Pokazuje rezultate 1 do 13 od 13

Tema: zg skole - kako su vam djeca zadovoljna novim jelovnikom?

Osoblje foruma ivarica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno zg skole - kako su vam djeca zadovoljna novim jelovnikom?

ivaru se puno vise svidja novi jelovnik nego onaj prije.
    http://www.skole.htnet.hr/os-zagreb-...a_prehrana.htm

prvog dana kaze da dosta njih nije htjelo ni probat telecu juhu i kuhanu teletinu (ni on) i kako se dosta hrane bacilo, ravnatelj im je dosao u razred i popricao s njima (ispricao im i par anegdota iz svoje kuce, ivaru jos smijesno)

jesu vase skole isto krenule s novim jelovnicima od prvog dana ili naknadno, kakva su vam iskustva?

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Jakov je bio zadovoljan i prije, a zadovoljan je i sada. On je zbilja zahvalan što se hrane tiče. Ja ga pitam da li druga djeca jedu novu hranu, on kaže da ne svi, sutra je nekakav roditeljski na tu temu.
    Ja sam definitivno zadovoljnija, imam zapravo dvije primjedbe iste kao i prije- nigdje na roditeljima dostupnom mjestu nisu izloženi jelovnici i hrane je često količinski premalo- Jakov u pola pet doslovno umire od gladi.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Sad sam prvi put vidjela jelovnike i kod Vida su poceli sa zdravom prehranom. Oni su svi zadovoljni. Ni prije neke stvari nije jeo pa nema veze. A onaj prijašnji jelovnik je bio nesto preprestrasno. Samo krafne, hrenovke i slicno. Uzas. Ja sam zadovoljna i da trebali bi izvjesiti tjedni jelovnik.

Mukica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ja sam neki dan primjetila da je na jelovniku i u cetvrtak i u petak pohano
    al nisam ziher jel to novi ili stari jelovnik - idem na informacije sutra pa cu saznat

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Meni je Dino danas sav oduševljen prijavio da je bio novi jelovnik (od danas). Ujutro: žganci i mlijeko i naranča, ručak: riža s graškom i meso u saftu, užina: acidofil i integralno pecivo. Svidjelo mu se. On je bio baš nezadovoljan prehranom, govorio mi je da su stalno neka variva, da nikada nemaju juhu za ručak, često su bile piroške, buhtle, krafne. Najviše ga je mučio ručak i stalno se osvrtao na to kako mu je u vrtiću bila puno bolja hrana. Inače, on je dijete koje sve jede, možda par jela mogu nabrojati da baš ne voli i od salata samo ciklu i papriku jede, ostalo ne. Tako da mu ja vjerujem da hrana nije bila fina jer gdje god odemo nikada s njim nema problema oko jela.

Zdenka2 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

U našoj školi su izvješeni novi tjedni jelovnici i puno su bolji od starih - ono je bila čista katastrofa. M. barem dva puta tjedno uopće nije ručao u školi zbog toga. Nadam se da će sada biti bolje.

Osoblje foruma Bubica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

je li ti M ide na boravak? U nasoj skoli mogu rucati samo djeca koja idu na boravak, nakon porodiljnog spremam se pokusati uciniti nesto po tom pitanju.

Kao i nasa marenda se nesto promijenila, povremeno dobiju vocku, jogurt (jee nije vocni) B donese doma, a bilo je djece koa su komentirala da ce bananu odnijeti doma tati jer je tata na dijeti

Osoblje foruma ivarica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Bubica prvotno napisa
    je li ti M ide na boravak? U nasoj skoli mogu rucati samo djeca koja idu na boravak, nakon porodiljnog spremam se pokusati uciniti nesto po tom pitanju.
    kod nas jedu svi od 1. do 8. razreda

Zdenka2 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Ide na boravak, ali sva djeca imaju mogućnost ručati u školi, bez obzira na boravak.

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Kod nas samo boravkaši imaju i ručak, ostali mogu dobiti maximalno
    mlijećni obrok koji se i do sada zvao mlijećni a ukljućivao je buhtle, krafne, hrenovke, sendviće, ali od ovog tjedna su krenuli sa novim jelovnikom. Meni se jako sviđa, ali D.vrti oćima, morat ćemo puno,puno razgovarati.
    Škola se ispričala zbog čega nije svima omogućeno da imaju kompletan jelovnik na raspolaganju, radi toga što je kapacitet kuhinje premali za toliki broj učenika. Krivo mi je zbog toga, ali i ovo će biti ok.

Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno Re: zg skole - kako su vam djeca zadovoljna novim jelovnikom

Citiraj ivarica prvotno napisa
    jesu vase skole isto krenule s novim jelovnicima od prvog dana ili naknadno, kakva su vam iskustva?
    Je i kod nas je krenulo...čekala sam par dana da vidim Sonjine reakcije i uglavnom je zadovoljna. Konačno je počela i jesti u školi...ali svejedno doma dolazi izgladnjela.. 8)

Zdenka2 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

M. kaže da je sada klopa "kao što je bila u vrtiću", to jest bolja.

nadica_b avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

moj stariji (7. razred) je oduševljen

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •