Mislim naručiti iz Ikee, ali ako ovdje znate nešto bolje, može dojava?!
Želim jedan okrugli stol i četiri male stolice, znate li gdje to ima za kupiti...
Mislim naručiti iz Ikee, ali ako ovdje znate nešto bolje, može dojava?!
Želim jedan okrugli stol i četiri male stolice, znate li gdje to ima za kupiti...
dok ne pošaljem šifremožeš pogledati u baby media shopu
u u baby media shopu je fakat skupo, stol je preko 200kn i svaka stolica je isto preko 200 kn (drvo)
eh, da je, bogdo, tako jeftino...anjica prvotno napisa
Ima prekrasnih u Baby Centru u Sloveniji, narucuje se, mozes birati boje...
Mi imamo plasticne iz Chicca, zadovoljna sam
Prošle godine sam kupila drveni stolić + stolice (šareni - jedna noga zelena, jedna žuta, ... - baš pravi dječji) u DOMA dućanu u Solidumu. Ima dućan i na Žitnjaku pored Bauhausa.
Mi smo donijeli iz Ikee, četvrtasti stolić i dvije stolice, drveni, i super smo zadovoljni, cura je preslatka kad sjedne za sto i nešto se igraKomplet nije baš pretjerano veselog izglega, samo drvo i bijela špera, ali nama je odgovaralo zbog "veselja" ostalog namještaja u sobi.
Mi smo kupili u Didei prije 6 godina jedan temeljit stol i stolice kakve imaju u vrtiću za najstariju vrtićku grupu. Sad ide u treći razred i tu se i igra i piše zadaće, a i mi odrasli znamo sjesti za taj stol i popit kavu. Stol je bio tada oko 300, a stolice oko 170 i svaka kuna se višetstruko isplatila. Sjećam se da se u Didei moglo naručiti stolove raznih visina, a tako i stolice, jer oni opskrbljuju vrtiće pa imaju za svaku vrtićku dob.
meni ovo ne izgleda loše:
http://www.itc.hr/proizvodi/stolice-djecje/JAPAN.htm
samo kaj je to u varaždinu. ja bi trebala ići tamo ovih dana pogledati kinderbete, pa bum vidjela i za stolčeke.
inače, meni su jaaaaako lijepi oni kakve linda ima; samo kaj ih nigdje nisam našla za kupiti![]()
kika?
velesajam, mantigo? oni imaju takav asortiman za vrtice.
Anki, ako ideš u Varaždin, nemoj zaboraviti pitati za proizvode sa greškom (ogrebano i slično, iaonako će ti biti ubrzo isto takvo), nepofarbane (pa sami pofarbate u šarene boje), itd.
Uglavnom, sve je drvo i prilično čvrsto, mi imamo krevetiće one što se pretvaraju poslije u krevet za starije dijete, komodu za presvlačenje koju smo sami bajcali (svaka ladica je druge boje), a kasnije joj se skida gornji dio na kojem se dijete presvlači i ostaje obična komoda. Samo mislim da im je to bio uzorak za izvoz i da nemaju više takvih. Cijenu neću spominjati da se ne pojedete od muke![]()
tinnaZ, tebe bum zgromila![]()
ko za vraga pokvaril nam se auto i već dva tjedna ne mogu nikam![]()
i sad čekam i čekam ko na iglama, Varaždin mi je dalji nego ikad...
zašto si morala pokazati te slikice?!?!?!??!
Jel ima možda u Kiki? Ja idem danas popodne pogledati. Dosta mi je hitno pa ako imate još ideja gdje bi se našle drvene stolice i stol...
Ja baš ne želim drvene, već plastične i u nekim ludim bojama, pa ako netko naleti...
U Kiki nekad imaju nekad nemaju, imaju stolić, klupicu, stolice.
Imaju i one male šarene fotelje, to sam baš sad vidjela.
Mi smo stolić i stolicu kupili u Casi. Martigo na Velesajmu, kako je netko već i spomenuo, ima namještaj za vrtiće.
Hvala curke, idem danas malo potražiti pa vam napišem ako nađem nešto.
Tjah, ja sam kupila u Lesnini okrugli plavi stolić i dvije lijepe stolice crveno/plave.
Mogla se birati kombinacija žuto/plavo/zeleno/crveno...
Koštalo je oko 500 kn :/
quelle ili neckerman, sad je na akciji stolić +2 stolice, čvrsta lijepa plastika
mislim da je oko 250-300 kn
Mi imamo one plastične iz Ikee i sigurno nećeš požaliti ako ih naručiš.Lako se čiste, nisu teški, a efektno izgledaju.Romy prvotno napisa
Stol nam je tirkizno plavi, jedan stolac zeleni, a drugi ljubičasti.
imaš u Kiki gore na dječjem..drvene u bojama!
Dakle, evo što sam ja pronašla. Kika trenutno u ponudi ima neke drvene stoličiće i klupice u crvenoj boji i plavoj, a još se može naručiti i zelena i žuta. Nije ni lijepi dizajn, oblici su nekako oštri i boje prejake. Izgleda mi kao da su "sam svoj majstor". Dakle, to mogu za manje novaca i sama doma napraviti. Cijena je ako se ne varam 250kn po stolici što nije jeftino.
U Mercatone-u nemaju drvene stolice, ali imaju za 160kn plastični stol i dvije klupice sve u jednom komadu. Ne izgleda uopće loše. Sa obje strane stola su udubine za bojice. Jednostavno i praktično.
Baby Media Shop ima lijepu ponudu stola i stolica. Drveni su, lijepog dizajna i veselih boja. Malo je cijena visoka-289kn. Ali, najbolje što vidjeh.
U SOlidumu ne nađoh ništa interesantnog.
Evo, to je to ukratko. Nisam bila u Lesnini jer mi je daleko pa ako netko ide slučajno tamo, molim da pogleda što se tamo nudi. Hvala!![]()
mi imamo od ikee, sebastianova logopedica takodjer i farba se skida doslovno od prvog dana
tako mi i treba kad sam sparala i nisam uzela flexa od prve