Pokazuje rezultate 1 do 37 od 37

Tema: Preporucite mi dobrog homeopata u Zg

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno Preporucite mi dobrog homeopata u Zg

Molila bih da mi netko napise svoja iskustva s homeopatijom, te da mi preporuci nekog dobrog homeopata u Zagrebu.
    Rodila sam prije deset mj., a vec nekih osam me muci kolitis. Cetiri mj. sam pod terapijom, uzimam i hormone, ali nema nekog velikog napretka. Uz to sam i anemicna, sto znatno otezava lijecenje( zeljezo se slabo apsorbira). Rado bih probala i sa homeopatskom terapijom, uglavnom sam cula sve najbolje. Nisam iz Zagreba, pa bi mi dobro dosla necija preporuka, savjet ili iskustvo u takvom lijecenju!
    Unaprijed hvala!

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Evo promijenila sam naslov topica, ne bi li ljudima bilo jasnije, pa se onda i javili na topic

mamma Juanita avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Natka, imas pp

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Podižem.
    Trebala bih istu informaciju, još bolje ako znate kojeg homeopata u Istri.
    Hvala!

Osoblje foruma BusyBee avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Mendula, eto i tebi pp-a.

Mony avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

mamma Juanita, moze i meni pp, pliz!

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Mamma Juanita, a meni, pliiiiz? (meni bi bilo super da je i za djecu)

Mirta30 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

mamma J i ja bih homeopatu

mamma Juanita avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

jedan informativan link
    http://www.homeopatija.hr/

sooike

Početno

Evo adrese jedne homeopatice u Zagrebu: dr. med. Senija Grcic (prvo c je ch kao u cokolada, a drugo je ono meko c kao u cup). Ulica Baruna Trenka 4, Tel: 4922 471 i 4922 485. Doktorica je jako blaga i divno zna slusati i nije skupa. Pozdrav i sretno!

Jeluška avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Moje iskustvo s homeopaticom je stvarno super. Ciklusi su mi prije homeopatije bili redovni samo pod pilulama. Čim prestanem s pilulama izgubim i ciklus. Dijagnoza: policistični jajnici.
    Kako sam krenula s homeopatijom ciklus je počeo padati s cca 65 dana sve do 30-35 dana. nakon godinu dana prva trudnoća (spontani), a nakon 8 mjeseci od spontanog naša Jele!
    Riječ je o Centru zdravog življenja, doktorica Svjetlana. 013888311 300 kn prvi pregled, svaki idući 150 kn.

Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Ima li taj centar veze s ovom inicijativom za gradnju (osnivanje?) centra za zdravi život što DM ima sad akciju?

Jeluška avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Za to nisam čula, ali mislim da nema! Idem u srijedu pa mogu pitat.

Chiarra

Početno

I ja sam kod dr. Svetlane u Centru zdravog zivljenja, imam pozitivna iskustva i samo pohvale za nju.

Jeluška avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

što se tiče doktorice Svjetlane, ispočetka sam bila jako sumnjičava i išla sam samo svojoj sestri za ljubav. a sad eto idem sama!

također samo pozitivno iskustvo i pohvala

tiara000

Početno

Cure znate li možda koju homeopaticu u Rijeci? Hvala!

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Ja sam u Zagrebu čula za dr. Čižmešiju (tako nekako), u dz u Strojarskoj, navodno je jako dobar. Ima netko iskustva s njim?

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

podižem topic
    moju kćer liječi dr svetlana u centru zdravog življenja, ali ona se više bavi sistemskim kroničnim stanjima i ogromna je gužva i čeka se par mjeseci na pregled.
    ima li neki homeopat kojemu čovjek može otići onako kad je prehlađen, s malom bebom, a ne da se naručuje po nekoliko mjeseci unaprijed
    rado bih bebu odmah tretirala homeopatski. stanujem u centru grada - preradovićeva i ne vozim. pasalo bi mi da imam mogućnost otići s djetetom homeopatu i kad muž radi.
    radi li po tom principu dr. grčić u baruna trenka

vrcki avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

i ja sam bila kod dr svjetlane zbog regulacije ciklusa i sve je krenulo dobro, međutim kad sam trebala na prvu kontrolu nje nije bilo, bila je druga dr na zamjeni i nešto mi promijenila terapiju i sad opet ništa od M. da i netko od vas zna hoće li se dr. svjetlana vratiti na jesen?

mamaShe avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Oho, vodim da je homeopatija uzela maha.
    Ja sam na h od 2003 i imam samo riječi hvale.
    Moja je doc Nina, ista 'firma' kao Svjetlana, samo je sada 'dislocirana' u Draškovićeva 40. Imate tamo još docova, pa ako se ne možete naručiti kod Nine (koja je btw prva iz U došla u H, i poslje dovela ostale iz CZZŽ) naručite se kod neke druge (Tamara možda) i recite kod Nine konzilijarno i onda ona dođe i određuje terapiju (tako su mi rekli, osobno sam kod Nine).
    A ovo je moje iskustvo.
    2001 dijagnoza: gonartroza (tada 31 god) - artroza koljena, hodala samo ko stari deda, bukvano, korak od 20-30cm kad se dignem ujutro. Bila sam očajna i mislila da ću završiti u inv. kolicima.
    Onda se to malo smirilo, pa bi se svako proljeće opet vratilo...
    Uglavnom, 2003, svibnja, krenula sam kod Nine i roku keks (tj 2-3 mjeseca) stanje se koljenima se znatno poboljšalo! Znatno!.
    Osim toga, a što je još vašnije, isto policistični jajnici, ciklusi koma, tada već 4 godine u braku, a djeteta nema na vidiku. U listupadu (dakle 5 mj kasnije) sam ostala trudna! I eto nam Kike, 5 dana nakon naše 5. godšnjice braka!
    Onda sam pauzirala, kroz trudnoću i dojenje (što je trajalo 1 godinu), tako da sam nakon toga ponovno krenula regulirati menst. homeopatijom. I sada šepa, ali pojavi se, nisu razmaci više tako veliki (kasni cca 3-4 tjedna). A da traje, traje. Treba strpljenja.

jadro avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

evo topica iz prahistorije

1. pitanje: postoji li homeopat/ortoped, homeopat/ginekolog...kuzite, ili je homeopat, nesto kao dr.opce prakse, tj. za sve? Naime, vidim da ih dosta spominjete kod menstrualnih bolova, pa me zanima da li se i oni specijaliziraju za neko područje

2. pitanje: molila bih preporuku za nekog h.? Uhvatila me alergija (nikad do sad u 8/9 mj.), na trecoj kutiji, druge vrste tableta sam, a ne vidim nikakvo, ali nikakvo poboljsanje...pa, ako imate nekoga, u Zg, bila bih vam zahvalna

kate avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Da li je netko išao kod Prof Ropca u Baštijanovoj (bio je nadavno na Z1)?

Mamita avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj jadro prvotno napisa
    evo topica iz prahistorije

1. pitanje: postoji li homeopat/ortoped, homeopat/ginekolog...kuzite, ili je homeopat, nesto kao dr.opce prakse, tj. za sve? Naime, vidim da ih dosta spominjete kod menstrualnih bolova, pa me zanima da li se i oni specijaliziraju za neko područje

2. pitanje: molila bih preporuku za nekog h.? Uhvatila me alergija (nikad do sad u 8/9 mj.), na trecoj kutiji, druge vrste tableta sam, a ne vidim nikakvo, ali nikakvo poboljsanje...pa, ako imate nekoga, u Zg, bila bih vam zahvalna
    1. odgovor
    ima i doktora medicine koje prakticiraju homeopatiju. ja znam samo za jednu pedijatricu. Vjerojatno postoje negdje u gradu, al ćeš ih lupom tražiti. Kod nas je to još uvijek pod "alternativa".

a za drugo ti mogu preporučiti Romanu Đekić iz Karlovca koja radi i u ZG.
    Ako želiš tel dam ti na pp.

Mamita avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

krivo sma te skužila.
    ti si mislila obrnuto. prvo homeopat pa onda specijalizacija.
    nemaju posebno specijalizaciju (koliko mi je poznato) ali možeš naći homeopate koji se više kuže u npr. alegije.

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Dr. Šimetin, Antropozofsko društvo, 48-19-346.

Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Podižem topic..
    Je li netko išao kod dr Olge u Centar u Draškovićevu?

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj kate prvotno napisa
    Da li je netko išao kod Prof Ropca u Baštijanovoj (bio je nadavno na Z1)?
    Mi smo s kjlinkom prije 15 mjeseci bili kod Ropca, moram priznati da tada nij imala bpoboljšanja ( sad smo kod neke druge h, i pod kontrolom je), Dijete je alergičar i prehrambeni i vanjski+dermatitis

Mirta30 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

kakve su im cijene?

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Kod Ropca smo plačali 500 kn ( nabavljao je lijekove iz Kanade))
    Sad u centru plačali smo 300 kn konstitucijski, a poslije lijekove cca 1 kutija 11 eura, i jedamput me još tražila 100 kn ( sad su lijekovi iz NJemačke)

Mony avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Ja sam kod dr. Parac (ona je i dr. medicine, ali i homeopatica i akupunkturolog).
    Jako sam zadovoljna i mogu je preporuciti svima.
    Upravo seli u Bastijanovu.

Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Citiraj Mala01 prvotno napisa
    Podižem topic..
    Je li netko išao kod dr Olge u Centar u Draškovićevu?
    hm, nitko mi nije na kraju nije odgovorio...
    Ja sam se naručila sutra pa ćemo vidjeti.

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj Mony prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam kod dr. Parac (ona je i dr. medicine, ali i homeopatica i akupunkturolog).
    Jako sam zadovoljna i mogu je preporuciti svima.
    Upravo seli u Bastijanovu.
    Malo podižem ovu temu..možeš mi molim te prosljediti novu adresu ove doktorice. Mi smo inače uvijek do sad odlazili kod Žane u Medulin, ali sad mi treba netko u Zg-u. Da li netko može preporučiti još kojeg homeopata/icu? Tnx!

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

ja malo kasno palim ali imam čini mi se najfriškija iskustva sa homeopatijom. Naime, prije par dana bile smo kod gospođe Marović Žane u Medulinu... Izbijali su nam zubići pa nam je pao imunitet a obzirom da je u zadnjih mjesec dana već bio na antibiotiku pokušali smo homeopatijom pomoći maleckom! Došli smo tamo, žena super ljubazna, kaže da je jako ozbiljna kad su u pitanju djeca zato da stalno moramo biti u kontaktu da je nazovemo kad kod i da će i ona nas obavezno nazvati da vidi kakvo je stanje i nakon 24 sata da očekujemo vidno poboljšanje! I tako mi maleckom dali dozu koju je propisala svakih sat vremena... ali malom ne da je stanje ostalo isto nego je sljedilo pogoršanje u vidu visoke temperature do 40, nije htio jest, gušio se od kašlja i od katara, nosić stalno pun... mi je nazovemo a dotična kaze sve je to ok ponekad nakon homeopatije sljedi pogoršanje pa onda poboljšanje... i ja si mislim ajde dobro sačekat ćemo još malo mozda je stvarno tako... i sljedeći dan stanje još gore!! ja nazovem gospođu ona se ne javlja i eto prošlo je punih 4 dana, do nje ne možemo doći, iako je rekla da se mozemo cuti kad god samo da 07-og do 14-og ide na godišnji. S malim smo na kraju završili na hitnoj, u zadnji trenutak jer obična prehlada je buknula krenula na uši i pluća... i eto opet završili na antibiotiku... pedijatrica nam je rekla da to najčešće tako biva ( ima puno pacijenata koji krenu sa homeopatijom i čekajući stvar se samo pogorša) ... Eto nas je doktorica Marović na početku oduševila svojom pričom, a na kraju razočarala svojom nebrigom!

mujica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

(TashaOi, smijem li pitati koliko je epizoda s homeopaticom koštala u kunama?)
    Posljednje uređivanje od mujica : 04.01.2012. at 13:56

boškarin avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

To kod Žane košta kao zlato! Mi probali, bili tamo i ne baš pretjerano učinkovito...
    Nije me se dojmila u pozitivnom smislu...

Osoblje foruma blackberry avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

mi smo redovito kod nje od rođenja starijeg...i ne prečesto...
    znači...u kontaktu smo s njom cca 3 godine...
    nismo do sada antibiotik popili...
    sad...imamo li mi sreće...pitanje...

Mujuce...ja nisam sigurna za cijene...točne...pa ću odokativno...
    znači...kad smo mi bili na konstitucijskom...to nas je došlo nekih 400 kn...pregled i lijek...sad ne znam koliko je...
    lijekovi su po 100 kn, skuplji od homeolabovih...
    a pregled za akutna stanja cca 200 kn

e sad...ne znam jesam li pomogla...

mi, eto, imamo sa njom pozitivna iskustva.

Osoblje foruma blackberry avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

da lijekovi...Mujice...granulice, granulice...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •