-
Dijete zaključano u autu
Pošto je na mene prilično šokantno djelovalo, imam potrebu to podijeliti s vama.Naime, u subotu smo otišli do Mandi centra, malo da si skratimo vrijeme u mračno poslijepodne. Na samom parkingu kod ulaza primjetili smo da se nešto događa, skupljeni ljudi oko nekog auta i svi izbezumljeni stoje.Ja sam se u prvi mah prepala da nije neko nekog upucao (kao što se već dešavalo na nekim parkinzima kod trgovačkih centara).Kada smo se malo više približili, skužili smo kako je netko zaključao dijete u auto (po mome, dijete nema niti 4 godine)
, dijete je histerično vrištalo i dozivalo tatu, plakalo, bacalo se po autu...dečko je bio sav crven u licu od plača i meni se činio prilično u šoku.A mene je još više šokiralo što je uopće netko to mogao napraviti.Dečko je u jednom trenutku čak pokušao povući mjenjač, tako da je auto malo krenuo natrag (vjerojatno ga je izbacio iz brzine).A ljudi se skupili, čude se, ali u biti nitko ništa ne poduzima.Moj muž je odmah krenuo tražiti zaštitara, ja sam ostala pored auta i pokušala nekako utještiti dečka vikajući mu kako mu tata dolazi.Zaštitar je došao isti čas i isto se izbezumio kada je vidio dečka zaključanog unutra.Preko razglasa su odmah pozvali neodgovorne roditelje da dođu na parking.Mene je jako zanimalo tko su takvi roditelji, pa sam ih i ja sačekala.A dobila sam i poriv da tu priču dam u novine, pošaljem sliku i sl, pa sam mobitelom uslikala auto.Kada su stigli roditelji, samo sam im hladno rekla da će ovo završiti u novinama i da kakvi su to roditelji kada tako malo dijete ostave zaključano, samo u automobilu dok oni obavljaju šoping.Žena (vjerojatno majka) djeteta je rekla da šta, da dijete spava?????!!!!!! :shock: Kako dijete spava kada urliče i tetura po autu? ms. ivy editirala
Odmah u autu do njih, neki najnoviji BMW bečkih registarskih tablica, na prednjem spuštenom sjedalu isto ostavljeno dijete koje spava.kada kažem dijete, mislim na dijete najviše do 4 godine. ms. ivy editirala
Na mene je to fakat strašno ostavilo dojam, bila sam jako ljuta i jednostavno mi nije bilo jasno kako nešto takvo jedan roditelj to može napraviti.Pa niti psa nije dopušteno samog ostaviti u vozilu, a kamoli dijete.Pretpostavljam da je dijete spavalo, pa su ga oni eto ostavili da spava.A nisu pomislili da je moguće da se dijete probudi i da će možda biti iznenađeno kada vidi da je samo i još k tome zaključano u autu na parkingu. Nešto kasnije muž je otišao do auta da ostavi stvari koje smo kupili da ne teglimo sa sobom, a za to vrijeme je zaštitar već pozvao policiju koja je došla sirenom i rotirajućim svjetlima do parkinga i do dotičnog auta.Ta vijest me je malo utješila i samo se nadam da će roditelji biti kažnjeni, ako ništa, onda barem prekršajno.Uz sve to, još su se sparkali na mjesto za invalide!Moram se malo informirati i baš me zanima ima li nade da takav čin bude kažnjen?!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma