Kupujemo za Luku novi krevetić i sad smo u dilemi, trilemi ili što već kakav kupiti. Predlagali nam hespo neki antibakterijski od 550 kn. Nisam pametna.
Dajte savjete na sunce!!!!![]()
Kupujemo za Luku novi krevetić i sad smo u dilemi, trilemi ili što već kakav kupiti. Predlagali nam hespo neki antibakterijski od 550 kn. Nisam pametna.
Dajte savjete na sunce!!!!![]()
mi za bebicu uzeli krevetić 140x70 koji se pretvara u krevet, uzeli i toliki hespo madrac, za gotovinu nas došao 475kn. ima desetak dana.
Mi smo kupili Perfecta, oko 600kn. Rekao nam prodavac da je bolje za dijete uzeti sa oprugama, jer ako je samo pjena, ona se deformira od tekucine (ako je dijete slucajano popiski ili nesto prolije).
ja narucila u orioliku jer imam nestandardne dimenzije i s dostavom iz tvornice HP ekspresom me doslo oko 250 kn. e da moje dimenzije su 145x80 cm
Pa ja sam skuzila za krevet ne za kinderbet.
Za kinderbet smo uzeli u baby Centru u Brezicama neki kojem se moze skinuti i prati navlaka.
Mi baš kupujemo za krevet, mislim kupiti neki Hespo 7 zona hladna pjena, košta oko 1.500 kn
Da to je taj krevet u beba centru,a moguće i isti madrac. Dal znaš kako se zove taj madrac?vidra prvotno napisa
comfort s.
krevet nam je iz adaxa, madrac iz babarina (ja sam u st)
pa i ja sam mislila za krevet, samo sam ja kupila onaj u IKEA koji raste s klincem, dakle prva duljina je 145 cm. dakle pogledajte i na http://www.oriolik.hr/
:shock:
Ja neću onda ni napisati koliko sam ja platila madrac, Hespov, još je bio na akciji. (dobro, ja sam uzela neke spešl dimenzije 120x200; grozim se malih krevetića).
2300 kn
Dajte mi recite ako netko zna gdje ima neki veći izbor Hespo madraca.
Ja uopće ne mogu naći na Velesajmu dućan u kojem sam bila pred 2-3 mjeseca :? kao da se zatvorio.
U Kiki imaju Hespo madrace ali sve mi se čini da sam vidjela jedan jedini taj hladnapjenasedamzona.
Darn, a treba mi još i podnica stići...
Mima, ima u Lesnini
U Prima namještaju imaju jeftinije Hespove madrace nego u Hespu.
Ne kužim... na kraj svijeta...
I imaju dućan na Kajzerici :D super! Hvala Poslid.
@amalthea - meni je istočni dio Zagreba (Žitnjak, Dubrava) kao na kraj svijeta, jer živim u zapadnom dijelu, i dok se probijem na istok skoro da mogu stići do Ikeemalo se zezam, ali stvarno mi je daleko.
ja ću samo reći kao i Spajalica da sve madrace kupujem direktno u tvornici u orioliku. Na netu nađem, u trgovini isprobam, nazovem, naručim i oni ček dostave u donesu u stan besplatno..uvijek se prišlepam uz neku pošiljku koje ide za Osijek
ljudi su stvarno sustetljivi, a madraci savršeni + tvorničke cijene :D
puzicki koja se jos i izbori za popuste
Mi imamo madrac od Perfecte, onaj s tom nekom pjenom i sa ljetnom i zimskom stranom, dođe onako narolan kao palačinka. I mi smo super zadovoljni!
Ja sam kupila hespo madrac u TL (120x60) za 300 kn.
I mi smo se otprilike odlučili za taj Hespov Comfort S,samo ga trenutno nemaju, možda nađem u Turbo limaču,nisam se tog ni sjetila!La11!
Gdje imaju Perfecta madrace u Rijeci?