Drage moje,
mozete li da mi provjerite koliko kosta krema Vaniqa u apoteci Dolac u Zagrebu, jer sam iz Crne Gore, a to nema kod nas.
Hvala
Drage moje,
mozete li da mi provjerite koliko kosta krema Vaniqa u apoteci Dolac u Zagrebu, jer sam iz Crne Gore, a to nema kod nas.
Hvala
Sad si mi stavila bubu u uho. Danas je nedjelja pa ne mogu, ali ću ti se raspitati odmah sutra ujutro. Obećajem.![]()
I mene jako to zanima.
Ako ima koja je to koristila, molili bismo povratne informacije.![]()
![]()
Lijepo zvuči kad čitam službenu stranicu od Vaniqe, ali jedno je reklama, a drugo stvarnost. :/
Citala sam dosta o tome, i pozitivna su iskustva.Bas na mnogo sajtov, na forumima.
Molim te ako saznas cijenu i da li je ima, javi mi!!!!Hvala ti!!!
Evo draga, na Dolcu se može naručiti. REkli su mi da moraš doći osobno (možda se to da srediti) i donijeti priv.recept od liječnika (možda možeš poslati i faxom). Tubica od 30g (to je malo) košta 504kn. Čeka se 7 dana.
Meni se čini puno preskupo...![]()
Jao hvala ti puno na informaciji!!!
Inace je ta krema skupa, cula sam da je oko 65 eura. Ovo mi se cini jos skuplje (504 kn). Ja sam iz Crne Gore, pa ne znam kako bih mogla da to narucim kod njih. Ako negdje budes opet isla, pa mi samo uzmi njihov broj da ih pitam, dostavljaju li robu mozda ovamo.
Cula sam da jedna tuba moze da traje 3 mjeseca, ali ne znam koliko tacno grama. Ako budem jos nesto saznala, napisacu ti.
Puno ti hvala![]()
![]()
Bok društvo!! :? Zanimalo bi me da li itko ima iskustva sa kremom Vaniqa ??