Citiraj Masha prvotno napisa
. Njen prijedlog je bio supliranje adaptiranim dok beba malo ne ojaca (mada se meni ne cini da je slaba :? ), a da onda pokusam da se vratim iskljucivom dojenju.
jao jao, ovo je kao da slušam svoju patronažnu s tim da je moja prva curka 2 tjedna stajala (po njenoj vagi) na težini s kojom je došla iz rodilišta (2400 g) - isto priča da je beba preslaba i blabla

krivo mi je ko cucku što sam je poslušala i nisam otišla na pregled u rodilište ili kod pedijatrice koja bi mi sigurno dala još malo vremena da se uhodamo, ovako smo se jako mučili i adaptirano izbacili tek kad smo uveli dohranu.

da je normalno da beba dugo stoji na istoj težini sam saznala kad je druga beba bila dugo u inkubatoru - bilo je bitno da ne gubi, ona je po tjedan dana stajala, pa drugi tjedan dobila ukupno 30g (trideset), i sve tako usitno, tek kasnije je imala značajnije dobitke na težini (20g dnevno)
i svi su me uvjeravali da ako je opće stanje ok, beba ima mokre i pokakane pelene - ne mora dobijati na težini

probaj nazvati ili pedijatriju u rodilištu ili svoju pedijatricu ako si nesigurna i probaj izbaciti adaptirano

imaš i odličn tekst na portalu o relaktaciji, meni je puno pomogao, kao i rodine savjetnice