ana.m, gdje je u Bedexu ta kuća?
i kak si mogla biti ovaj vikend u Bedexu a da se ne javiš? ja bil kod mojih na kolinju![]()
ana.m, gdje je u Bedexu ta kuća?
i kak si mogla biti ovaj vikend u Bedexu a da se ne javiš? ja bil kod mojih na kolinju![]()
Juroslav prvotno napisa
.
Kaj ja znam di sit i bil, a to ti nije baš točno u Bedekovčini, nego u Vučaku. Kad dođeš u Vučak, pa se furaš već tam prema šumici i tam si je taj tip napravil ribnjake, sve je još u "izgradnji" i tam bu navodno seoski turizam.
Trina, pa ovo još uopće nije uređeno. Doduše, ne bih ni ja to tako ostavila, kuhinju bih stavila u nekoj boji da malo razbije monotoniju, pa neka kutna garnitura, neki lijepi čupavac na pod, zavjese, ako želiš možeš ti zidove i pofarbati...Zato kažem, od malo možeš napraviti čuda.
MGrubi, sve ti oni naprave, od temelja do krova. U cijenu ne ulaze temelji, staklo i šindra. Zato i je cca 30.000,00eur-ključ u ruke. Ak računaš da je kvadrat 200eura, 100 kvadrata bi bilo 20.000,00 eur, + sve ovo dodatno ispada više, ali još uvijek super jeftino.
Zaljubila sam se u one ADS kuće.
Ali... mi smo zamislili prizemnicu, jer MM ne može smisliti potkrovje. A meni je "grehota" raditi kuću od drveta bez potkrovlja, drvenih stepenica i balkona. A i mislim si da bi nas skuplje došla s "jednim", nego na "dva" kata. Što mislite o tome?
Ma sve 5,meni su samo upale u oči drvena kuhinja,drveni stol i klupice i drvena komoda,sve lakirano prozirnim lakom,pa mi uz drvene zidove i sve djeluje predrvenoana.m prvotno napisa
.Ja volim boje pa bi sve to obojala u nešto.
A ti i tvoja djeca ste mi prekrasni![]()
a zato ja nisam mogel po slikicama skužit gdje je to!ana.m prvotno napisa
to je na onu stranu prema Lepoj Vesi (prema Donjoj Stubici)?
Za one koji vole boje...
to je valjda obloženo tim gips pločama, i obojano
Da,knauf.Kada ti dojadi drvo,drvo,...,drvo,... promjena je moguća...
Da, samo ne skreneš v Stubicu neg leve v VučakJuroslav prvotno napisa
.
Ne, nisam Zagorka.
I baš sam ljubomorna na kolinje....![]()
Baš sam jučer ovo gledala...Ma stvarno čuda možeš.Engls prvotno napisa
požarna opasnost za sjevernu Hr je mala,
ja ne bih kupila kuću drvene konstrukcije u Dalmaciji, pogotovo u rubnim djelovima naselja
Jučer sam pomno proučila onu stranicu ADS s kućama i malko me začudio pokrov koji oni preporučaju - LIM.
Nikad nisam vidjela kuću pokrivenu limom.
Oni preporučaju taj lim, a mogu staviti i šindru, crijep uopće ne preporučuju (navodno radi težine)
Što vi mislite o tome?
imaš lim koji izgleda kao crijep (za sanacije)
nije ti to običan lim, on je zaštičen
jedino treba paziti na prigušenje buke od npr. jake kiše ili tuče
Znam da nije običan lim - piše na stranicama. Ali meni je baš to palo na pamet: buka. A onda i vrućina kad se sunce upre u lim.
buka se prigušuje s mineralnom vunomPoslid prvotno napisa
a vručina se da riješti svjetlom bojom i ventilacijom ispod lima (tako se radi i sa crijepom)
bila sam u kontaktu sa čovjekom koji ti može dati više informacija, cijene i ostalo o kućama od trupaca. Šaljem ti kontakt na pp (ne znam da li smijem staviti ovdje na forum kontakt).Engls prvotno napisa
engls, ja te molim ako si kontaktirala ovog čovjeka čiji ti je e-mail Tina poslala, da mi pošalješ što si saznala na pp (ili ovdje) jer nema smisla da ga oba dvije ispitujemo isto.